Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Drina

    Hvala svima na vasim molitvama za nase curice, koje su na kraju sretno doputovale sa svojih bozicnih praznika, iako se u jednom trenutku cinilo da se nesto opasno zakompliciralo, ali - uz molitvu - uvijek sve dobro svrsi! Ostanimo trajno povezani u molitvi! Citave nove godine! Pa i dulje, sve do Vjecnosti!

    avatar

    05.01.2008. (18:40)    -   -   -   -  

  • ~GAb!CA~

    Draa Drina!
    Uvijek problemi oko moje tehnike:Čas radi,a čas.....Puno ruku rukuje.Svratim na tvoj blog,nisam zaboravila na tvoj rođendan.Svako dobro u zakašnjenju i za rođendan i sve najbolje u novoj godini od moje obitelji i bake Nade.Vidim tebi je o.k.Posvetila si ovu godinu svećenicima,sjeti se i nas obiteljskih ljudi jer da nema nas nema ni njih.Svako dobro od srca ti želim!

    avatar

    05.01.2008. (21:03)    -   -   -   -  

  • mvko

    Na temelju odluke Europskog parlamenta i Vijeća EU 2008. godina proglašena je godinom međukulturalnog dijaloga. Dakle, dijalog je prioritet! To je jako dobro. A kako će Crkva obilježiti novu godinu - zasad još nisam nigdje čula.
    Bog nek ti bude uvijek blizu. Srdačan pozdrav.

    avatar

    06.01.2008. (22:26)    -   -   -   -  

  • mariela

    Lip tekst i lipa odluka. Ustraj! Sve najbolje u novoj godini i puno plodova duha ti želim (mira, ljubavi, radosti, strpljenja...)

    avatar

    07.01.2008. (12:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...