Komentari

amputt.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • luschha

    supper
    ×Đ

    avatar

    22.10.2008. (22:31)    -   -   -   -  

  • teić

    e bas je sladak taj decko na slici e jel ima msn daj nek mi se javi na msn star.ofrock@hotmail.com daj pliz bas je sladak

    avatar

    14.11.2008. (21:23)    -   -   -   -  

  • **MDF Princess**

    omg... koji je taj "Krešo" seronja. ja mislim da većina "emosa" samo glumi da jesu. i to velika većina. Tu se ranjavaju i ne znam kaj... Mislim sad se taj krešo ponaša ko da je neka faca kad je odbio onaj posao. ja bih ubila za taj posao! XP Mislim kad bih bila njegovih godina.... a ja sam još sam klinka, stoga kaj ja znam. ali swe jedno. mulac.
    A kaj, ja nosim prugice, kosturčiće, farbam si pramenove i ja sam sad emo??? nek swi odu vrit, ne zna nitko danas tko su pravi emosi. dakle emo si ak sam cviliš i jadaš se nad životom i po tom pitanju niš ne učiniš? Glupo. I kaj je najbolje, teensi to žele, žele da ih drugi smatraju mutavima. Užas je swe ovo danas.

    i da, slažem se sa svim kaj tvrdiš.

    zakon blog, pozz...

    avatar

    10.12.2008. (14:27)    -   -   -   -  

  • tip

    dobar post!

    avatar

    02.02.2009. (16:04)    -   -   -   -  

  • NIRVANA 4EVER

    zakon post...slažem se sa avim što tvrdiš i također sa onim cajkašima itd sve je to i istina a i stvarno pa ne znači da su svi koji se režu emo i da oni vjeruju u vraga itd nije istina uopče možda neki rade to ali ima i onih koji to ne rade!zakon blog pozz

    avatar

    20.04.2009. (15:24)    -   -   -   -  

  • A***

    Sve si rekao što se reći mora, i potpuno se slažem s tobom...
    Ps.Super blog! i Pozz za kraj..

    avatar

    06.06.2009. (11:32)    -   -   -   -  

  • anabelee

    totalno istinit post... subkultura šminkera je najgora, i oni su kao neki uzor klincima.... kad je neki emos ubio nekoga jer je drukčiji? kad je neki emosslušao cecu koja je gola marširala na tenku kroz oronuli vukovar? kad su emo cure bile sponzoruše? kad je neki emos vozio pijan i nabrijan i nakraju ubio nekog? nikad.... a emosi su kao loši za naše društvo... Pa se ja onda pitam kakvo smo mi to društvo kad uzdižemo najveće društvene probleme, a ne damo živjeti na miru onima koji ne čine nikakvo zlo... samo su posebni... ?????

    avatar

    28.07.2009. (12:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...