Komentari

broco.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • baca iva

    Moram priznat da tog glazbenika nisam poznavo, zapravo nije on sviro moju glazbu. No bez obzira na to lipo je kad se o njekom more tako pofalno pisat. Nije to samo zbog ne latinske "De mortuis nihil nisi bene", to je očito istina o veliko öovjeku. A svi veliki ljudi su samozatajni, tihi. I u tom je nji'ova veličina. Brod ga valda neće zaboravit..

    Lip ti dan želim, druže dragi moj, lip vikend i tebe i tvoje mile i drage puno pozdravljam!

    avatar

    25.01.2008. (11:19)    -   -   -   -  

  • slavonka_31431

    Poklade su milo janje moje/ barem da su u godini troje...Joj i te poklade baš su mi drage... Slušam ja animatore ponekad tj. kad se želim malo opustiti onda slušam novi val...Lipi pozdrav iz Čepina!

    avatar

    25.01.2008. (14:47)    -   -   -   -  

  • lonewalker

    Na žalost. Otišao je prerano. Ostaje samo njegova veličina kao čovjeka i glazbenika i naravno njegove pjesme.Pjesme su te koje nas vraćaju u neko naše prošlo vrijeme i događaje i koje nas sjećaju na neke nama drage ljude. Žalosno je da uvjek kvalitetni glazbenici prerano odu!
    Ugodan ti vikend želim!

    avatar

    25.01.2008. (15:50)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Naravno da znam za njega i zao mi je zaista mladog covjeka koji je preminuo prerano u svojoj 49. godini.
    Treba nadodati da je pored svega jos bio i tajnik Matice Hrvatske u Zagrebu.
    Ne sjecamse ali koliko mi je poznato jos ne znaju sta je pravi uzrok njegove smrti ??

    avatar

    25.01.2008. (16:45)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    ja ko i baća nikako da povežem krešu s glazbom koju slušam,iskreno prvi put čujem za njega,što neznači da ga nekad nisam slušao no nisam znao tko je,,

    avatar

    25.01.2008. (18:41)    -   -   -   -  

  • brodjanka

    Sjećam se Animatora jako dobroi Krešine face iz mladih dana,iako ga osobno nisam poznavala...!!Pozdrav ostavljam!Svaštara

    avatar

    25.01.2008. (19:33)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Jedna vazna stvar za biografiju; bio je tajnik Matice hrvatske.

    avatar

    25.01.2008. (21:30)    -   -   -   -  

  • Euro

    ja stvarno nisam cuo za njega,eto sada preko tebe..
    pozdrav

    avatar

    26.01.2008. (07:24)    -   -   -   -  

  • između jave i sna

    godinu i nešto dana kasnije, kad sam ja rođena, kažu da je isto bila jaka zima, zeko je tražio majku, potoci se ledili, drveće pucalo...
    priznajem, nisam bila fan Kreše i Animatora, slušala sam neku drugu glazbu, ali često sam, uz radio znala zapjevušiti neku njegovu... u svakom slučaju, šteta što ga više nema uz nas...

    pozdrav tebi komšo!

    avatar

    26.01.2008. (09:39)    -   -   -   -  

  • freestyler

    uh kako sam neizmjerno bio sretan te 1983. godine kada sam šetajući korzom mogao nositi pod rukom lp momka iz mog grada ... uživaj ....:)))

    avatar

    26.01.2008. (13:02)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Sviđa mi se tvoj novi dizajn, a postovi... zanimljivi i edukativni, kao i obično..
    lijep ti vikend -ovo što je od njega još preostalo!

    avatar

    26.01.2008. (18:26)    -   -   -   -  

  • skaska

    bil je dobar dečec

    avatar

    27.01.2008. (00:42)    -   -   -   -  

  • Kenguur

    Bilo bi lijepo da se nekada sjetis i grupe "Gorak med", plesnjaka u "Partizanu", plavom polju, garnizonu. Pa recimo Tony Barteka, Adnana.....
    Brod ima toliko toga dobroga da se o njemu moze pisati danima :)

    avatar

    27.01.2008. (09:16)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    ponekad mislim da sve što vrijedi prerano požanju :(

    avatar

    27.01.2008. (09:34)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Hvala tebi i Mariju još jednom, na ovako predivnom sjećanju na našega Krešu.Umro je samo nekoliko dana prije godišnjice smrti svoga brata Darka ,kojega je jako volio i koji je umro u 23-oj godini. Upravo je htio doći u Brod na bratovu godišnjicu i dva dana prije njegove smrti smo se dogovarali oko detalja.Gotovo svatko tko ga je poznavao,poštivao ga je i cijenio.Bio je pametan,dobar i plemenit čovjek.
    Bio je tajnik Matice Hrvatske,a I.Zidiću može zahvaliti što to više nije bio.
    Cijeli Zagreb mu se našao na ispraćaju i nikako mi nije jasno zašto mu netko nije pomogao da nađe posao poslije MH.
    @Kenguur:umro je od srčanog udara(nažalost,česta pojava u našoj obitelji)

    avatar

    27.01.2008. (10:31)    -   -   -   -  

  • slavonka_31431

    Pa to je danas, danas je njegov rođendan...Šaljem ti lipe pozdrave iz Čepina!

    avatar

    27.01.2008. (11:30)    -   -   -   -  

  • inspektor Clouseau

    Krešo je bio dobar čovjek i glazbenik. Samozatajan i tih, osobine koje u današnjem surovom vremenu nisu na cijeni. Srećom njegove pjesme su ostale a to je najvažnije. Sjetitega se s prvim sunčanim danima kad iz svih zvučnika krene"Ljeto nam se vratilo".
    Hvala ti Krešo :))

    avatar

    27.01.2008. (17:23)    -   -   -   -  

  • gutanje laži

    moja majka uvijek govori da i Bog sebi bira najbolje...

    avatar

    27.01.2008. (18:22)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković, Bjelova

    PRIMITIVCI NAS VEZUJU ZA ROPSTVO I BIJEDU – TAKVA

    NAM JE CIJELA HRVATSKA



    Tajnik Bjelovarsko-bilogorske županije Nikola Varga je za vrijeme radnog vremena upravljao sa službenim automobilom pod vidnim utjecajem alkohola. Pa što je to čudno, kaže župan Miroslav Čačija: da je to njegova privatna stvar. Da se podsjetimo kako je gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić pobjegao policiji, jer u vožnji je zatečen kao pijandura. I još tom Bandiću Hrvati na izborima za predsjednika RH daju 900.000 glasova. Isto tako i tajnik naše županije Nikola Varga, kad je bio zaustavljen od policije u Gornjim Plavnicama nadomak Bjelovara, odbio je policijsko alkotestiranje. Na kraju je ispalo da Varga nije zaustavljen pod radnim vremenom, nego je bio na godišnjem odmoru. Kakvog imamo župana takva nam je i Županija. U Severinu se desio slučaj da je Mato Belak, načelnik Općine Berek dobio stolcem po glavi. Njega je Zvonko Kolenko udario jer ga je ovaj nazvao „selskim bikom“. Njih dvojica su se posvađali oko političkih stranaka i izbora. No, afera prati jednu aferu za drugom.



    U Velikom Grđevcu, izmišljen je nekakav program, a po fingiranom natječaju posao su dobile žena od Marijana Dautanca načelnika Velikog Grđevca i žena dožupana Zvonimira Karakaša. Zanimljivo je, da naša Županija grca u problemima, jer milijuni četvornih metara najljepše zemlje i dijelova stoje neobrađeni. Sve je zaraslo u korovu i draču. Naša sela su uništena, a mi uvozimo hranu. Dok se stotine milijuna kuna troše na županijske izbore, kraj toga su i visoke dnevnice za kartanje i pijuckanje po vikendicama. Sramotno je da imamo župana Miroslava Čačiju i to sa dva mandata. Isto tako i Josip Dekalić, godinama je nezamjenjivi načelnik Općine Šandrovac. Političke stranke HDZ, SDP, HSS,…, podijelili su vlast i njih je baš briga za „glupi“ narod. Kao što sam već i prije pisao, vijećnici u Županiji, gradovima i općinama su toliko korumpirani i štetni, da sve više kao društvo propadamo i trunemo. Dok oni su sebi stvorili „ljubavno gnijezdo“ u kojem ih veže novac, profiterstvo i kurveraj… Mi građani smo bez perspektive i posla.



    Mljekare „Sirela“ i „Zdenka“ do grla su u dugovima. Stotinu seljačkih traktora jurišali su na Zagreb, a ne vide, da im ovdje sjede glavni krivci. U Bjelovaru godinama su pronevjere teške i na 50-tak milijuna kuna. Ali očito je da nitko za to ne odgovara, ili je završio u zatvoru. Načelnik Općine Zrinski Topolovac Darko Brkić završio je pijan u kanalu… On je zadržan u policijskoj postaji do otrežnjenja. Znamo i za slučaj Zlatka Salaja direktora Bjelovarskog sajma Gudovac. On je pijan pogazio sa autom u Narti jednu ženu na biciklu. U Velikoj Pisanici, načelnik općine Fredi Pali, osvanuo je u bačenim lecima kao „lopov, a vijećnici kao rogonje i nepismene osobe“. U lecima piše da načelnik se je okoristio u osam godina mandata. Županija Bjelovarsko-bilogorska troši sve više na plaće zaposlenih.



    Bjelovarska bolnica pod vodstvom Miroslava Čačije je pokradena i ogolila u bijedu, a Čačija je prešao na još bolje radno mjesto, sa ravnatelja bolnice na mjesto župana. Zorica Šimunić Bojko sjedi u praznom i iznajmljenom uredu za stolom bez telefona i računala. A tako je završila i priča o Uredu za poljoprivredno zemljište. U županiji se izmišljaju radna mjesta. Ime Petar Lovčić nalazi se ispod imena vozača župana Miroslava Čačije, a dobio je i mali stol iza vrata. U Županiji je pred nekoliko mjeseci otvoren Ured za energetiku. Mnoge sumnje vrte se oko toga što je zaposlen muž od doktorice Vesne Lovčić, koja je prijateljica sa bivšim ravnateljem bolnice Miroslavom Čačijom. Bivši bjelovarski dogradonačelnik Zlatko Barila našao se je na sudu, jer je kao punac fizički nasrnuo na svog zeta i prijetio mu… Eto, to nam je politika koja nas vodi u Europu.



    U Bjelovaru, 09. 06. 2010.



    HRVATSKI POKRET ŠTIT

    (bitka za Hrvatsku)

    Branko Stojković, predsjednik

    brankostojkovic152@yahoo.com

    095/814-82-90 , 091/797-65-56

    http://istinazanarod.blog.hr

    http://mesomeso.blog.hr

    http://bjelovarskiklan.blog.hr

    avatar

    24.06.2010. (12:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...