Komentari

dovoljnozazauvijek.blog.hr

Dodaj komentar (53)

Marketing


  • ~~~bella~~~

    wow...svida mi se tvoj blog...moj je jos u izradi.....cmok*...read ya!!!

    avatar

    04.01.2008. (15:17)    -   -   -   -  

  • ~~~bella~~~

    ne mogu ni ja naci taj dio....:S

    avatar

    04.01.2008. (15:25)    -   -   -   -  

  • someone special

    Post je supeeer! super si to prevela ....edward je visok 188cm'??????????? covjece...hehe nisam htjela citati ono o pomrcini ...lol nekako sam se suzdrzala pusica..jedva cekam post o belli...xD

    avatar

    04.01.2008. (15:44)    -   -   -   -  

  • ...antonija...

    super ti je blog, našla sam super stranicu relativno novu, koju su napravili fanovi , nazvali su se twilighters (kul naziv), imaš link na mom blogu

    avatar

    04.01.2008. (18:13)    -   -   -   -  

  • colorfull girl

    aaa novi post to je bas lijepo
    ja sam vedrana al sam napravila novi blog pa eto imam i novi nadimak

    avatar

    04.01.2008. (19:04)    -   -   -   -  

  • colorfull girl

    čitala sam to već lijepo je prevedeno vrlo stručno

    avatar

    04.01.2008. (19:05)    -   -   -   -  

  • colorfull girl

    puuuusa

    avatar

    04.01.2008. (19:05)    -   -   -   -  

  • Nemesa_

    Super ti je ovaj post. Nisam se mogla suzdržati i ne pročitati što se događa u Pomrčini. Daj brzo napiši i to o Belli =)

    avatar

    04.01.2008. (19:37)    -   -   -   -  

  • someone special

    Hmmm?? dobro pitanje jako dobro pitanje..zasto sve volimo edwarda...ovako prvo ga volim i sviđa mi se kao lik zbog toga što je "nevjerovatno lijep" prema jessicinim rijecima lol a drugo što je pomalo agresivan a ja volim takve likove a opet na neki drugi način nježan je prema belli i pažljiv, kao što si i ti rekla bahat je i samouvjeren imaš osjecaj da ni u jednom trenutku nece reći nešto glupo neprimjereno i nekako nikad nece uraditi nešto nepromišljeno. Isto tako mi super što je pametan (kako i ne bi bio kad je toliko star..) hehe :P, nije neki slabić svoje emocije super sakriva i pomalo je tajanstven mračan iz svakog redka knjige ocarava vas svojim dubokoumnim recenicama... ima jedna bellina super recenica kada kaze da ponekad razbija glavu zbog njegovih pojednih rijeci. Jednostavno je u svakom smislu rijeci pre pre savrsen a i privlaci nas toliko jer je vampir na neki nacin i zloban nikad ne mozemo biti 100 % sigurni kako ce postupiti kako bella kaze u sumraku da se pobojala edwardove reakcije kada rosalie nije htjela zamijeniti odjecu sa bellom.
    Zakljucak je da su cure bar u mom slucaju razocarane danasnjim deckima, njihovim stavovima i zato bjezimo knjigama u kojima postoje savrseni decki (edward) koji tako snazno voli i ljubi bellu...a opet nije obicna prica jer je on vampir i opet neznamo sto ce se desiti i sama ta znatizelja vodi nas dalje i dalje u citanju...P
    sorry zbog duzine lol al kad je edward u pitanju ne moze krace
    pusa

    avatar

    04.01.2008. (20:26)    -   -   -   -  

  • someone special

    WOOOWS!! broj posjetitelja tvog bloga vrtoglavo rastu..samo tako curo!!!

    avatar

    04.01.2008. (20:29)    -   -   -   -  

  • Bella

    Ahhhh... Prvo, prije nego što počnem, moram ti reći što nisi trebala učiniti: pitati što imam reći o Edwardu, tj. zašto mi se sviđa. A sad, sama si to tražila:
    Edward mi se sviđa zato što je tajanstven i nepredvidiv, u isto vrijeme jak, a onda, s druge strane, tako nježan i pažljiv. Čini mi se... osjećajan - mislim da je to riječ koju tražim. Jako dobro skriva osjećaje, smiren je i strpljiv. Nekad je mračan, opasan... Budući da dečki to danas nisu (barem ja takve nisam srela), napisat ću i da mi se sviđa što je zreo, što je on netko s kime možeš normalno razgovarati neovisno o temi. Ozbiljan je, no, s druge strane, šaljiv, zadirkuje... Neću ispustiti ni ljepotu koja ostavlja bez daha... Također, mislim da bih trebala reći da mi se sviđa i to što je izuzetno inteligentan. I ima nešto tako... neodoljivo u tome što je on vampir koji se trudi biti dobar. Očarava svojim romantičnim izjavama (ne znam kako vas, ali mene je(između ostalog) "Ti si sad moj život" takoreći, oborila s nogu). Ovo što slijedi nisam sigurna da ću dobro napisati, teško mi je naći odgovarajuću riječ, no nadam se da ćete me, unatoč ovome, shvatiti. On je tako... a, ne znam... dubok (nije ovo prava riječ, ali je prihvatljiv surogat).

    Stvarno, stvarno mi je žao zbog dužine komentara, ali o Edwardu ja mogu pričati satima i satima bez prestanka. Smatraj se sretnom što si dobila skraćenu verziju :)

    avatar

    04.01.2008. (22:13)    -   -   -   -  

  • miss vampire

    yey...zakon si!!!!

    avatar

    04.01.2008. (23:24)    -   -   -   -  

  • ~ eclipse ~

    pa meni se on sviđa zato što je tako snažan i mračan..
    a opet tako nježan i zaštitnički nastrojen prema belli..

    sviđa mi se zato što je pomalo bahat i arogantan..
    ali na jako simpatičan način..
    vjerojatno se svi palimo na tako zločeste dečke..

    ozbiljan je.. možeš s njim razgovarati..
    neće ti se smijati.. već će pokušati shvatiti..

    i vjerojatno zato što izvana izgleda kao da ovdje ne pripada..
    i kao da mu je svejedno..
    i onda otkriješ takvu unutrašnjost.. kojoj se možeš diviti danima..

    i sviđa mi se zato što, kad je s bellom, se ponaša kao da mu je jedino ona važna..
    gleda samo nju.. posveti joj cijelo svoje vrijeme..
    svojom voljom.. i ja bi voljela da i meni netko tako posveti cijelo vrijeme..

    ima još puno toga što mi se sviđa kod njega..
    on je jednostavno savršen.. nema mane..
    i svaka se cura nada da će naći jednog takvog..

    kojem možeš vjerovat.. koji nije kao ostali..
    koji se ne povodi za drugima.. koji je (na neki način) vuk samotnjak..
    i kojemu ćeš se ti svidjeti zbog tvojih osobina, a ne izgleda..

    avatar

    05.01.2008. (11:28)    -   -   -   -  

  • dovoljno za zauvijek

    Za ...antoniju: Bila sam na njihovoj stranici - hvala!

    Za Colorfull girl: Imala sam pomoć engleskog rječnika na netu.. jer meni engleski ne ide toooliko dobro, tj. znam ga, ali nisam ga nikad učila, čak ni u osnovnoj i srednjoj, jedino preko tv-a, a i bila sam u Canadi prošle godine, pa mi je to malo pomoglo.

    Za someone special: he he... trudim se... iako mislim da me baš ne čitaju svi ti ljudi, prije samo navrate...
    I da... mislim da je riječ koju si tražila dubokouman!

    Za Bellu, someone special i eclipse: slažem se apsolutno sa svime što ste napisale.
    Meni se jako sviđa to što ne priča bezveze, odnosno, ne govori samo radi priče, kada nešto kaže, to kaže na takav fascinantan način da o tome - što je rekao - možeš još dugo razmišljati, a njegove izjave ljubavi ostavljaju bez daha. Stvarno je inteligentan.
    Nemjerljivo mi se sviđa apsolutno sve na njemu. Pametan, sarkastičan, dubokouman, britkog duha, ima nevjerojatnu moć zapažanja, jako razmišlja o tuđim izjavama (kada je Bellu ispitivao što voli, koje filmove, glazbu i sl., sve mu je bilo bitno, i sve je zapravo analizirao), dobar - vampir koji se bori protiv onog što jest - pokušava spasiti svoju dušu, ali i dušu svoje ljubavi... pa čak i mudar.

    Ne pripada ovom vremenu u kojem jest, kao da je pomalo izoliran, a onda šokiran time što je našao nekog nakon toliko vremena koga želi voljeti i tko njega shvaća... iskreno, svi mi govorimo o načinu na koji on voli Bellu, ali ja mislim da je on taj kome treba ljubavi.. tko njega treba voljeti... ipak je on dosta toga prošao, od epidemije, pa patnje nakon što je uzeo toliko ljudskih života... borba sa samim sobom - što biti..., usamljenost... mislim da bi Bella trebala njega intenzivnije voljeti i zapravo shvatiti koliku ona moć ima nad njim... koliko on može patiti zbog nje i njezine sebičnosti.. no to je opet jedan dio koji je meni fascinantan, koliko god ona bila sebična ili rascijepana između dvije alternative, on joj na to nikad nije prigovarao - bezuvjetno ju voli i podržava, pa kakva god njezina odluka bila..

    Koliki komentar.. jesus...

    vi samo nastavite komentirati :)

    avatar

    05.01.2008. (12:06)    -   -   -   -  

  • colorfull girl

    da bella zna ponekad biti sebična ali se često i kaje zbog toga znate kad u pomrčini poljubi jacoba ono drugi put pa kad kaže edwardu da se treba ljutiti na nju a on joj kaže da je ona samo čovijek i previse dobro shvaca njezinu ljudskost a uz nju otkriva i svoju ljubomoran je na jacoba al opet nikada nebi okrivio bellu jer se cak smatra i odgovornim za njihovu ljubav kad joj prica ono da kad je otisao da je ona krvarila i da je jacob zasio rane da je to moralo ostaviti nekog traga i svida mi se kod njega sto je tako promisljen uvijek kaze pravu stvar u pravo vrijeme skoro nikada ne ostane bez teksta osim kad mu bella kaze da nije da on nevjeruje potpuno u zivot polje smrti za vampire jer kad bella dode do njega u volreri on kaze čudesno bas onako kako je carlisle rekao jedino taj dio pamtim da je on ostao bez argumenata, super mi je kad se bella zali na njegovu prebrzu voznju ne znam zasto valjda se mogu poistovijetiti s tim ja isto ne volim brzu vožnju bojim je se al nekako imam osjećaj da ona moze bit sigurna u edwarda jer su ipak njegovi refleksi nebrojivo puta brzi od ljudskih ali on najcesce uspori znate ono iz prvog djela kad se voze iz port angelsa pa ona njmu kaze ak se udare u neko drvo da ce on vjerojatno samo odsetat, a on onda uspori i ima vrlo ljudske geste uvijek belli otvara vrata i tako to pa i zivio je u ono vrijeme kad su muskarci pretezito trebali bit kavaliri ne znam svida mi se apsolutno sve na njemu i njegovo slikovito objasnjavanje belli kako se on osjeća u kojem trenutku kad objasnjava ono a alkoholom samo da bi joj nekako olaksao da ga ona shvati i stalno ceka da ona pobjegne glavom bez obzira vristeci a bellu cini mi se kao da to pomalo zabavlja ne strasi se na takve njegove price a znate da ga se i neboji ono kad se bori protiv victorie i mladog vampira pa kad ih ubije.Edwaed joj prilazi s mišlju da ga se ona boji al naravno da se ona edwara ne boji iako bi to bila prirodna reakcija dobro raspisala sam se malo volim tvoje postove a nisam prosli put imala priliku detaljno ih iscitat al evo sad sam ju nadoknadila

    velika pusa

    pooooz

    avatar

    05.01.2008. (13:38)    -   -   -   -  

  • colorfull girl

    naravno da sam te stavila pod linkove tvoj je blog jedan od rijetkih kojem svaki post detaljno procitam i jedva cekam novi
    pooooooz
    pusa

    avatar

    05.01.2008. (16:35)    -   -   -   -  

  • unknown pleasure

    Hey..... Prije svega, nemoj misliti da ljudi ne prate tvoj blog..... Mislim da ih ima dosta koji kao i ja redovito dolaze i prate, ali im je nekad možda malo glupo uletiti odjednom.....
    Ja već duže pratim tvoj blog i detaljno pročitam svaki post. Mogu ti iskreno reći da mi se stvarno sve sviđa i da mi je jedan od boljih na ovu tematiku......
    A Edward..... Mislim da ste već sve rekle o njemu.. I slažem se sa svime.. On je jednostavno savršen i svaka cura bi htjela da ima takvog nekog u sebe (kad već ne može original =))! Iskreno, meni se najviše sviđa zbog te svoje kontradiktornosti, tj. što je tako različit od svih, od svega što znamo... Što se on sam može tako mjenjati, mjenjati svoja mišljenja. Nekad je tako tvrdoglav da Bella ludi s njim, ali opet zna kada treba popustiti.. Nježan je, ali i grub! Dobar je, ali i zločest! Brine se sa sebe, svoju dušu, ali još više za Bellinu..
    Ja inače nisam full full romantična duša i neke izjave koje čujem u stvarnom životu mi ne pašu baš uvijek, ali njegove su uvijek dobrodošle!! On to kaže na pravi način, iskreno, a opet izjavu neizmjernu ljubav.....
    O ovome bi mogla pisati još 100 godina....... heh
    Ali bilo bi dosta......
    Ti nastavi sa tako dobrim postevima, a mi ćemo te nastaviti čitati.......
    Pozz

    avatar

    05.01.2008. (17:32)    -   -   -   -  

  • black shadow

    ....sto se tice edwarda--nemoram ni pisat,a bolje da ni ne pocinjem=) .....htjela sam ti samo reci da si genijalna i svida mi se kako pises,stvarno,samo pohvale.... procitala sam sve 3 knjige,a zeljno ocekujem nastavke,kao i svi ostali. posto cesto (i previse) razmisljam o svemu tome,nekada pozelim da uopce nisam procitala ni jednu knjigu...neznam dali me razumijes,ali toliko mi je zao sto je to samo knjiga!...zasto je to samo plod necije maste,kada je pre stvarno???! da,znam da sam pomalo crazy,ipak,ovo sve previse djeluje na mene... i dalje pisi i zaluduj (nas) jos vise!

    avatar

    05.01.2008. (20:50)    -   -   -   -  

  • someone special

    Jaoooo!!! ne mogu docekati post o Belli omg omg ....sala mala haha ...zamislite da edward umre u breaking dawn-u uf to bilo grozno!! nadam se da stephenie ne padaju takve ideje lol pozz svima pusa dovoljno za zauvijek ..

    A

    avatar

    05.01.2008. (23:52)    -   -   -   -  

  • someone special

    Ljudi imate na twilight lexiconu tacan datum kad izlazi breaking down pise da ce najvjerovatnije izaci 5 augusta nadam se da je zbilja tako...:) pise da nije najsigurnije ali najvjerovatnije..eto sve od mene
    [I]kiss to everyo

    avatar

    06.01.2008. (17:11)    -   -   -   -  

  • someone special

    sorry zbog ovog dolje mislila sam reci
    KISS TO EVERYONE

    avatar

    06.01.2008. (17:12)    -   -   -   -  

  • ~~~bella~~~

    ey....nowi post...*Cmok....nije o sumraku...ali eto....

    avatar

    06.01.2008. (22:08)    -   -   -   -  

  • ~~~bella~~~

    ey....nowi post...*Cmok....nije o sumraku...ali eto....

    avatar

    06.01.2008. (22:09)    -   -   -   -  

  • dovoljno za zauvijek

    Za unknown pleasure: Hvala na komentaru.. slobodno uleti.. meni je drago :D jer često se javljaju isti - meni jako dragi ljudi - pa imam dojam da ostali samo kliknu na moj blog, ili ga slučajno pronađu, ali da ga ne čitaju.. pa se jako iznenadim kad netko novi komentira.

    Htjela sam te pitati: Zašto misliš da Edward često mijenja mišljenje? Ja mislim da ne... mislim, znam da je popustio u svezi Jacoba - da ga Bella smije viđati, i u svezi sexa i pretvorbe Belle u vampira (ok, ovo kad nabrajam zvuči puno), ali mislim da on to sve samo radi iz ljubavi i zato što je pametan pa zapravo vidi što je najbolje za njih, no mislim da prema drugima ne bi bio tako popustljiv... hm.. zapravo, u pravu si... mijenja mišljenje... he he... morala sam ovo malo analizirati... da, istina,.. popustljiv je, ali zato što je toliko pametan da zna da nije najbolji izbor biti tvrdoglav!!!

    Za black shadow: Istina.. i ja se vrrrrlo često, skoro pa svaki dan, pitam što bi bilo da ovu knjigu nisam pročitala.. o tome ima ovdje na blogu čak jedan post - DUBINA se zove -
    evo --- otišla sam copy - paste (znam da zauzima puno mjesta... no ovako je najlakše):

    "... i svaki put se nadate nečemu.. nečemu neočekivanom... nekim promjenjama. no, netko čak ni ne očekuje promjenu.. samo hoda i ne zna da ima nešto vani.. kao knjiga na polici koja čeka da ju uzmeta i pročitate, ili ta osoba, pored koje ste možda prolazili svaki dan ne obračajući pozornost na nju jer je zapravo tako prosječna, svakidašnja, pa možda čak i obična.
    I onda ju konačno upoznate (=pročitate novu knjigu) i sve dobije drugu dimenziju.
    Sve postane tako dobro. I onda se pitate kako niste znali da vam je baš TO nedostajalo u životu. I kako ste mogli prije živjeti bez toga... Baš ta knjiga, baš taj film i baš ta osoba. Živjeli ste normalno, prolazili pored svega toga i zapravo ste bili u neznanju, niste znali koliko je moglo biti dobro.
    Tako i ja sada razmišjam... teško je kada si većinu vremena bio kao u nekom transu, i
    onda upoznaš tu ljepotu, u kojem god ona obliku bila. Teško se vratiti na staro kada konačno dodeš do spoznaje kako BI TREBALO BITI i onda sve od prije gubi svoj smisao.... "

    Uglavnom, shvaćam te u potpunosti.. no, ja mislim da je dobro što smo pročitali.. sada svi znamo što treba tražiti.. no trebamo biti realni... Edward ne postoji.. .jer on je ipak osoba koja je na svijetu 80 i više godina.. on je mudar.. a dečki iz našeg vremena nisu vidjeli sve... i zapravo još ni oni nisu skroz razvijene osobe fizički i duhovno, tako da... tražimo nekog sličnog Edwardu no živimo u stvarnosti jer netko potpuno kao on, sa svim karakteristikama ne postoji.. mislim da jedino trebamo težiti osobi koja će nas voljeti jednako kao što Edward ovli Bellu..

    Za someone special: Hvala na informaciji!

    Svima sorry na ovolikom komentaru... nisam se mogla suzdržati..

    avatar

    07.01.2008. (01:25)    -   -   -   -  

  • colorfull girl

    istina je da eward popusta ali samo belli za ljubav ali mislim da pomno razluči svaku odluku prije neho sto ju donese i popusti i nebi nikada bar ja tako mislim popustio belli da misli da ju time dovodi u stvarnu istinsku opasnost koja ce se najvjerojatnije neizbjezno dogoditi ili barem on tako misli naprimjer mislim da nikad belli nebi popustio za kacigu i jaknu znate onaj dio kad joj kupi ali i bella je u takvim stvarima popustljiva jer zna da je to stvarno vazno ne bih rekla da je edward popustljiv nego da je samo jako oprezan pa kad vidi da bella ne trazi nesto ne moguce nego nesto svakodnevno sto bi u normalnom svijetu trebalo biti onda joj popusti i mozda je mislio da tome s jacobom mazda i vijeda bellu iako se ona bas i nije uvrijedila jer zna da ju edward ipak samo zeli zastiti.mozda je mislio da ona misli da on nema vjere u njene prosudbe(ok ova recenica zvuci cudno sori al ne znam kak da ju bolje srocim)
    da i ja se isto pitam sto bi bilo da ju nismo procitali ali i pitam se sto bi bilo da naprimjer nema tvog bloga interneta uopce sto u bliskoj prosloosti nije bilo kako bi djelili misli kako bi uopce znali informacije o datumima izdavanja knjiga, filma nebi znali sve dok ne dode na sam cin film igra u kinima knjiga je u knjizari ili eventualno ak nas neke novine izvjeste o pojedinostima s vremena na vrijeme
    dobro eto podjelih misli s vama sad mogu na rucak, 8) tesko se prizemljit kad procitas tu knjigu al moramo prihvatit cinjenicu da je izmisljena iako se ponekad cini tako stvarna a likovi kao ljudi koje vec dugo vremena poznajem al sad ce pocet skola pa se moram malo ohladit i da razmisljala sam oko ljetnog ferija ako knjiga izade 5.kolovoza onda dok ju prevedu ce taman pocet skola:(
    idem ja sad
    pooooooz
    i velika pusa

    avatar

    07.01.2008. (13:07)    -   -   -   -  

učitavam...