Komentari

hajdedaludujemo.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • Ejna

    srećo nemoj mi bit tužnamnisam vidla suzu,žao mi je,znaš da te ja volim i mene ćeš uvijek imat,pa te lijepo molim da meni govoriš o e.....a ne mirzi....volim te...dobar naslov...bero...haha....ima za mene malo ha?-nema,daj gubi se

    avatar

    16.01.2008. (20:59)    -   -   -   -  

  • danijela

    joj ejna moja ti nisi u tom trenutku slabosti bila u r.tak da me nisi ni mogla vidjet a znaš da ti pricam sve al s ovim sam ssama sebi vec dosadna pa te ponekad odlucim poštedit... :D pusa my love

    avatar

    16.01.2008. (21:03)    -   -   -   -  

  • chester

    Prvo- zbrejkal mi se prokleti msn po tko zna koji put, tako da ga više nemam namjeru koristit neko vrijeme.

    Drugo- originalno ta pjesma je od Jurice Pađena (Pađen bend, Aerodrom) i puno mi je bolja od Giulianove. Al to nije tema ovog komentara. :)

    'Nisam ocekivala da ce stara bol isplivati na površinu nakon toliko vremena... Mislila sam da imam sve pod kontrolom ali isto sam tako mislila da ljubav ne može toliko boljeti... '- srećo najveća, nikad ne možemo u potpunosti nešto kontrolirati, jer uvijek nešto ili netko sa strane ostavi svoj trag da izgubimo nit svega onoga za što smo mislili da imamo pod kontrolom, a poljedice toga su slomljeno srce, pokoja suza niz lice i ponovni početak. I znaš i sama da zaslužuješ samo najbolje što ovaj život može pružiti, i jako dobro znaš da ti ni Danijeli, ni Anči, ni tvoje drage frendice iz škole neće to uskratiti, nego baš naprotiv- pomoći će ti da taj križ koji nosiš na leđima ponesu umjesto tebe, jer potpuno zaslužuješ biti nečija kraljica.
    I ovo nisu 'isprazne riječi', i ovo nije komentar bez ikakvog smisla. Jedino ti želim reći da nikad, ni u kojem slučaju, nećeš ostati zapostavljena. I neka te nije strah pustit suzu ponekad- i najbolji ponekad popuste. A najbolja definitivno jesi. Bez konkurencije (sjećaš se toga? ;) )

    avatar

    16.01.2008. (21:15)    -   -   -   -  

  • Lady Grenouille

    hej
    sve si vec sama rekla,cak i onim najjacima ponekad postane pretesko,nije sramota pustiti koju suzu,priznati da je tesko... vazno da imas uz sebe ljude koji ce ti pomoci,biti oslonac,ali vecina je ipak na tebi,odluka da krenes dalje... da,ljubav boli,ali istina je da ces uz pravu osobo zaboraviti sto je bilo i prepustiti se osjecajima,nije to lako,ako si bila povrijeđena,ali ako ne pokusas mozes propustiti priliku za srecu... samo nemoj nista forsirati i polako naprijed pa sto bude,s vremenom ces vidjeti da ce biti sve lakse...
    uzivaj,pozzz

    avatar

    16.01.2008. (22:07)    -   -   -   -  

  • sara

    ljubavi nemoj bit tužna, sjeti se bore se dobivaju i od plakanja;)
    i bez brige, ljubav dođe(ili je došla) kad se najmanje nadaš, sve će bit super vdijet ćeš, od sad ide samo na bolje. i zato uživaj, zaljepi tog svog dečka na zid i ne daj mu da diše;D, vidjet ćeš, bit će super. ok a sad se baci na kokice;))

    avatar

    16.01.2008. (23:21)    -   -   -   -  

  • Birtija za sve

    Ljube, znam kak ti je, ponekad se čovjek jednostavno slomi, al nije ni to loše, treba pustit loše stvari, poslje je puno lakše!

    neću ponavljat da sam tu ak me trebaš, to i sama znaš!

    Pusa!

    avatar

    16.01.2008. (23:28)    -   -   -   -  

  • anjiica

    ljubavi moja.... umjesto da me razveseliš još više me raplačeš.... mrzim ova sranja blogove i to uvijek mi govoriš da ostavim komentar a nikad to ne napravim al nakon ovog moram hehe :D preedobro je... tj preeeistinito neam rijeci ubiti.. ko da si moje srceko stavila na papir tj ekran :D al kak ti meni kazes NIKO NIJE VRIJEDAN TVOJIH SUZA a ja tebe znam ko najjacu osobu na svijetu i zbog toga ti se fakat divim ;) vodjet češ da će neko opet osvojit tvoje predobro srčeko .... i natjerat te da zaboraviš stare rane =)... mislim to su sranja jel nikad nece nestat uvijek ce bit tu negdje al duboko zakopano nažalost :(. vojim teee puuuunoooooooo i očem te vidjet što prije .. pufi.. tvoja anjiica ;)

    avatar

    16.01.2008. (23:49)    -   -   -   -  

  • rena

    ej kujo! nisam ziher, al pretpostavljam o kome se radi. i samo ću ti reći da mi je žao što sam nazdravljala u pubu za njega! psmtr.
    i moram te razočarat al neznam koja je to pijesma iz naslova. upsić

    veelika pusetina od kolegice iz klupe! i mrwi i ejni.

    avatar

    17.01.2008. (15:24)    -   -   -   -  

  • mRRw!cA

    Aha,aha....Rena me pozzala jej!!! A i ti si me pozala tu dole na kraju =)
    Neznam kaj da ti velim...znam da neke stvari nemres izbrisat,al kaje bilo bilo je...probaj nekak to stavit na stranu i ne mislit tolko o tome, znam da ce uvijek bit nekaj kaj ce te podsjecat na stare dane,al ne daj se,ti si jaaaako jaka cura....sad si hepi sa svojim dececom i zelim ti da tak jos duuuuugo ostane...Pufa!!!

    avatar

    17.01.2008. (16:48)    -   -   -   -  

  • chester

    Joooj, kako ima jedan post koji samo čeka tvoj komentar, srećo!! :))
    Već jadan plače jer nema tvog komentara....

    Pusa!!

    avatar

    18.01.2008. (14:38)    -   -   -   -  

  • chester

    The nju post je napisan.

    Ovaj post je fakat jedan od najozbiljnijih koje sam do sad napisal, i zanima me tvoje najiskrenije mišljenje o temi koju sam uzeo za pisat.

    Imaš sa strane u boxu jedan kviz- riješi ga, srećo :)

    Pusa!!

    avatar

    20.01.2008. (17:03)    -   -   -   -  

  • Birtija za sve

    je je!

    baš smo ih ubili!

    ma zlato je naše! garant!

    avatar

    20.01.2008. (21:20)    -   -   -   -  

  • Birtija za sve

    gle, uobraženi smo, priznajem, al znamo da mogu, pa već dva zlata imamo, nije vrag da nemremo i to uzet!

    avatar

    23.01.2008. (23:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...