Komentari

aprincess.blog.hr

Dodaj komentar (46)

Marketing


  • °°AlKoHoLiČaRkA s RaZlOgOm°°

    eh, sad dok ovo čitam kao da čitam svoje riječi.
    i znam kako ti je. i meni je glupo da padam na njegove fore, na njega, na njegov pogled. glupo je zato jer znam da mu nije stalo, a ja se opet nadam. toliko se trudim da ga zaboravim, i čak nekako (al nekako) ide, i onda stvori se on i padne u vodu sve, svi moji napori da ga zaboravim.
    da, želiš ga mrziti, ali ti ga ustvari voliš, samo se pokušavaš uvjeriti da ga mrziš. i ja sam također već mogla imati beeeeeezbroj dečki, ali kad svi oni nisu on. pokušala sam s previše njih, ali kad sam s njima, mislim na njega i onda mi je još gore. nisi ti kriva. jednostavno ga ne možeš zaboraviti jer ne znaš kako. i svi govore da nije vrijedan i takve stvari, ali kako im objasniti da ti vidiš samo njega? kako im objasniti da ti ništa ne znači što oni govore kad to već sve znaš?
    ali vjeruj mi, da imaš nešto s njim, ponovo na jednu noć, u početku bi bila sretna, ali onda, još bi više mislila na njega, još bi ga više željela. još bi više patila...

    drži mi se..

    pussa

    avatar

    06.01.2008. (18:50)    -   -   -   -  

  • *teška strana ljubavi*

    Ej..prvo hvala an komentaru..a "on" šta da ti kažem..vidjela si i sama da sam i ja u kurcu jednostavno nam je tako suđeno..mislim da je svijestan šta ti radi s tim pogledom jel to svi decki rade..gledaju te a nece imat ništa s tobom..a gleda te..budale..znamo kako ti se pokvarila vecer cim si ga vidjela a baš si ga pocela zaboravljati..i zamolit cu te nešto..nemoj napravit šta sam ja uvijek radila.NEMOJ SLUCAJNO POSLAT PORUKU..ili nešto..pravi se nedostižna i vjeruj mi to pali..iz iskustva ti govorim..kad shvati da ga ne jebeš ni 1% onda mu baš nece biti svejedno..a ti se pred njim suzdržavaj koliko god možeš jer ne smije vidjet da ti je još stalo..jel trenutno mu je to najbitnije da sebi dokaže da ti još ludiš za njim..a ti budi pamentija i upornija..onako pogledaš ga..ali smao nekad ne stalno..a opet kad on prođe pravi se hladna..ako ti kaže nešto ti kao nisi cula..
    ajd sreco uživaj i drži se..
    pusa od izgubljene u ljubavi

    avatar

    06.01.2008. (19:02)    -   -   -   -  

  • °°AlKoHoLiČaRkA s RaZlOgOm°°

    Eh, draga, znam, stalno govore da ga zaboraviš, da nije vrijedan i sve to.
    Ja sam zato uopće prestala govoriti o njemu, jer znam što će reći. A ne razumiju
    Da ne mogu samo tako prestati misliti o njemu, govoriti o njemu. Preteško je
    To. Pogotovo kad voliš ili kad si zaljubljen. Treba vremena, a vrijeme sporo prolazi
    A kaj je najgorje vrijeme ništa ne pomaže. Jer sve više mislim na njega. I ne znam onda kad ću i kako ja njega preboljeti. Jer ništa ne pomaže, dečki, vrijeme, frendice, ništa. I nisi glupa. Samo si zaljubljena. Samo to. Možda je ružan, možda ima ljepših i boljih. Ali ti ne želiš njih, ti želiš njega, zbog nekog razloga ti je stalo do njega. Nema veze da l je ružan ili nije. Tebi je stalo. Tebi je poseban. I vjerujem ti da si sve odbila, tako sam i ja. Previše njih. A ovi s kojima sam probala, kao da i nisam jer u mislima sam bila samo s njim. Hm..Znam da želiš da ti pokaže da l mu se sviđaš. I Znam da je dovoljno samo da te jedanput pogleda da se ponadaš, poznato mi je. To stvori nadu, a ustvari znaš da nije nada. Užasno. Ne kužim baš zašto te odjebao nakon što vam je bilo lijepo…zašto ga ne pitaš? Možda je u pitanju neka druga ili..ne znam, pitaj ga..Ja ti neću pisat da ga zaboraviš, jer znam da je to teško i da si probala i da pokušavaš, ali kad…dovoljno je samo jedanput da ga vidiš i svi napori da ga zaboraviš padnu u vodu. Tako da je teško! Kužim to. I znam da bi mu sve oprostila i vratila se, tako bi i ja njemu. I ja se bojim ljubavi, jako, jer do sad sam samo patila. I dosta mi je toga. Želim biti konačno sretna s nekim, a kako stvari stoje neću…Bojim se ljubavi, jer na kraju sam uvijek povrijeđena..

    Šta ljubav radi od nas :(

    I da, najgorje su te pjesme, one koje podsjećaju na njih…Ja isto stalno slušam pjesme koje me podsjećaju na njega, uvijek te izaberem, ne znam zašto..valjda zato jer opisuje kako se šugavo osjećam.
    Znaš da možeš računati na mene, kad ti je teško samo mi se javi. Jer ja kužim kako ti je..

    Pussa

    Drži mi se

    avatar

    06.01.2008. (20:57)    -   -   -   -  

  • ¤ anttonija ¤

    Opet iste riječi. Opet isto sranje?
    Zašto? Čemu to?
    Kako da ti više pomognem.. Moje riječi su i suvišne više..
    Znaš što ću reći.
    Znaš što mislim o tome.

    Makni se. Zaboravi.
    Znam da nije lako, nije nimalo lako, ali bar se sjeti svaki put što ti je gad napravio. I možda poželiš ga odalamiti.
    Ili bilo što.
    Probaj.

    Ne znam što da velim.
    Pusa.
    Čujemo se.

    avatar

    06.01.2008. (22:27)    -   -   -   -  

  • *teška strana ljubavi*

    Ej sreco evo me opet da ti pomognem..
    Ovako vidim da ti je jakos talo do njega...znam koliko je teško pravit se da ti nije stalo a u sebi ludiš i jedva cekaš da prođe kraj tebe da samo osjetiš njegovo miris koji ti je ostao od noci koje si provela s njim..dobro ti nisi provela noc kao što sam ja provodila i budila se sa njegovim mirisom ono neizdrživo..ali moraš zbog sebe jel dosta je bilo da se igra s tobom..znam da ga voliš i ne želim ti ni u jednom trenu reci da ga moraš zaboravit..ne nemožeš ga zaboravit za tako kratko vrijeme jel srce nije takvo da malo voli a malo ne..želim ti reci ovo..da se portudiđ ne zaboravit ga nego ga zametnuti negdje u srcu(izbacit ga nemožeš definitivno) ali ono pocet se okretat drugim deckima i davati da ga pokuašju zamjenit iako on nije zamjenjiv ali nije ni najbolji (iako sam ja kao i ti mislila da je on najbolji ,ali draga nije) iam boljih koji ce te voljeti kao što ti njih voliš a možda cak i više nego što ti njih voliš..i zato ti to govorim..dopusti takvim deckima da se približe tvom srcu ne moraju odma ga osvojit ali s vremenom hoce jer svaka ljubav jednom vene samo je pitanje vremena..i nema veze što ti tvoji govore da nisi normalana ako on nije lijep..tebe je nešto privuklo na njemu..a izgled nije bitan..
    sad cu te uvest u situaciju koju sam ja doživjela sa velikom ljubavi svog života..
    ..brijali smo skoro 2 mjeseca i onda krenili u vezu bila je to odlicna veza na pocetku sve super..ono on dolazi po mene..sve super..ali meni ti je bio toliki problem što je on bio komad stara moja i to me izluđivalo sve su cure pizdile za njim u okolici..e onda samo ti ja i on prekinili i on mutio sa mojom frendicom,onda se ubacila njegova bivša taman kod našeg prekida..ja nju mrzim organski..i oko prošele nove godine ja i on nismo imali nikakav kontakt nismo se ni pozdravljali on je mene par puta pozz ja njega nisam onda je i on odustao..i uglavnom zaboravila sam ga do 4 mjeseca i onda jedne subote suviše mi se približio i progovrili smo par rijeci i opet nastavili brijat..i tad sam spavala s njim..ali samo zato što sam ja to htjela..i poslje tog smo brijali i onda sma ja nastupila na vlast..ovak jednom smo zabrijali i ošli u auto i ono hocemo se..ja onak da hocem se..a on ti je bio uvijeren da ja još ludim za njim..a i jesam na neki nacin samo mu to nisam pokazala...i sve smo ti mi fino poceli i jesmos e neki 20min i ja stan i kažem eto meni je dosta a on sta o gleda o cem ti ja onak pa ti meni služiš samo za sex bez emocija (iako mi je on bio prvi i jednini) i on stao i gleda i ja kažem jedino sam htjela to od tebe i ubukla sma se i otišla i je ostao u autu i njegovi frendovi su mi reki da je sutra dan bio toliko ljut da nije nikome htjeo reci šta je..i tako s vremenom ja sam ga pocela žalit jel je takav i što sve te emocije skriva..jednostavno izbacivala sam ga iz života..i uspijela sam..sad za božić smo se sreli nakon dugo vremena i ja se onak zezala sa svojima i sve super..i on je cijelu vecer gledao u mene nije oka skidao da bi an kraju pitao me jesi ti zaboravila šta je sve bilo među nama i kao jesi ti mene zaboravila..i ja na to onako stanem i kažem pa nisi ti jedini u mom životu i nikad neceš biti jedini..
    Tako da stara moja uspijela sam..ali ja sma ti LUDILA ZA NJIM..baš ludila i to se vidjelo..ali sad mislim da se situacija iz dana u dan mjenja..hehe..
    a ti isto tako hrabro i pokaži mu gdje mu je mjesto..
    imam novi post pa naleti..
    pusa od izgubljene u ljubavi

    avatar

    06.01.2008. (23:01)    -   -   -   -  

  • **mala*koja*krsi*pravila**

    ejjjjjjjj mala

    avatar

    07.01.2008. (13:13)    -   -   -   -  

  • **mala*koja*krsi*pravila**

    evo mene

    avatar

    07.01.2008. (13:13)    -   -   -   -  

  • **mala*koja*krsi*pravila**

    u novoj ti zelim
    puno ljubavi smjijeha
    radosti,para...:=)

    avatar

    07.01.2008. (13:13)    -   -   -   -  

  • **mala*koja*krsi*pravila**

    a ovo za njega....
    potpuno te shvacam i kuzim...

    avatar

    07.01.2008. (13:14)    -   -   -   -  

  • **mala*koja*krsi*pravila**

    ja sam isto bila
    u slicnoj situaciji...proplakala puno....
    nisam ga zaboravila jer
    je uvjek blizu mene,al trudim se....

    avatar

    07.01.2008. (13:14)    -   -   -   -  

  • **mala*koja*krsi*pravila**

    samo budi nasmijana,i onakva kakva jesi:=)

    avatar

    07.01.2008. (13:15)    -   -   -   -  

  • **mala*koja*krsi*pravila**

    imam postek,pa svrati malo

    avatar

    07.01.2008. (13:15)    -   -   -   -  

  • **mala*koja*krsi*pravila**

    kissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss s

    avatar

    07.01.2008. (13:15)    -   -   -   -  

  • RUDEŠ_BAD_GIRL

    EJJJ...

    avatar

    08.01.2008. (10:32)    -   -   -   -  

  • RUDEŠ_BAD_GIRL

    FORA POSTICCCC...

    avatar

    08.01.2008. (10:33)    -   -   -   -  

  • RUDEŠ_BAD_GIRL

    EVO TI KONIC....

    avatar

    08.01.2008. (10:34)    -   -   -   -  

  • RUDEŠ_BAD_GIRL

    AJD JA SAD IDEM....

    avatar

    08.01.2008. (10:35)    -   -   -   -  

  • RUDEŠ_BAD_GIRL

    NADAM SE DA BUS I TI MENE POSJETILA...

    avatar

    08.01.2008. (10:35)    -   -   -   -  

  • RUDEŠ_BAD_GIRL

    KISSSSSSSSS
    POSJETIT CU TE OPET.... :)

    avatar

    08.01.2008. (10:36)    -   -   -   -  

  • °°AlKoHoLiČaRkA s RaZlOgOm°°

    hej..
    drago mi je što si uz mene, puno mi to znači.
    jer..znam. znam kako griješim. znam kako se nisko spuštam. i mislim da zaslužujem bolje, a opet, s druge strane..stalno mi se u glavi ponavlja da ne zaslužujem bolje, jer nisam vrijedna ničega..njegova rečenica koju mi često zna reći...ali po čemu sam ja zastvarno bolja? po čemu ja zaslužujem bolje? nisam sigurna da zaslužujem išta, eto, uspio me u to uvjeriti. i trebala bi se maknuti od njega..uništio je mene, moje samopouzdanje, osmijeh, sreću. uništio je sve dobro u mom životu. postala sam nesigurna, nesretna i još brdo tih loših stvari.
    i svi mi govore da prestanem. i želim. ali kad...ne mogu...ne mogu se maknuti od njega. a oni ne shvaćaju, pa kako da im onda objasnim? imam snage dok ga ne vidim, tad sam spremna na to. i odlučim da ću prekinuti to, ali onda se nađemo, vidim ga, i zaboravim na to...problem je što ga volim više od ičega. ne shvaćam kako sam ga zavoljela. nakon svega što mi je učinio i rekao, zastvarno bi ga trebala mrziti, ali ne, ja ga volim samo jače i jače. I kako da se onda maknem? ti me shvaćaš, znam da bi i ti isto napravila jer znam da ti je stalo do njega, tebi ne moram objašnjati. ali ne mogu više objašnjavati svima. nemam volje ni snage. jer koliko im god puta objasnila, neće razumijeti, ali razumijem da ne shvaćaju, nisu na mojem mjestu...ne znaju...i nemam volje više ni pisati o tome, jer znam da to nikoga ne zanima, ali moram, jer ovdje jedino mogu napisati i reći što osjećam i mislim. tako sam zbunjena, stalno plačem, ovo mi je sve preteško. ubija me sve ovo. samo se mučim..
    i evo, danas sam opet bila s njim. mrzim se zbog toga, a opet drago mi je što sam bila. znam kako sam nisko pala. znam sve, a opet ne mogu ništa..

    pussa :(

    avatar

    10.01.2008. (19:27)    -   -   -   -  

  • smjesi nam se bolje sutra, crkava od smjeha...

    ajde bit ce bolje....
    kak je bilo u ant za novu, ja cujem da nije bilo nist posebno?

    avatar

    11.01.2008. (11:22)    -   -   -   -  

  • !.!.!. mala magy .!.!.!

    eiii...tenx na komentarima...
    ugl..i ja sam se tako osjećala...bila povrijeđena..
    tresla se..SAMO zbog njega...a onda sam rekla ma daj ja glupača te volim a ti niš..i odlučila sam ga zaboravit...
    u početku malo teže ide..al samo moras bit uporna..
    tako da danas sa osmijehom na licu prolazim kraj njega..i vidim da je zbunjen..i nije mu jasno kako ja nisam kao prije...a jbg..
    neželim se opterećivati s njim...
    moje vrijeme tek dolazi...
    a njegovo je prošlo bar kod mene...
    i tako...
    E da...ja sam ti inače iz senja al idem tu u školu..tj presella sam se tu...a jbg...
    puno pozdrava...čitam te...
    pusa

    avatar

    11.01.2008. (13:24)    -   -   -   -  

  • *teška strana ljubavi*

    Ej sreco..evo ti moj mail pa mi se javi.. izgubljena_u_ljubavi@net.hr
    pusa od izgubljene u ljubavi

    avatar

    11.01.2008. (13:25)    -   -   -   -  

  • °°AlKoHoLiČaRkA s RaZlOgOm°°

    hej...malena..sve si napisala baš što ja mislim i osjećam
    pa sam ostala bez teksta..samo me zanima...
    a zašto si tako sigurna da baš ništa ne osjeća?

    pussa

    avatar

    11.01.2008. (18:40)    -   -   -   -  

  • izgubljena mala

    hej,
    evo mene... nije me bilo pa da
    ostavim pozdrav...... pozdrav i
    ostavljam osmijeh :)

    avatar

    11.01.2008. (19:17)    -   -   -   -  

učitavam...