Komentari

azhdaja.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • chima

    Ahoj!
    Kolko ti mos srat, bogte :P
    Salim se, ofkors...
    ajmo po redu:
    1. oz nisam nikad gledo (ne znaci da necu)... nisam homofob, jednostavno nisam bijo u prilici (u principu to je nesto ko pležr dilejr, uvijek to stignem pogledat... npr. sad gledam IT crowd i drago mi je da ga tek sad gledam, a ne prije nego se zaposlih :))
    2. Sopranose sam mozda vidio par epizoda sve skupa... ostalo mi jos 14 dana godisnjeg, pa spojeno sa vikendima mozda odgledam sve odjednom (vrijedi isti princip ko i pod 1.)...
    3. sto se tice "bug"-a iz "el sexa de la new york", nisam posve siguran dal je to bug (mozda ti znas vise od mene). Naime, ja sam to uvijek dozivljavao kao feature, tj., pokazuje ti kako u jednom trenu si okruzen hrpom ljudi (i.e. prijatelja) a u drugom ostanes sam (i sa svoje 4 BFF prijateljice i njihovim zivotnim mukama. Uglavnom da, ta serija je girl's girl serija, ali siguran sam da je kod nas na balkanu stvorila hrpu musko zenksih prijateljstava, ergo sum, ocu reci da ju i hrpa tipova (bez obzira gledali Oz ili ne :P) gleda(la).
    4. Da. Mucke. Neznam di sam procitao (bice u kliku nekad) ko je preveo naslov iz originala u ovo nase, nije ni bitno, mislim da prevod nije mogao biti jebeniji, tj., ako za 50 godina ili kolko odluce ukinuti nase znakove iz ascii universa (i.e. č,ć,ž,đ, ..., ) te stoga naslov više neće moći biti mućke,(i sad sam izgubio misao, ali mislim da sam jasan... tak i mi treba kad serem previse...)
    5. eh. ja neznam dal je gore ono sa kolicima ili kad u predzadnjoj epizodi gledaju kako debelog plackaju i smijure se (jos su i cinicni pritom, vidi ti njih)... AGREED! best show ever and ever after!

    i tak...

    avatar

    18.01.2008. (00:48)    -   -   -   -  

  • lydia

    Hehe, šalio se ti ili ne, ja srat fakat mogu. :) However, sudeći po sadržaju komentara, post si pročitao,sudeći po tome koliko te znam, ne bih rekla da ti baš tako malo vremena treba dok natipkaš sve ovo, a sudeći po pretpostavljenu vremenu utrošenu na komentiranje, rekla bih da ti se post sviđa, što je meni egoističnoj na koncu jedino bitno. Pa hvala. :)

    avatar

    18.01.2008. (07:40)    -   -   -   -  

  • Tovar

    Slažem se sa svim navedenim, stvarno super serije (iako za Sopranose ne govorim iz vlastitog iskustva al i ja ih kao i Chima planiram jedan dan pogledat jer mi ih je nahvalilo previše pozdanih ljudi). Ono šta bi ja definitivno doda, je:
    1. Blackadder ili crna guja koja je meni neupitno i nenadjebivo najbolja humoristična serija ikad
    i ako vam moram objašnjavat zašto onda van neću više bit prijatelj (u redu je ako se nekome ne sviđa prva sezona kad je Blackadder pičkica, ni meni ta prva nije nešto)
    2. Stazist - prejaka serija al nekako nikako da se uhvati, netko je reka da je to najbolja humoristična serija među serijama koje nitko ne gleda, ja je nisan nikad gleda a onda smo Alex i ja jedan dan nabavili 4-5 sezona i plakali od smija, Dr. Cox je legenda
    3. Rescue me (neugodno mi je reć al ovo RTL prevodi Vatreni dečki - prvi put kad san to vidija mislija san da je neki gay spanking inferno) - meni je to prejaka serija ka šta mi je Denis Leary prejak lik

    avatar

    22.01.2008. (13:33)    -   -   -   -  

  • lydia

    Zapravo je jako teško slagat listu najboljih serija, meni teže nego recimo za filmove. Proletio mi je kroz glavu još i Crveni Patuljak, teško mi je bilo žrtvovat 2,4 djeteta, a nestavlejanje Six Feet Under na listu mi je bilo koda dite moram bacit s broda jer nas ima previše. Šta se tiče tvojih dodataka, Crna guja mi je kako-kad, većinom zakon, al stvarno prva sezona i nije nešto. Stažist mi je dobar, al povremeno precijenjen, mislim da ga nisam dovoljno gledala. A za ove Vatrene dečke sam mislila isto ko i ti da su sranje, sudeći po prijevodu i sad mi je totalno krivo šta ih nisam gledala, al stignem. Navodno su vrijedni zgubidanjenja. :)

    avatar

    22.01.2008. (16:03)    -   -   -   -  

  • moj_nadimak_je

    It`s a story about NOTHING!

    eto to je krata opis Seinfelda, zato je dobar....ovu gornju recenicu si napisala ti u postu poslje...i fali ti raymond onda mozes zakljucit listu (dobro mozda crveni patuljak jos),al sva nova nabrajanja bi dovela do moje liste cime se gubi smisao tvoga posta...brijem:)

    avatar

    30.01.2008. (00:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...