Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • bolegr

    Intervju profesionalan, čak dobro tempiran, dobro je podsjetiti ljude da ne zaborave gdje su i koga na vlasti i oko nje imaju.

    avatar

    07.01.2008. (13:56)    -   -   -   -  

  • skfdhfgd

    Na vlasti imamo one koje je hrvatski puk voljom većine izabrao na demokratskim izborima. Što se niste vi kandidirali i pobjedili kad već znate toliko srat po svima. Vama nitko izgleda nije dovoljno dobar, osim vas samih.

    avatar

    07.01.2008. (17:21)    -   -   -   -  

  • viola

    @skfdhfgd, puk je izabrao (večinom ?) takve primitivce kao što si ti, teletino hadezejska !

    avatar

    07.01.2008. (21:13)    -   -   -   -  

  • bolegr

    @skfdhfgd, tim žalosnije, jer samo pokazuje koliko je nizak nivo svijesti i obrnuto proporcionalan nivou demencije.

    avatar

    07.01.2008. (23:00)    -   -   -   -  

  • skfdhfgd

    @boleg; neam ja pojma tko tu koga obrće, ali znam da većina hrvatskog puka ima visoku razinu svijesti i moralne odgovornosti te je stoga i birala pravu stranku tj. HDZ. A njen vođa dr. Ivo Snader je dokazao da je vrhunski političar. E da smo njega imali 90ih, već bi bili u Evropi i imali pola Bosne. Svaka čast Tuđmanu, al on Ivi nije ni do koljena. Ni po lepoti, a ni po pameti. Nebi Ivo pristo potpisat Dayton, a da nije ko i srbi dobio napismeno pola Bosne. Jadnog Tuđmana svak je mogao nasanjkat.

    Ali vratiti ćemo mi Bosnu opet Matici Hrvatskoj...mogu se ovi udbaši i komunjare *ebat, ali neće ni njihova trajat dovijeka.

    Samo naprijed Željko, treba tu bandu udbašku razjebat i dovest ( ako treba i uvest) nove mlade ljude, neopterećene prošlošću, kojima ni dido ni babo nisu bili ni crveni, a ni crni.

    Ako tvoja borba ide u tom smjeru, imaš moju punu podršku.

    avatar

    08.01.2008. (00:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...