Komentari

mama44.blog.hr

Dodaj komentar (130)

Marketing


  • koliko tuge u ovome svijetu

    Ne bi ti bila u koži, upravo zato što si zakinuta u tolikoj mjeri da nemaš svoj stan. A nakon toga slijedi i sve ostalo. A što se tiče muškaraca, i posliva, ne vjerujem da ćeh ih uspjeti nači jer si još uvijek pod velikim stresom. Onog trena kada budeš uistinu bila sama(jer sad je sve još uvijek isto, jedino rastava braka), tada ćeš početi normalno funkcionirati, disati, i samo od sebe će sve krenuti svojim tokom!

    avatar

    17.01.2008. (12:08)    -   -   -   -  

  • Vražja posla

    Ne mogu znati kako ti je, ali vidim da ti nije lako. Nadam se samo da ćeš sve izdržati i da ne će uvijek biti tako.

    avatar

    17.01.2008. (13:05)    -   -   -   -  

  • politikahr

    pa deložiraj majmuna van ilii prodaj to što imate pa nek drugu zajebava

    avatar

    17.01.2008. (13:20)    -   -   -   -  

  • feby

    :( p to je stvarno teska situacija, davati ti neke savjete ili kritike zasto nisi ovo ili ono je posve nemoguce jer samo ti znas kava je situacija i koliko ti spretnosti, sposobnosti i zivaca treba da bi balansirala u njoj cineci zivot normalnim bar za svoju djecu, jer tvoj definitivno nije posve normalan s tim covjekom u blizini; i ja iza sebe imam jedan razvrgnut brak, cak nisam bila ni dovoljno dobra majka pa su mi i djete bili oduzeli (s pravom), no moj bivsi (a sada vec i pokojni suprug) je bio specifican covjek, brinuo se o meni, pomagao mi cak i u trenucima kad sam ja odbijala svaki kontakt sve do trenutka do nije vidio da pored sebe imam nekog tko moze preuzeti njegovu "ulogu" ... na mog bivseg i pokojnog supruga uvijek mislim s velikim postovanjem i uvazavanjem, on je u nasoj situaciji uspio biti dobar bivsi muz, dobar otac a ponad svega dobar covjek...to eto govori o tome kako je svacija situacija razlicita; no tvoja je iznad svega za tebe teska i kako to izdrzavas ne mogu si predociti, jedino da ti pozelim mnogo strpljenja i buducnost u kojoj ce se ipak nesto rjesiti u tvoju korist: poz.

    avatar

    17.01.2008. (13:36)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    žao mi je, ali očekivano, moraš riješiti stambeno pitanje

    avatar

    17.01.2008. (13:50)    -   -   -   -  

  • CHOCO

    gadna situacija... preostaje ti ona stara "Uzdaj se u se i u svoje kljuse"... malo pomalo se iskopaj iz toga i kreni sa svojim životom... malim koracima prema velikoj pobjedi... npr. za početak si napravi bravu na vratima ili makar podboči vrata sa stolcem pa da možeš spavati kak treba... držim ti fige da brzo uleti neki dobar posao...

    avatar

    17.01.2008. (13:51)    -   -   -   -  

  • Manistra

    pička mu ćaćina, smeće ljudsko. bljak, fuj. čestitam na samosvladavanju, ja bi takvog otrovnog komarca vjerojatno već davno zdrobila mlatilicom. a jesi se usrećila. koji krele. bljak. da sam na tvom mjestu, spalila bi mu cijeli ormar da pronađem u prljavom vešu njegove gaće.
    e, a ovo s djecom mi je hit. takve šupke baš treba udarit po novčaniku, to je valjda jedino što ih dira.

    avatar

    17.01.2008. (14:12)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    Hrabra i pametna žena kao što ti jesi, sigurno će uspjeti! Ne posustaj u borbi za život na koji imaš pravo!

    avatar

    17.01.2008. (14:31)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    ne znam što bih rekla. jedino znam da nekako moraš prekinuti taj začarani krug jer ćeš puknuti, razboliti se pa onda klinci neće imati nikoga... postoji li mogućnost da ti isplati dio stana?

    avatar

    17.01.2008. (14:31)    -   -   -   -  

  • sexykus

    Draga "mama" ne da ti je teško, nego ti je jebeno teško..Nitko tko to nije probao ne može znati kako je prolaziti kroz takve situacije u životu..
    Onda se nakon muka i jada konačno nekako uspiješ razvesti, i gledaj naše birokracije i države.. Opet si (nažalost) prisiljen živjeti pod istim krovom!?!?
    Lako je moralizirati, što nisi ovo , što nisi ono?!?!?
    Kad si nezaposlen, u najboljim godinama, žensko,... to baš i nije tako lako..
    Ništa draga moja,
    gore glavu, ti si jaka, čim si uspjela ostati bistre glave nakon 20 godina tiranije..
    Pronađi još trunku snage u sebi, razmisli i u akciju da ga se na bilo koji način makne iz kuće..
    sretno!

    avatar

    17.01.2008. (14:54)    -   -   -   -  

  • tratincicamala

    Hm...
    situacija baš nije najsjajnija...
    Ali opet kad uzmeš,ima i gorih,mada ne vjerujem da ti je to neka utjeha.
    Pa neznam šta bi ti pametno rekla...
    I iza mene je razvod...djeca otprilike isto stara ko tvoja...
    Ali razlika je šta sam ja jednostavno rekla dosta je toga...i otišla...
    nisam imala ni stan,ni posao...samo jednu dobru prijateljicu koja mi je pomogla da stanemo na svoje noge...
    dugo smo ja i djeca bile i bez alimentacije i bez ičeg njegovog,sve dok mu nakon par godina nisu počeli plijeniti...
    ali smo sad na svojim nogama i šta je najvažnije sretnije nego ikada...
    Želim ti da nađeš snage i da nađeš povoljno rješenje za sebe i svoju djecu...
    Sretno...

    avatar

    17.01.2008. (15:07)    -   -   -   -  

  • Mima

    I tek kad se nađeš u toj situaciji shvatiš da si unatoč raznim službama, sudovima, udrugama, unatoč televizijskim reklamama i svemu što se u ovoj državi deklarativno radi i govori u korist žena SAMA, SAMA, SAMA......UNATOČ NAŠEM RAZUMIJEVANJU I NAJBOLJIM NAMJERAMA ( a JA te dobro razumijem, sjeti se mojih postova unazad dvije godine...) unatoč svemu ti si sama u vlastitoj koži i u tom - njegovom stanu iz kojeg će te prije ili kasnije probati izbaciti na isti nemušti način na koji se je i razveo od tebe..nije ti lako, znam, no srećom, ti si hrabra osoba i prevladat ćeš to .

    avatar

    17.01.2008. (15:18)    -   -   -   -  

  • Genijalni Ud.

    Mediji, ispričaj svoju priču, vrišti iz svih pora svog tijela, muke. Ispričaj nam dobru priču, eto kroz ovaj blog imaš moć. Traži pomoć, sad imaš jednu kartu više...A koliko je teško sabotirat tog primitivčinu. Igraj se njime, i pobrini da mu na kraju ostane samo ono što je i htio, posao i dovoljno novca da plati raćune. Zamisli.

    avatar

    17.01.2008. (15:30)    -   -   -   -  

  • hiperhiper

    nemam riječi na ovaj tekst a pogotovo na poruke podrške.
    Ako sam dobro razumio ti si živjela u njegovom stanu ( KOJI JE ON ZARADIO ) trošila njegovu lovu i još ti smeta nisam baš razumio što? to što čovjek uopće postoji i egzistira i što je dovoljno pristojan da te ne baci na ulicu nego trpi sva tvoja sranja i nakon razvoda. Netko normalan bi te šupnuo tamo gdje ti je i mjesto. Ovo je pouka kakve jebene rospije sve postoje na ovom svjetu nemam rječi.... Kozo taj čovjek je bolji od kruha ja ti ne bi dao jednu jebenu kunu. Uostalom idi raditi u Konzum ili Billu ili si predobra za to. ovo je stvarno neviđeno razvedeš se od krave i još je moraš trpiti i davati joj pare jer nije sposobna za ništa drugo nego za kljucanje u zdrav mozak MAŠALA.

    avatar

    17.01.2008. (15:34)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww, eto ti završila ne samo na blog stranici, nego i na www.monitor.hr............................................................ puno ti cmoka šaljem.....

    avatar

    17.01.2008. (15:39)    -   -   -   -  

  • mama44

    DRUŽE HIPERHIPER...:))) da je ovo bilo prije godinu dana svadila bih se s tobom do iznemoglosti, ali....a, ne, nećeš:))
    Vidi, najjače od svega je to što ovakvi komentari stižu mahom od anonimusa...a o njima - nemam komentara...samo to da ANONIMUSE SVRSTAVAM U KATEGORIJU SVOG BIVŠEG SUPRUGA - jednostavno ANONIMUSI.
    A, jel' ti znaš što je MAŠALA?:)))

    Za tvoju informaciju...zamolba je u Konzumu, Plodinama...krčka se....A tebi, dragi moj...s takvim mačo stavom, bolje da se kloniš žena, da koja ne bi završila kao ja...
    Pusa!!

    avatar

    17.01.2008. (15:45)    -   -   -   -  

  • Elyca

    evo stojim iznad praznog okvira od komentara....razumijem kako ti je (prošla sam dio toga),, ali si stvarno od života napravila horor! Ipak, moram ti reč 2 stvari:
    1. moraš postat grozno sebična! Vježbaj : Ne dam i neću! ispred ogledala (to će ga još više razljutit)
    2. moraš razgovarat s djecom...oni jednostavno moraju bit na tvojoj strani (a bit će ako se suprostaviš ocu) Ovako su oni neopredjeljeni jer im se ništa nije promijenilo

    ...u sličnoj situaciji...prije 3 godine...ja sam jednostavno sjela u autobus i otišla 300 km daleko na kavu! (300 km da se JA ne bi predomislila i vratila). Nakon toga su mi djeca super (iako sa došla kući do 1 ujutro...al su shvatili da im je lako sa mnom...a teško bez mene)

    avatar

    17.01.2008. (15:46)    -   -   -   -  

  • Majet

    Vidi stara...
    Tvoje pitanje: posao ili muzjak? ima samo jedan pametan odgovor: POSAO! Ta, valjda si se do sad u to uvjerila!
    Nikada ne vjeruj da ce te muske ruke zastiti, a u svoj se posao mozes pouzdati.
    Odavno sam otkantala oca moje curice, i samo sam zahvalna Bogu, Sudbini, Pameti, Sreci ili cemu god, sto sam oduvijek imala svoj hljeb u rukama, pa sam si mogla dozvoliti luksuz i ljepotu zivota samohrane mame.
    A, zivot je lijep, vjeruj mi na rijec:)

    avatar

    17.01.2008. (15:50)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    grozno je ovo za procitati, dobro se i drzis u takvoj situaciji. financijski si o njemu ovisna pa i prijedjes preko tog prljavog vesa, skuhas itd.
    najgore u cieloj prici mi je njegovo nezanimanje za djecu. zbog toga bih takvog muskarca najradije pretukla i izbacila van iz stana.

    avatar

    17.01.2008. (15:50)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Uvijek se mora naći neko, naravno ,ANONIMNO smeće sa komentarom van svake pameti. Drugačije bi ti druškane razmišljao da si osjetio i jedan jedini majušni predmenstrualni grč, a kamo li trud i čitav porod. Drugačije bi ti pjevao da živiš u svijetu koji nije podređen muškarcima.
    Da, baš se žena jako usrećila i velike je materijalne i ine koristi imala od jadnička. Probaj ti samo jednom očistiti kući i skuhati ručak i brinuti o djeci i oprati i ispeglati robu. Ili misliš da se to nekim čudom samo od sebe radi dok žena samo sjedi na kauču i gleda tv dok se ti ubijaš u firmi (igrajući igrice na kompjuteru i svako toliko bježeći u obližnji birc na kavu). A možeš i pokušati unajmiti ženu da skuha, opere, očisti, opegla, čuva djecu i usput i kurvu za seksualna zadovoljstva pa da vidiš koliko te usluge KOŠTAJU pa onda podvuci crtu i vidi tko je tu zakinut. A što se tiče stana, samo primitivni mozak poput tvojeg može odmah pretpostaviti da ga je mužjak zaradio. Najvjerovatnije su ga zajedno kupili na kredit koji još sto godina moraju otplaćivati. Jer da je stan zaista njegov već odavno bi žena zajedno s djecom dobila šup kartu.
    Ne znam jesi li oženjen ili ne. Ako nisi - želim ti upravo jednu takvu rospiju kakvu si opisao jer ništa drugo ne zaslužuješ. A najvjerovatnije si već jednom takvom i oženjem pa tu anonimno prosipaš otrov jer za drugo nemaš muda.

    avatar

    17.01.2008. (15:51)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    često sam ovdje i nekako pomalo upoznata s tvojom situacijom. iskreno rečeno ne bih ti bila u koži...
    želim ti da dobiješ posao, ali još više da se smjestiš u svoj kutak, svoj dom... meni se ovo dijeljenje stana čini prestrašnim..
    iskren pozdrav, draga mama!!

    avatar

    17.01.2008. (15:53)    -   -   -   -  

  • netko nevažan

    ja imam puno drukčije shvaćanje od tebe ali neću ga sada pisati jer ga ti nebi shvatila pokušati ću se uživiti u prosječnog blogera ::ubij ga ako ne možeš naći posao postani kriminalka
    p.s.mojasućutzbogglavljegorgana
    p.p.s.počivaoumiru

    avatar

    17.01.2008. (15:59)    -   -   -   -  

  • hiperhiper

    e ovo mi je super kad se nadje gomila kokosa natopljenih estrogenom i bljuju vatru. za tvoju informaciju ozenjen sam ali normalnom zenom koja radi i donosi lovu sto se tice nekih kucanskih poslova obavimo ih popola jer se normalni ljudi dogovore. nemoj mi prodavati pricu koliko kosta sredjivanje kuce. ne kosta nista jer da kosta placalo bi se. njoj je odgovaralo 15 godina doma drkati kurac i vjerovatno tipa lagano jebati u zdrav mozak kad mu je konacno pukao film sad bi je jos trebao plaćati idućih 15 godina. da sam na njegovom mjestu prodao bi stan i potrosio sve na cugu i kurve.

    avatar

    17.01.2008. (16:03)    -   -   -   -  

  • Sefica

    Hahaha e ovaj komentar od Hiperhipera mi je taman, stoga nceu nista nadodati.Ja mislin da si se tribala davno davno uvatit posla, jer ovo me podsjeca na tipa sponzoruse.Razvedena, ali i dalje nastoji izmusti.Iako sam zena, slozila bih se s hiperom.

    avatar

    17.01.2008. (16:10)    -   -   -   -  

  • mama44

    HIPERHIPER...baš si hiper....A jesi ti siguran da nisi pogriješio portal? Ajde, zlato, smiri malo loptu, duboko udahni, pa ispočetka..."Ona donosi lovu doma",,,,blago njoj...i ja sam donosila lovu doma dok patološka ljubomora izvjesnog mužjaka (prepoznaješ se?) nije napravila svoje...i sada radim, dragi Hiper, na žalost samo ljeti...i to doslovno bilo šta a ni za šta...Pa baš zato da što manje ovisim o onome što spodoba "daje" onoj koju "drži" u kući....I vjeruj - bila bih najsretnija na svijetu da mogu naći posao koji je uz to i donekle plaćen, da si mogu plaćati podstanarstvo i u miru Božjem podizati djecu...

    Kuća? Nije kuća, stan je...njegov, na žalost, ali pravo kaže svoje...

    Ja bih ti od srca dala sve ono što sam "zaradila" od njega u ovih 20-ak godina, pa da se bar ti veseliš...dalo bi se to nabrojati na prste jedne ruke...

    Ne zamjeram ti. Samo ti , Hiperpijetlu natopljen hormonima (muškim?), bljuj i dalje vatru...jer, nekako mi se čini da jedino ti to ovdje i radiš.

    I molim...budi kulturan, ne moraš vrijeđati.

    Jesi čuo nekad za demokraciju i razmjenu mišljenja? Ljudsku komunikaciju?

    avatar

    17.01.2008. (16:12)    -   -   -   -  

učitavam...