Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (67)

Marketing


  • Marta.kaka.ribica

    a vidi vidi,poslusa je lot onu "aaaaaaaa"..aj neka...

    avatar

    12.01.2008. (10:30)    -   -   -   -  

  • neinformirani

    Zna li netko nešto kalendaru natjecanja HKBS-a za 2008. godinu ???

    avatar

    12.01.2008. (12:38)    -   -   -   -  

  • ja...ru

    e lot,kad vec objavljivas svasta o svakome,mogao bi objaviti post o meni! nije stipe jedini uspjesni kickboxer.

    avatar

    12.01.2008. (13:57)    -   -   -   -  

  • znatizeljan

    kad ce bit 1 turnir u low kick u 2008?

    avatar

    12.01.2008. (13:58)    -   -   -   -  

  • od sveg srca zahvalna

    Ajme lot hvala ti nisan mislila da ces uvaziti moje misljene,stvarno ti puno puno punooooooooooooooooooooooooooooooooooo hvala!!!!!!!!!!i mislim da cemo se mi cure sve sloziti da je zgodan(a tek da ga vidite uzivo!!!!!)

    avatar

    12.01.2008. (16:32)    -   -   -   -  

  • def

    e lot,ako si ispunio zelju ovoj maloj pa objavio post o zunicu,ja te molim da ispunis zelju meni i da objavis post o zeljanu jesicu,i ako je moguce,sto vise slika,aj molim te.pozdrav iz solina.

    avatar

    12.01.2008. (19:19)    -   -   -   -  

  • rossiya

    jeli se zna di ce biti juniorsko svijetsko prvenstvo 2008? jeli istina da ce bit u rusiji?

    avatar

    12.01.2008. (20:06)    -   -   -   -  

  • malena

    Hej vidim da je ovdje sad objavi mi ovo ili ono molim te kao da čovijek nema pametnijeg posla, al dobro bitno je da se na blogu nešto dešava.
    Slažem se sa def-om tebao bi objaviti nešto o Željanu a možda i o njemu najtežem hrvatskom protivniku Romiću, a onda nebi smio izostaviti niti ostale koji čine sam vrh hkbs-a i nositelje naše reprezentacije bez obzira na to što od toga nema kruha i što se više istrošiš nego što ćeš ikada zaradit u tom sportu al to je upravo dokaz onoga da je to zaljubljenost ondnosno zaluđenost kickboxingom utatoč tome što on ne pruža materijalno al pruža ono nešto više snagu duha i volje.

    avatar

    12.01.2008. (23:25)    -   -   -   -  

  • marta.kaka.ribica

    slazem se,stavi post o zeljanu molim te

    avatar

    13.01.2008. (18:24)    -   -   -   -  

  • antonija

    ja se takoder slazem da bi trebeli objaviti post o zeljanu on je puno bolji od stipe.....i zgodniji....

    avatar

    14.01.2008. (11:57)    -   -   -   -  

  • vedrana

    i ja se slazem,trebao bi staviti zeljana jesica.

    avatar

    14.01.2008. (14:39)    -   -   -   -  

  • kickboxerica

    lggtzudio

    avatar

    14.01.2008. (15:05)    -   -   -   -  

  • kickboxerica

    Vidim maknut je komantar Nikole Božića koji je iznio neke činjenice što se tiče saveza. Mislim da je kalendar već trebao biti objavljen, sportaši su znatiželjni,a i treba tempirat formu. Znači da se miču komentari koji ne idu u prilog POJEDINCIMA što smatram da nije u redu jer mi smo ipak država u kojoj je pravo glasa te svatko može iznesti svoje mišljenje. Ok da je komentar sadržavao uvredljive stvari,ali komentar je bio sasvim ok i što je najtužnije REALAN.

    avatar

    14.01.2008. (15:08)    -   -   -   -  

  • :)

    cestitke zunicu sa svim uspjesima,ali taj decko nije vise u ovon sportu mislim da bi tribali pisati o sadasnjim borcima koji su postigli puno vece rezultate nego Zunic tu bi stavit trebalo ANTU VERUNICU same statistike govore koliko je taj decko postigao nesto sto nije jako dugo u Zadru i okolici..oni koji malo bolje prate ovaj sport znace koje je medalje sve donio kuci,ali naravno uz njega ima puno drugih jos,a zunic je odaaaaavno van ovog sporta ako ima vec priko godine dana-gle tata nije dao!

    avatar

    14.01.2008. (15:34)    -   -   -   -  

  • Lot333

    Draga @Kickboxerica,

    točno je da je komentar "maknut", kako kažeš i o tome sam osobno obavijestio autora koji se je i potpisao - g. Nikolu Božića. Činjenica je da u ovom trenutku postoje nesporazumi, neslaganja, protivljenja oko situacije u savezu, oko obaveza, prava, dužnosti, propusta i mnogo čega što nikako nije na čast niti savezu niti dužnosnicima. To je realno, pa ma gdje bila istina. U to ne želim na ovome blogu ulaziti.

    Raščišćavanje situacije u vrhu saveza je nužnost, i ovaj blog nikako nije mjesto preko kojega će se bilo tko pravdati, dokazivati, argumentirati, optuživati i sve ono što je možda i nužno. Za to postoji drugo mjesto - Upravni odbor, Skupština saveza.

    Stoga, ne želeći da se neželjena situacija, koja je trenutno prisutna u vrhu saveza, širi i na moj blog, obrisao sam komentar g. Nikole Božića, žao mi je, ali mislim da je to jedini način da se ovaj blog sačuva od svega onoga što nitko od nas - niti mene, niti vas čitatelja ovoga bloga iskreno ne želi.

    Žao mi je, ali ja kao autor ovoga bloga želim ovu oazu sačuvati za informacije o sportašima i rezultatima, komentirati ostvarenja, prikazati slike, dati i poneki kritički komentar nekog događaja, borbe i slično, biti informativan i sačuvati stranice ovoga bloga za njegovu osnovnu namjenu, zbog kojeg je i stvoren: "... s ciljem približavanja kickboxinga široj sportskoj, ali i onoj drugoj javnosti". Dakle PRIBLIŽAVANJA, a ne udaljavanja.

    Lijepi pozdrav - Vaš

    avatar

    14.01.2008. (19:08)    -   -   -   -  

  • lopar

    ja mislim da bih trebalo objaviti post o Antoneli Begonji! Ona kuci ima hrpu medalja a nikad je ne vidim.

    avatar

    14.01.2008. (20:20)    -   -   -   -  

  • lopar

    mislim jednom se bila spominjala ali bilo bi u redu da se spomene jos koji put ili da se napise koji post o njoj...

    avatar

    14.01.2008. (20:28)    -   -   -   -  

  • Antonela

    aj daj lopar molin te,bizi nazad kod Mikecina trenirat kyokushinkai,da post o meni..haha,svijetski balin,ma triba se stavljat postove o pravin sampionima,a ne o meni, da slazen se,Ante Verunica,o njemu se triba pisati,skidan mu kapu,lik ja najbolji,i Iva Bencaric,zenska je visestruka prvakinja,stvarno je legenda,neman druge rici za nju,moj idol;),najvise mi je za sto nije isla u portugal zbog glupe ozljede,danas bi bila eurposka prvakinja,jer cura nema konkurencije u ciloj europi! i lopar,mislin da znan ko si,i molin te nepisi te debilne komentare,"Nutelice".hehe,samo ti pises ovakve gluposti!

    avatar

    14.01.2008. (22:13)    -   -   -   -  

  • Brada

    Ajme najjači su mi ovi "zašto pišeš o ovom kad se on više ne bavi kickboxingom, triba bi pisati o onome, drugi imaju više medalja, bla bla bla..." Alo ljudi, smirite tenzije!!! Ako dovoljno dugo pratite ovaj blog tribali bi znati da on govori o svemu onome što kickboxing je, što je BIA i što bi moga biti. Isto tako tribali bi znati da je blog kao forma isključivo SUBJEKTIVNO MIŠLJENJE NJEGOVOG AUTORA, tako da ako Lot ositi potribu da nekom sadašnjem ili bivšem borcu oda počast, ne vidin razloga zašto bi to vama ka čitateljima tribalo smetati. Ko mu brani da sutra objavi post o tome kako su se dvi babe na pijaci potukle i kako je jedna drugu baš lipo nokautirala?! Oćete zbog toga grintati? Bilo je tu postova o sadašnjim borcima, bivšim borcima, kao i o temama koje nemaju direktne veze s kickboxingom. Evo vam prvi primjer doli, boks na Kubi. Zašto se nitko od vas ne buni oko toga, nego ste počeli grintati oko posta o Stipi. Pa što ako se Stipe više ne bavi kickboxingom? Je li to razlog da ga zaboravimo? On je definitivno zaslužia dobiti makar jedan post, jer ipak je u kratko vrime koliko se bavia kickboxingom doša do titule svjetskog prvaka, a nakon toga je U MANJE OD GODINU DANA 2 PUTA POSTAVIA HRVATSKI REKORD U SPORTU KOJI S KICKBOXINGOM NEMA VEZE. Mislin da je to dovoljno da dobije zaseban post. Lot, svaka čast!
    Brada

    avatar

    14.01.2008. (23:52)    -   -   -   -  

  • žak

    Slažem se sa onim koji kažu da bi trebali pisati više o današnjim sportašima koji se bave kickboxingom,pustite one na miru koji su otišli...šta su napravili napravili., ni kritizirat a niti hvalit,jer da im je bilo dobro i da su se tako i osjećali sigurno nebi otišli.Svaka čast legendama koji su bili vjerni cijeli svoj sportski vijek kickboxingu,ali ove poletarce ja ih nebi baš puno hvalio.Svakom normalnom tko ovo čita postaje čudno?,pa kad je tako bio dobar u kickboxingu a još mlad,a i evropski ili svjetski prvak..,pa zašto je napustio kickboxing..???

    avatar

    15.01.2008. (01:08)    -   -   -   -  

  • Bandog

    Pa Verunica je stvarno postigao u kickboxing ono što niti jedan junior u povijest Hrvatskog čak svjetskog kickboxinga nije uspio postignuti. A ne da se bavi samo kickboxingom nego boxom i muay thai. Član je Hrvatske boksačke reprezentacije u -91kg. U muay thai kao i kickbox je neporažen več više od dvije godine. Preko 40 pobjeda za redom bez ijednog poraza. Molim vas, ako netko zna neka mi javi tko ima ovakav sraz u povijest kickboxa ili bilo koji borilački sport. Kako je Jesić prošao protiv Stojanova zanima me jer ga ovdje svi dižu u nebesa? Neka mi javi trener od Verunice ako sam što fula.

    avatar

    16.01.2008. (08:51)    -   -   -   -  

  • :)

    viko stojanov je dobia jesica u low kikcku u finalu u zadru i proglasen tu vecer najboljim borcem tako da za viku nema sumnje on more bez problema stajat na vrhu sa antom..a i viko je u boksackoj reprezentaciji osvojia je do 75kg internacionalno prvenstvo u mostaru ujedno se bavi i muaythaiom i kickom tako da svi ti decki i cure sta dolaze iz ˝Croatie˝ su za sada na vrhu a sad sta se tice ovo za Antu ne znam njegov tocni broj borbi ali taj decko radi stvarno odlicno i nema mu konkurencije

    avatar

    16.01.2008. (14:44)    -   -   -   -  

  • Bandog

    Pozdrav Lotu i osobi koja mi je odgovorila na moja pitanja. Zašto Lot ne objaviš članak sa slikama od ovog dečka Verunice jer je momak postigao za Hrv. kickbox što nijedan junior do sad nije. Barem u tvrdim disciplinam koje ih pratim, ili od ovom klubu Croatia. Nakon svakog prvenstva u tvrdim disciplinama kao low kick, k1 i muay thai primjetio sam da su nijhovi juniori uvik na samom vrhu.

    avatar

    16.01.2008. (15:38)    -   -   -   -  

  • :)

    nema problema i drugi put..mogu ti samo reci da se u tom klubu zestoko trenira i da je velike rezultate sam klub postigao u posljednje 4godine koliko postoji,sam rezultat je rad,rad i rad i rezultzat trenera a ima jedna specificna stvar u tom klubu sta se odma ositi kad se dode tamo da je velike ljubav prema tom sportu i zelja tako da je uspjeh neizbjezan..svi se nadamo da ce rezultati ici samo prema vrhu kad udu u seniorsku konkurenciju

    avatar

    16.01.2008. (15:47)    -   -   -   -  

  • Bandog

    Hvala na odgovor. Čuo sam za još dva kickboxing kluba u Zadru sv.Krševan i Dijagora. Ali je oćito da se nešto posebno radi kod vas jer za Dijagoru znam da imaju nula rezultata a za Krševan uvik se nešto čuje zbog Jelene Radoš. Mislim da je ova Iva Bencarić daleko kvalitetnija od Jelene jer sam gleda Ivu na K1 prvenstvo i mogu reći da se cura mlati kao muško (bez uvride). Mislim da je prva i u low kick i ne znam što još? Nije mi jasno Lot zašto se ne objaviš nešto o ovim borcima iz Croatie? Dali nekome smeta što su pobjedili članove nekih klubova koji su ovdje više prisutni? Pozdrav curama i dečkima iz Croatie. Nadam se da čemo se nači u ringu samo ne sa Verunicom! Bog.

    avatar

    16.01.2008. (16:18)    -   -   -   -  

učitavam...