Komentari

sinnerboy.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Ne bih rekla da smo u svemu ovome nužno jedina država, ali da je RH zaguljena do bola, jest. A čuj, onda se netko čudi što ja svoj listić na izborima redovito učinim nevažećim, ali time, barem dijelom, čistim svoju savjest da nisam svoj glas dala budalama koji sve ovo dozvoljavaju. A upravo to je problem jer sve kreće od državnog vrha koji je sve, samo ne proljudski nastrojen, a počesto je i on sam marionetski izmanipuliran od onih iz sjene. Uglavnom, hrpa nesposobnjakovića na djelu, ali ne smijemo zaboraviti jednu stvar! Te su nesposobnjakoviće izabrali upravo oni iz njihovog stada - građani.

    avatar

    11.01.2008. (12:17)    -   -   -   -  

  • sinnerboy

    čuj kinky...upravo to stado je doslovno - stado!
    ovo su samo po meni primjeri nekih od apsurda koji su obilježili prošlih par mjeseci a ima ih još...i nije problem u vlasti-problem je u nama koji šutimo i veslamo iako smo svjesni da ovo ne vodi nikamo...

    avatar

    11.01.2008. (12:41)    -   -   -   -  

  • Dom za vješanje

    Budi govedo Bobane! :-) Da ti nadopunim popis s obzirom da nas vodi ista "poslovna etika"? Da vidimo... Dobivanje minimalne kazne za ubojstvo (jučer unuk ubio staricu, a nekoliko sati ranije bila murja i ništa nije napravila npr.), nesposobnost naplaćivanja kazni, kako običnom smrtniku tako i tatinim sinovima (npr. jučer se lik parkirao iza mene pa sam nadrndana s posla umalo mu bušila gume. Murja kaže to je u nadležnosti komunalca, a oni opet da nemaju pauk i sl.), doktori s lažnim diplomama (npr. moja ex-susjeda izigrava kirurga, a pacjent s bruhom joj se pojavio tri puta u mjesec dana jer nije odradila operaciju kako treba)... Dalje? Mobing a da nadređeni ne mrdne prstom?

    avatar

    12.01.2008. (07:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...