Komentari

cinnamonandincense.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Shady Jane aka John Wayne

    glupi idijote ovo je genijalno!

    inace, ja nikada nisam primjetila da gledas u lijevo kad lazes. znam to po tome sto kazes 'ozbiljno, ne lazem'. neznam, mozda smo postali prozirni, ili su roditelji presli na novu razinu.

    ukidanje djeparca je zapravo bolja kazna (za njih) od ukidanja interneta, posto pola dana provodis po knjiznicama u kojima, eto, ima net. samo sto oni to neznaju. glupi pederi. ili kad ukinu gledanje televizije. efekt ne gledanje televizije je nastavak svakodnevnog zivota u mom slucaju.

    ja nisam bio nagovoren. imam malu biljeznicu u kojoj pisu rodjendani. zove se mobitel. btw poznajem te cijelu tvoju mladost i tvoj tata se derao na mene svaki put kad ti nisam dosla na rodjendan. nije ga bilo briga sto me nisi pozvala, svejedno se derao. tako da sam dobro upamtila taj zao datum XD

    nisam ti se jos osvetio sto si mi poklonio porculanskog klauna. mislim da cu ti pokloniti vrecicu kima ili sezama, nisam jos siguran.

    avatar

    17.01.2008. (14:47)    -   -   -   -  

  • kalthir

    sretan...um. rođendan? ne znam.

    naravno da ćeš sa krekerom ić gledat film sa polarnim medvjedima koji sam htio ić gledat, a mene tjerati na film koji gledaju samo srednjovječne žene.

    avatar

    17.01.2008. (19:11)    -   -   -   -  

  • Shady Jane aka John Wayne

    imam novi post. komentiraj mi.

    avatar

    17.01.2008. (20:48)    -   -   -   -  

  • Shady Jane aka John Wayne

    oke kak mislis zadnji? daj se pomiri s tim da jos uvijek nisi dovoljno star da umres od starosti! imas jos dane pred sobom, mozda cak i sate!

    avatar

    18.01.2008. (11:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...