Komentari

washingtonrocks.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Zvone Radikalni

    Ja sam nekako mišljenja da je "pokazivanje emocija" od Strane Hillary Clinton bilo proračunato :-), ali možda sam i u krivu. U svakom slučaju, izgleda da joj je upalilo s obzirom da je za razliku od Iowe privukla značajno više glasova žena.

    Da je Barack Obama malo "zelen" nema dvojbe i živo me zanima kako će završiti fajt između predstavnika "establishmenta" (Clinton) i predstavnika "promjene" (Obama).

    Neki dan sam na CNNu uhvatio njihov prilog u kojem se u desetak kratkih clipova prikazali koliko često kandidati koriste riječ "Change" u svojim govorima - izgleda da je svima na pameti a koliko tko kredibilno može obećavati promjenu (i da li je "promjena Washingtona" uopće moguća !) - e to je pitanje svih pitanja :-)

    avatar

    09.01.2008. (22:18)    -   -   -   -  

  • CRNI BLOG KOMUNIZMA

    Tko poznaje gospođu Clinton iz doba kada je bila prva dama, zna da ne preza pred bilo kojim sredstvom da postogne cilj. Svaka bi supruga nakon prevare ostavila muža (vidi eks-suprugu franc. predsjednika koja je otišla na početku svog staža prve dame), ali ne i Mrs. C jer je općepoznato da je ona svoju karijeru isplanirala još dok joj je muž bio guverner. Ako pokazivanje dubokih emocija znači slamku spasa za nju, ona će ih pokazivati, kad u nekoj drugoj državi bude potrebno pokazati hladnokrvnost, evo je opet. Jednostavno je proračunata.
    Barack Obama je suprotnost, a najbolja mu je odlika koju je nakon New Hampshirea dao do znanja: optimizam bez granica, za razliku od suparnice koja je nakon Iowe pokazala defetizam. Stoga ne sumnjam u Obaminu pobjedu početkom veljače, a to će biti pozitivna promjena za pola svijeta (ako ne računamo Kinu).

    avatar

    09.01.2008. (23:47)    -   -   -   -  

  • Travis

    Tko god pobijedio na predizborima i izborima (a mislim da su demokrati u prednosti) bit će to presedan. Žena ili crnac. Nadam se da će Amerika nakon toga opet, po tradiciji, pokrenuti svijet naprijed. Blog pratim kao live prijenos, odličan je.

    avatar

    10.01.2008. (06:15)    -   -   -   -  

  • Alen

    Blog je super i to je u redu ali mi nije jasno zašto naša televizija toliku pažnju posvećuje tome. Već nekoliko dana ti prilozi traju po nekoliko minuta i gotovo su najvažnija vijest. Donekle bi bilo razumljivo da je riječ o presjedničkim izborma.

    avatar

    10.01.2008. (11:58)    -   -   -   -  

  • cebo-amebo(potraga za smislom)

    u politici je sve proračunato - nema tu nekih instinktivnih poteza i spontanih gesti. sve je smišljeno unaprijed. što se tiče mog mišljenja, ja sam uvijek za neiskusne zelene političare koji još ideološki vjeruju u promjene, naspram onih koji su već mijenjali više puta...(clintoni su odradili svoje)

    avatar

    10.01.2008. (13:43)    -   -   -   -  

  • agferf

    Kod demokrata nadam se da Edwards uspije iznenaditi (wishful thinking) .
    AL posto sam za republikance a protiv sam rata u Iraku , Ron Paul je moj favorit .

    avatar

    10.01.2008. (17:29)    -   -   -   -  

  • Plavusa

    Ja ,još uvijek,vjeruem da će gđa Clinton osvojiti nominaciju DS za predsjednika jer zna kako se igra na visokom nivou kad dolaze na red interesi krupnog kapitala i države...
    Obama ima podršku Oprah ali to ipak nije dovoljno(bez obzira na veliki utjecaj kod ženske populacije)...

    avatar

    10.01.2008. (21:09)    -   -   -   -  

  • barba

    Ako ameri moraju birati predsjednika izmedju zene ili muskarca onda kljucnu ulogu tu igra njihov patrijarhalni svjetonazor.

    avatar

    10.01.2008. (23:13)    -   -   -   -  

  • E-SABOR

    Samo obavijest !
    Na e-Saboru je organizirana anketa (glasovanje) s pitanjem o podršci Novoj vladi mandatara dr. Ive Sanadera (http://esabor.blog.hr).

    avatar

    11.01.2008. (00:57)    -   -   -   -  

  • E-SABOR

    Samo obavijest !
    Na e-Saboru je organizirana anketa (glasovanje) s pitanjem o podršci Novoj vladi mandatara dr. Ive Sanadera (http://esabor.blog.hr).

    avatar

    11.01.2008. (00:59)    -   -   -   -  

  • bane

    Hillary je napadana sa svih strana, a ti napadi i dalje traju, nije dobro kada je robot, nije dobro kada je covjek. No moje je misljenja da ta zena doista ima sve sanse da postane prva predsjednica US. US si definitvno ne moze dopustiti luksuz da izabere predsjednika koji je potpuno zelen u svim poljima vanjske politike i vodjenja drzave kao sto je US, drzave cija snaga je itekako potrebna za sigurnost EU i ostalih saveznica. US si ne moze dopustiti Obamu zbog sebe same, a i zbog EU i ostalih zemlja saveznica. Sa Rusima koji svako malo prijete svojim izjavama i zveckanjem oruzja, sa prijetecom Kineskom ekonomijom, a uskoro i Indijskom, sa islamskim ekstremizmom, US i EU si doista ne mogu dopustiti luksuz u obliku Baracka Obame, covjeka koji misli da na ovom svijetu stanuje ljubav, mir i djeca cvijeca. Takav covjek ne moze biti predsjednik US, a vjerujem da vecina US stanovnistva to shvaca. US je potreban jedan iskusan politicar tipa Hillary koji ce znati pokazati US u pravom svijetlu, samim time i voditi US pravim putem, putem slobodnog i demokratskog dijela svijeta. Ja glasam za Hillary, zenu cvrste ruke, zenu koja ce u suradnji sa svojim suprugom vratiti US na mjesto koje zasluzuje u svijetu.

    avatar

    11.01.2008. (19:32)    -   -   -   -  

  • onakojatrcisvukovima

    Meni su i Clintonica i Obama ok.
    Čini mi se da oboje predstavljaju pozitivnu promjenu za USA,
    svaki na svoj način.
    Samo da se taj Bush već jednom makne.

    avatar

    11.01.2008. (23:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...