Komentari

framatrsat.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Frama Crikvenica

    pa čestitam vam svima....samo tako nastavite i naravno BVB

    avatar

    19.01.2008. (14:27)    -   -   -   -  

  • ona koja korača

    he, kao što sam već negdje rekla bilo mi je baš lijepo po drugi put sudjelovati na primanjima svoje Frame. He, ali ovaj put u drugoj ulozi, ulozi onih koji s radošću u srcu primaju nove u svoje bratstvo.
    Kad se samo sjetim kako sam se ja osjećala prije godinu dana kada sam bila na njihovom mjestu..
    Baš je suupeeer bilo vidjete sve naše nove kako pred bratstvom iskazuju želju da koliko je moguće bolje slijede Krista kako je to činio sveti Franjo. Kako odlučuju da će biti ustrajni slušatelji Gospodinove Riječi, ustrajni u osobnoj i zajedničkoj molitvi. Da će uživat Božju ljubav u sakramentu pomirenja i na euharistijskoj gozbi..

    Ma svi vi novoprimljeni ste meni, a vjerujem i mnogim drugima, u mnogim stvarima primjer i poticaj. Pokazatelj ste nam da ako želimo činiti ono na što smo pozvani moramo biti svjesni da se ništa ne može raditi s pola srca, već da baš kao jednostavni i ponizni činimo male ali tako velike stvari.

    Još jednom vam od srca čestitam :D =)!!

    avatar

    20.01.2008. (21:03)    -   -   -   -  

  • framašica

    Može li mi netko reći kada je susret kod vas? Znam da je u petom mjesecu, ali ne znam datum... molim vas pomozite mi... Unaprijed zahvalna!

    avatar

    20.01.2008. (22:05)    -   -   -   -  

  • frama vostarnica!!!

    ekipa cestitamo vam!!!!!!predivno je znati da bratstva iz dana u dan rastu u zajednistvu i molitvi!!!Primljenim framasima zelimo da ih dragi Bog blagoslovi i da ponosno koracaju putem Sv. Franje!!!BTB!!veliki pozdrav iz Zadra!!!!!!!!

    avatar

    21.01.2008. (13:15)    -   -   -   -  

  • Frama Trsat

    @framasica- a koji to susret? nacionalni susret frama je bio prosle godine u 5. mj.. a sada neznam na koji susret ti mislis... hmmm.. :o)

    avatar

    21.01.2008. (16:14)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav iz os

    avatar

    22.01.2008. (18:08)    -   -   -   -  

  • PAPA

    pozdrav

    avatar

    27.01.2008. (15:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...