Komentari

sinnerboy.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • siamese dream*

    male stvari su važne. meni su to: mp3, mobitel, rajf, drveni prsten, kožna narukvica, Oribt bijele, gumice za kosu, šljokice na noktima, The Cure - Just Like Heaven. :) ne pušim, a moram se još priviknuti na predivne drvene naušnice koje sam dobila za rođendan. prije nekoliko mjeseci mi je tata skinuo album Električnog Orgazma - Distorzija i prije nekoliko dana sam si ga stavila na mp3. otada ga neprekidno slušam i preslušavam i zaljubila sam se u taj album. :)

    avatar

    24.01.2008. (21:39)    -   -   -   -  

  • kisica

    Hej, kakav je to Walter? Takav jos nisam vidjela.

    avatar

    25.01.2008. (10:42)    -   -   -   -  

  • NeVidisMe

    Moj zivot i jesu male stvari.
    Meni su velke kad se dese al ipak objektivno gledajući, nisu.
    Tolko su male da ti sad nit ne mogu nabrojit koje su to ;))
    Neka dobra pjesma, smesni pes na ulici, dok nema kamijona na cesti ispred mene... A bas nekaj opipljivo.... hmmm... to nemam.

    avatar

    25.01.2008. (10:48)    -   -   -   -  

  • Đus

    kad se sve zbroji i oduzme, male stvari su jedine bitne... koliko je moja lutka na napuhavanje mala je već diskutabilno, ali dobro... :)
    nego... nemoj poginut zbog ipoda čovječe!

    avatar

    25.01.2008. (12:05)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    O da, naravno da imam, baš mi se sviđa ova tema :o) Krenimo... moj rozi, satenski kućni ogrtač, i-Pod shuffle kad se vozim motorom ili kad se sama šetam, moja crvena šalica iz koje pijem čaj, osobna CD kompilacija mojih najdražih pjesama uveseljavačica, zatim moja crvena narukvica od konca oko zapešća koja mi ulijeva autosugestivnu sigurnost, panda s kojom spavam, vezana sam i uz svoj mobitel jer mi uvijek kroz njega netko napiše nešto lijepo i ugodno,trenutna knjiga koju čitam i držim ju krja uzglavlja, svijeće u mojoj sobi i njihov odsjaj po zidovima, 2 mini-sličice koje sam na moru kupila od dragog mi slikara, a podsjećaju me na moju Istru... Ovaj popis bi bio predugačak ako bih nastavila, ali upravo sitnice su ti dnevni podizači raspoloženja baš zato što su - stalno prisutne i tako sebično - naše :o)

    avatar

    25.01.2008. (13:56)    -   -   -   -  

  • CHOCO

    jako se vežem za takve male stvari pa ih imam zaista hrpu... povremeno se ipak prisilim da raščistim stan i odnesem nekoliko kutija u podrum :D

    avatar

    25.01.2008. (15:48)    -   -   -   -  

  • callmesanya

    hm.. Male stvari.. U biti i nema nešto posebno.. A dobro.. Opsjednuta sam kapama.. Pa možda jedna moja jako jako posebna kapica.. Kao rastafarijanska ali ima neke smokey boje.. Prvi sam put na blogu, nadam se da kom ne smeta.. Pozdrav..:)

    avatar

    25.01.2008. (23:02)    -   -   -   -  

  • Maza

    Hej! Ja sam Malena, s nove adrese. :)
    Male stvari... da, ima nekih kojima se uvijek jako veselim! Moj bivši je rekao da mu se na meni jako sviđa to što se svakom sendviču veselim ko da mi je dao neznam kak skupu stvar... Znaš, ja obožavam Big Macove, a dok ga i dobijem, onda skačem od sreće. :)) A dobijem ga često, al opet se veselim...
    Ima još puno stvari koje me usrećuju, recimo - moj blog! Kad piskaram po njemu, čitam komentare... Pa dok si recimo kupim novi Cosmo... I tak, te male stvari me usrećuju! :)

    Što se tiće slušanja muzike u gradu... meni se to nikad nije sviđalo, jer volim doživljavat svijet oko sebe dok hodam negdje. Al onda je jednom baš postalo cool to non-stop nosit, pa sam si posudila bratov mp3-player... i pogodi... odmah u drugoj ulici me skoro auto pregazio... jer inače se nekad zaletim nasred ulice preko po sluhu, ako ne čujem auto, znači da je slobodno. I tak ja samo preko ulice, a auto je bio meni taman za petama. Neznam na koju foru me nije lupio... Od onda mi ni ne pada na pamet slušat muziku dok idem gradom... Uh!

    avatar

    27.01.2008. (14:09)    -   -   -   -  

  • kisica

    Hvala na odgovoru. J ane pusim ali taj mi se sad Walter bas dopao.

    avatar

    28.01.2008. (10:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...