Komentari

freebynature.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • laughing granny

    Sretan ti prvi post u ovoj godini, Dante!
    Čitajući tvoje tekstove, kao i tekstove na blogovima mnogih mladih ljudi, čovjek se zamisli ... što vi radite ovdje, mladi i nadobudni, puni energije i želje za uzbudljivim i normalnom čovjeku primjerenim životom - u ovoj državi, koja vam u sadašnjem svojem obliku, ništa ne može i ne želi dati, već samo pravi crne planove i brusi zube da otrgne od tijela svojih građana još koji komad mesa kako bi nahranila sebe? Naučite jezik, pronađite posao i pakirajte kofere ... i vratite se kad vama to bude pasalo, kad više ni od koga ne budete ovisni, kad se naužijete normalnijeg života ... žalosno je doći do takve konstatacije, ali ako hoćemo biti iskreni, budimo iskreni do kraja... možda, za 100 godina, stvari će biti drukčije ... ostati ovdje i čitav život gledati nepravdu oko sebe ... nema smisla i deprimira. Noćni pozdrav, lg

    avatar

    16.01.2008. (03:07)    -   -   -   -  

  • borivoj

    pozdrav dante, više no dobro i pičiš dalje... :-))

    avatar

    23.01.2008. (16:55)    -   -   -   -  

  • Tonio...

    e trebam help...evo već sam se 2 puta registriral i stranica mi je još uvijek neaktivna...poslal sam i mail, ali nema odgovora...el znaš možda kaj bi mogel napraviti??

    avatar

    25.01.2008. (18:29)    -   -   -   -  

  • Tonio...

    već sam na tri bloga i ništa...el možda sad neka stanka u x.claimu, jer na svim stranicama na kojim sam prije viđal x-claim sada ga više nema...možda neki problem kod njih??

    avatar

    27.01.2008. (12:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...