Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • sinnerboy

    drage volje ali sam predaleko (vukovarsko-srijemska županija)

    ipak - potpisujem.

    avatar

    25.01.2008. (10:22)    -   -   -   -  

  • podravec

    Treba doci na demonstraciju. Efktne bi bile i one trube s tubom kao od spreja, koje proizvode snazan zvuk brodske sirene, a i ogromni gongovi. Bilo bi odlicno kad bi se sto vise toga donijelo pa da se proizvede upecatljiva buka a u svrhu dojma o snazi demonstracije. Samo da se sto vise gradjana odazove. Usput je na taj dan i peticija za ocuvanje dupina, pa neka buse sve skupa kao znacajan dogadjaj. Jos kad bi se oglasili i neki estradnjaci i razne grupe koji bi pridonijeli da to sve bude sto vise upecatljivo.

    avatar

    25.01.2008. (10:24)    -   -   -   -  

  • KUKA

    Slažem se treba izači svakako,dosta je bilo,neka bandić ode od kuda je došo,zabilježiti prosvjede,digitalcem i slati vanka u europu.Hr vlada uključujuči i gradonačelnika radi sve protiv svoga naroda,pa gde toga još ima??,svakako izači na ulice

    avatar

    25.01.2008. (22:49)    -   -   -   -  

  • e-sabor

    Građani poručili gradskoj vlasti: ODUSTANITE OD PROJEKTA NA CVJETNOM!

    prosvjed1m Pravo na grad i Zelena akcija zahvaljuju svim građanima koji su se danas odazvali bučnom prosvjedu upozorenja u Varšavskoj ulici. Ocjenjujemo kako je prosvjed u potpunosti postigao cilj: u periodu od 11 i 12.30 okupilo se između 4 i 5 tisuća prosvjednika i napunjen je čitav prostor pjesačke zone u Varšavskoj. Svojim okupljanjem gradjani su poslali jasnu poruku gradskim vlastima - ODUSTANITE OD PROJEKTA NA CVJETNOM TRGU!

    Napominjemo kako je danasnji skup bio tek prosvjed upozorenja. Ukoliko Gradska skupština 31. siječnja donese Detaljni plan uređenja za blok, organizirat će se masovni prosvjed na Trgu bana Josipa Jelačića uz podršku najšire javnosti.

    avatar

    28.01.2008. (11:45)    -   -   -   -  

  • Mishica

    I sto sad? Sto ako i usprkos svim prosvjedima bude po njihovom...? Gledati kako ce stari Zagreb sravnit sa zemljom da bi izgradili ostakljene zgradurine i podzemne garaze?
    ...sve ove pizdarije i sranja sto rade, pardon my french,...cine me prilicno ocajnom, jer ne izgleda da ce stati, a jednom kada krenu s unistavanjem, povratka nema. Tuzno je gledati sto se dogadja.

    avatar

    28.01.2008. (14:01)    -   -   -   -  

  • Mario

    To je toliko jadno, primitivno i žalosno. Pogledajte švicarske gradove npr., zgrade koje su stare i preko 150 godina u centrima gradova, upravo su one pod najvećom zaštitom i nema šanse da se bilo koja ruši i da se tamo nešto drugo gradi, a posebno ne nekakav trgovački centar. Trgovačkim centrima mjesto je na periferijama gradova a stare zgrade unutar grada su povijesna baština.

    To je jedino što Zagreb ima, a to će sad zamijeniti tone hladnog betona, željeza i stakla? Zagreb ljeti zjapi prazan, a posjetite li veće europske gradove tokom ljeta, možete vidjeti tisuće stranih turista kako šeću. Ako taj Horvatinčić sruši "down town", Zagreb će potonuti. Uostalom, tko je taj Horvatinčić, nekakav kauboj, šerif? Ako ljudi ne žele novi poslovno stambeni kompleks, kako onda on može ipak ići protiv svih?

    Onog dana kad je bilo glasovanje za gradonačelnika, nisam mogao shvatiti kako je Bandić uspio dobiti tolike glasove (čak 40%), pa kaj ste vi zagrepčanci toliko slijepi? Kaj ne vidite kolika je primitivčina taj čovjek? Sad ste nadam se shvatili tko vam vodi grad, ponavljam nadam se.

    avatar

    28.01.2008. (19:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...