Komentari

corax.blog.hr

Dodaj komentar (79)

Marketing


  • Amelie.

    Hylidae me tako podsjeća na mene... Osim što ja nisam bogata. Nisam ni siromašna. Nekako... Sredina. Ali ostale te stvari... Tako bih i ja vjerojatno postupila.
    A i jednom sam rekla jednom dečku d, ako se ja ne udam do tridesete i ako se on ne uda do tridesete, da me nazove i da obećajem da ću pristati.
    Na temelju opsesivne ljubavi prema bučinim košticama. Obostrane.

    U svom sam novom postu slično ovako zamislila obučenu Amelie. Bijela muška košulja, poderane traperice (u mom Hogwartsu se pelerine nose samo na satovima)... To ponekad nosim i u stvarnom životu dok slikam.

    Što reći o postu? Definitivno nije dosadan. May mi, slažem se, nije tip koja bi pala na Atona, no tko zna. Možda Aton ima neke skrivene sposobnosti kojima privlači 'dobre cure'... Hihi.

    Um... Ne znam što da ti više kažem... Osim da mi kod tebe uopće ne nedostaje akcije ni svega, jer obožavam karakterizacije likova (to možeš primjetiti i kod mene), ma... Obožavam tebe. ;)

    Uživaj, dječarac. :)

    avatar

    30.12.2007. (11:38)    -   -   -   -  

  • mellissa

    pa obecala sam da cu te nastaviti komentirati i tu sam =)
    post je...zanimljiv. dolazi do izrazaja tvoj nacin opisivanja koji mi se jako svida.
    ima dosta socijoloske karakterizacije koja prici daje neku razinu stvarnosti.
    iz procitanog se vec moze vidjeti da ne dajes preveliku pozornost magiji vec vise obicnom zivotu, osjecajima i materijalnim stvarima.
    po karakterizaciji likova se moze vidjeti da su razmazeni, vecinom navikli na novac kojemu nema kraja. to sam shvatila prije negoli sa oupce procitala opis Hylidae.
    u biti mi se prica svida i mislim da sam nabrojila sve tvoje dobre strane opisivanja dok lose jos nisam pronasla.
    nadam se da nisam previse filozofirala =) obicno nisam takva. na vecini blogova samo ostavim komentar svida li mi se post itd i ne ulazim u detalje ali ima blogova kod kojih se ne mogu suzdrzati od davanja svojeg misljenja o nacinu pisanja itd =)
    pozzzz

    avatar

    30.12.2007. (11:47)    -   -   -   -  

  • Mist

    Javio mi prvoj, je li?

    avatar

    30.12.2007. (13:59)    -   -   -   -  

  • Lene

    Prvo, nisi mi javio za post. Molim te da ubuduće to činiš, jer ja stvarno ne mogu pratiti postove tako da svaki put kad sam online pregledavam svaki blog da vidim je li netko možda objavio post. Javiš za post i uštediš vrijeme druge osobe.
    Drugo, došla sam ovamo da ja tebi javim za svoj novi post ;)

    A sad PRAVI komentar:
    Sviđa mi se idje amagičnog i bezjačkog svijeta na neki način spojenog i to ne samo odjećom. Sviđa mi se tvoj način opisivanja i nije mi dosadno kad čitam tvoje postove. Mislim, da su dosadni, bih li ih čitala? Što se tiče Hylidae, fakat je (ispričavam se na riječniku) usrano što ju tjeraju da se uda. Svatko bi trebao imati pravo na slobodan izbor. Možda ju na kraju ti i oženiš jer ćete se oboje smrtno zaljubiti. Ajme, kakav bi to rasplet bio XD

    Dakle, ponavljam, novi post ;)

    avatar

    30.12.2007. (14:42)    -   -   -   -  

  • [daron]

    ej...pa ti mi nisi javio za ovaj post.....a nisi mi ni dosao komati moj.....u biti....ovaj post mi se svida i nije mi ni malo dosadan......bas me zanima da li ce corvus na kraju voditi neku curu na bal ili nece....a mozda zna koju bi vodio....ali ga je strah njezine reakcije i odbijanja....ima tu puno mozda...a ovo sa hyliade....koma.....koji normalni starci zele unistiti djetetov zivot....steta sto uopce postoje takvi ljudi na svijetu......e da....ubacila sam te vec u sljedece poglavlje koje cu objaviti.....mislim da si dobro ispao....he he...pliz dodi komati sada ovo poglavlje......puffa i pozdraf!!!!!!!!!

    avatar

    30.12.2007. (16:47)    -   -   -   -  

  • Curbside prophet*

    Neću ni spominjati da nisi javio za post... :) hehe
    Vidim da May još nije vidjela ovaj post.
    May ne pada na te fore,ona je osjećajni tip. To znači da ćeš je ti tješiti i ovo je jedini način da se to sprovede u djelo? To je moje viđenje posta koji nije dosadan. Već je nekako ugodan za čitanje. ALI još to nije riječ koju tražim, kada ju nađem javim ti. U idućem se poglavlju pojavljuješ ti, ali ne kao Corvus, već kao pojava. Čudno, zar ne? Vidjet ćeš.

    Ciao!

    avatar

    30.12.2007. (17:05)    -   -   -   -  

  • ....May Stox....

    Hej...ne bi javio...?
    Dobro, dobro....
    *duri se oko pola sata*

    Joj, nemoj se ljutit, ali sad stvarno žurim....sve ti je objašnjeno u postu na mom blogu...
    Poslije pročitam post i komam jer mislim da ne bi bilo fer od mene da komentiram da je post super, a da ga nisam pročitala. XP

    Ajde, ako se ne čujemo: Sve najbolje u Novoj 2008. godini.... =)
    Želi ti, s ljubavlju,
    May Stox

    avatar

    30.12.2007. (20:04)    -   -   -   -  

  • Alana

    Žao mi je, ali ja nemam druge nego reči da mi je post super. Jednostavno mi se sviđa način na koji pišeš, a i moji komentari nisu baš originalni tako da se više ne zamaram time. U svakom slučaju mi se jako sviđa radnja priče.

    avatar

    31.12.2007. (00:19)    -   -   -   -  

  • Vanja

    Uopće nisam očekivala ovo. Ali logično je, kad malo bolje pogledaš. Većina bogatih obitelji, ili bolje rečeno roditelja, je takva. Čudno mi je samo to što joj oni nisu izabrali muža. Nekog bogatog, umišljenog muža. Kao oni iz filmova. Ne pada mi na pamet ni jedno rješenje, a i mislim da se možda neće izvući iz toga.
    novi post

    avatar

    31.12.2007. (11:10)    -   -   -   -  

  • Merideth Harris

    hey...pa zar u svijetu postoji dečko ovakve kreativnosti i izričaja?=))....oborio si me....stvarno super priča...dobre ideje...jednostavno nemam riječi...ja sam nova u svemu ovome,pa ako ti se bude dalo posjeti i moju priču...
    pozdrav...
    Merideth

    avatar

    31.12.2007. (11:34)    -   -   -   -  

  • Vanessa.

    *duri se*

    vidis kako zapocinje moj komentar?!bas ruzno izgleda!!!ja dosla malo do corvusa da et vidim zasto tako dugo ne pise post, ali on ga je napisao!!!i nije mi javio:'(
    daj mi pocni javljati moze?!

    =)

    a sada post...pa ne moram ni spominjti da je dobar...ali nije mi ko ovaj zadnji....sorry...iskrena sam.....ali eto,biti ce bolje slijedece godine....hehehe.....
    hylidae...uuu....jadna.....koje roditelje ima:(((((

    uu dosla mi je mama,moram ici,ali danas cu vjerovatno napisati novi post....
    ako ne budem...

    SRETNA NOVA!!!

    avatar

    31.12.2007. (13:15)    -   -   -   -  

  • Ramona Cavalier

    ok, kao prvo- post nije dosadan
    i ti to znaš =)

    ah, da...hydalie
    iskreno je žalim...na sve moguće načine na koje se može čovjeka žaliti
    trenutačno ne razmišlja realno
    znam da je ona samo lik nečije (tvoje) priče, ali se iskreno nadam da neće rješenje tražiti u udaji
    savršenstvo bi bilo da nađe pravog čovjeka do 19-te, uda se i ujedno joj ostane i bogatstvo...ali savršenstvo ne postoji
    da nije možda da si ti taj u kojeg je strašno zaljubljena? nagađam

    ali izabrati bogatsvo umjesto slobode? velika pogreška

    avatar

    31.12.2007. (15:50)    -   -   -   -  

  • Mist

    Gledaj. Nisam ni bila ljuta, ali ajde opraštam, jer si mi ostavio komentar bez pravopisnih grešaka, a ja cijenim kada je netko pismen. A sada post. Ne sviđa mi se to previše petljanje u bezjački svijet, ali jebi ga, tvoja priča. Sviđa mi se Corvusova neopterećenost sa tim balom.
    I da, pošto sam još jučer pročitala post, nisam baš sad sigurna što sam sve htjela komentirati, ali je očito da je dijalog vrhunac posta, pa ću se na to koncentrirati.

    Ne dijelim mišljenje sa ovima koji su prije komentirali. To je za očekivati u takvim obiteljima, to je tradicija, točka. To je njima normalno, nama možda ne, jer je ovakav običaj u većini modernog svijeta istrebljen, no još uvijek ga ima. Da, usrano je, ali jebi ga.

    Netko je spominjao uništavanje života. Ne bih to time nazvala. Ja sebe ne bi mogla zamisliti u braku, jer ga smatram nepotrebnim niti imam vjere u ljubav, ali ako je to toliko nužno, zašto ne? Kavez je onakav kakvim ga sam napraviš. Što se mene tiče, brak je samo potpis na papiru. Vama svima bi taj jedan potpis kao uništio život?

    Tako mislim da svi radite preveliku dramu od toga, i ja bih vjerojatno napravila isto kao i Hylidae, te zaprosila svoga prijatelja. Ili nekoga u koga imam povjerenje. Kao što rekoh, taj neki prijateljski odnos se ne bi promijenio, barem ne bi trebao, pa tu ostaje samo taj potpis i prsten. To je to, nikakva drama.

    Ok, malo sam sad pretjerala s ovim komentarom, pa ću stati sada i nadati se da će te ovo malo oraspoložiti tijekom tvojih dvadeset minuta. Još jednom te molim da uzmeš u obzir ubacivanje mojega lika. Pozdrav!

    avatar

    31.12.2007. (16:34)    -   -   -   -  

  • Mist

    E da, i pošto imam dosta slika Joaquina na kompu, evo ti par koje bi ti se možda svidjele! :D

    slika 1


    slika 2

    avatar

    31.12.2007. (16:51)    -   -   -   -  

  • Vanessa.

    imam novi post.....

    avatar

    31.12.2007. (17:42)    -   -   -   -  

  • ....May Stox....

    Evo. Pročitala sam post.
    I moram reći da se slažem s Amelie i C.J.....ne mogu vjerovati da sam s Atonom! XD
    Već imam sliku pred sobom: Aton i ja ćemo biti skupa na balu, nakon nekoliko dana će me nogirati i ja ću jadna biti tužna, plakat ću i biti u depri.
    =(

    Nadam se da neće biti tako. A dobro.....ako bude, ti ćeš me tješiti...zar ne? =)

    Znam da sam to već rekla, ali ipak....
    Sve najbolje u novoj 2008. godini!! =)
    Pusaaaaa....

    avatar

    31.12.2007. (19:46)    -   -   -   -  

  • Ramona Cavalier

    zdravo, dječaće =)
    započela sam još jednu priču, koja nije hpff
    pa ako si voljan vidjeti, svrati

    avatar

    31.12.2007. (19:50)    -   -   -   -  

  • Mist

    Dječače se piše sa č.

    avatar

    01.01.2008. (02:41)    -   -   -   -  

  • Ramona Cavalier

    thx na ispravku
    palatalizacija...

    avatar

    01.01.2008. (14:11)    -   -   -   -  

  • Angie

    Mislim da sam se uz malu pomoć tvoje priče zaljubila u Atona.
    Pa ipak ja padam na takve šarmere. Hihi..

    Nekako mi je žao Hylidae...Imam osjećaj da to neće dobro završiti...

    Žurim,
    =)

    avatar

    01.01.2008. (16:14)    -   -   -   -  

  • Evelyn Owens

    Meni je takov razmišljanje o braku tipično za srednj vijek, ne i za 21. stoljeće. Već sam rekla da me Hylidae podsjeća na mene, osim činjenice da je onda navikla na novac, a ja živim za svoj mjesečni đeparac. Da se ja nađem u takvoj situaciji, pitala bi najboljeg frenda za pomoć i pretpostavljam da bi mi pomogao, a ako me hoće varati, samo nek izvoli. Ipak bi to bio samo brak iz koristi, ne?

    avatar

    01.01.2008. (21:52)    -   -   -   -  

  • Merideth Harris

    pitala sam se danas...bi li htio sudjelovati u izgradnji fabule moga 'djela'?..=)
    ...javi mi u komentarima kad budes imao vremena....
    pozdrav....i da,sretna ti nova godina!...neka ti se ostvare sve zelje koje zbog proslogodisnjih nisu mogle pronaci svoje mjesto!!=)

    avatar

    01.01.2008. (22:28)    -   -   -   -  

  • miss Melanie Hunter

    ja ne znam što bi napravila da me natjeraju da se udam do devetnaeste. strašno!

    imam novi post!

    pusa...

    avatar

    02.01.2008. (08:58)    -   -   -   -  

  • India

    Nikad dosta reklame!!!

    :D

    Da, ovaj.....

    Je neznam što reći...
    Kao i obično...khm...

    *mah,mah*

    avatar

    02.01.2008. (11:06)    -   -   -   -  

  • Vanessa.

    Jesi li ti mozda nestoljut na mene da se ne javljas ili....???

    =)

    Osmijeh ostavljam...

    Uzivaj djecarac;)

    avatar

    02.01.2008. (13:50)    -   -   -   -  

učitavam...