Komentari

putkasvjetlu.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Koraljka

    Prošla si veliki, trnoviti put, ali zato si sada zrela, pune duše i okružena ljubavlju.
    A na nove široke osmijehe odgovori sa smiješkom.

    avatar

    12.01.2008. (16:00)    -   -   -   -  

  • a ča se tu more

    dok san ovo čitala svakakvi osječaji su me pratili ,,,onda san se sitila našeg susreta i tvoga veliko osmjeha ti si kao leptir ,,,,,,,,,btw,i ja san za velike;-()

    a sad tebe citiram :

    A ništa ne liječi kao ljubav. Ljubav upravo onih koji zaslužuju da ih voliš. Držali su me nježno i čvrsto i s vremenom lagano popuštali stisak. I kad su vidjeli da sam spremna, lagano su me pustili. i ča više nadodati

    avatar

    12.01.2008. (16:24)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Imaš pravo,draga Sanja vrijeme je za novi post.Ti svoje pišeš srcem i mogla bih ih čitati dovijeka,zato što ti vjerujem.Pozdrav

    avatar

    12.01.2008. (17:15)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    draga jelo :)) starija kćeri!
    na misu subotom navečer ako je nedjelja zauzeta :))
    ostalo ionako čine oni koji te vole... uskaču i razumiju te... ljubav je domišljata, zar ne?!
    samo ne znam javljam li ti se ija zato što si poznata?! :))))
    pusa i zagrljaj!!

    ps - ja sam ona iz strasbura :))

    avatar

    12.01.2008. (17:51)    -   -   -   -  

  • Koraljka

    Update - koji su ovo ?:))))
    Sve meni nepoznate face i imena :)))

    avatar

    12.01.2008. (18:02)    -   -   -   -  

  • Anna

    ... biti "poznat" i "slavan" ima svoju cenu, ma kojim poslom se bavis... znam to iz iskustva... znam i to, da je tesko sve uskladiti... na svojoj kozi to osetim svaki put... a ti, za razliku od mene imas jos jednu uzvisenu ulogu, vazniju od svih, majka si... zato te podupirem u svemu sto radis.... makar ovako virtualno i zato ti se divim...
    nista slava i biti poznat nije lepo, ako nema onih najblizih, oni koji sa tobom prozivljavaju i uspehe i neuspehe... i brige kada dodjem sa treninga,utakmice, neraspolozena, jer nisam bila na visini svog zadataka.... samo napred... a siroki osmehi onih koji ti se javljaju sada kada si opet poznata i popularna su manje bitni... bitno je imati osmeh kada dodjes kuci... a ti ih imas puno....pusu ti ostavljam draga i poznata Sanjooooo..... :)))))

    avatar

    12.01.2008. (18:02)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Znam koja si ti! Znam! :))))
    A sad ozbiljno: teško je sve to uskladiti, znam, ali, jednom "ugodi" jednima, drugi put drugima....bitno je da si ti u svemu zadovoljna! Cmok!

    avatar

    12.01.2008. (20:48)    -   -   -   -  

  • Mysterious Adalia

    ja ti se odavno divim kako uopće to sve stižeš i prije ovih najnovijih obveza,a opet stižeš i do nas,svaka čast ;) a sigurna sam da se sve može jer se sve radi srcem,to je pravi recept pusa! ;)

    avatar

    12.01.2008. (21:21)    -   -   -   -  

  • Ana

    Hm... Zašto ne? Osoba koja je najbolji prijatelj mora biti divna, bar ja tako mislim, ali ne izgledom ili bilo čim drugim, nego baš svojom dušom. Moj najbolji prijatelj je recimo meni najbolji prijatelj, s moje strane, dok on sam nema svog najboljeg prijatelja. Mislim nisam ja sad tu stručnjak, uopće, ali zanimljivo će nam biti pogledati te komentare da vidimo što drugi misle, kakav je to najbolji prijatelj, ili jednostavno samo prijatelj.

    pozz! BTB :)

    avatar

    12.01.2008. (21:44)    -   -   -   -  

  • donin svijet

    Sve ćeš ti to izdržati... a oni koje voliš i koji vole tebe će razumijeti... i sami će se hraniti tvojim uspjehom i zadovoljstvom. Svi oni... koji se smješkaju po potrebi - nisu važni.... odmahni rukom i neka ih vjetar odnese!

    avatar

    12.01.2008. (22:35)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Nisam ništa rekla o ljudima koji te poznaju,a zatim ne prepoznaju,pa opet da...Samo se nasmiješi...što drugo napraviti takvim sitnim dušama...
    Želim ti puno uspjeha sa predstavom u Biogradu!

    avatar

    13.01.2008. (12:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...