Komentari

sinnerboy.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • siamese dream*

    i ja ponekad razmišljam što se dogodi s blogovima poginulih. puno sam puta naišla na blogove čiji je zadnji post bio napisan prije više od godinu dana, pa me to navelo na razmišljanje o gore navedenom.
    svatko ima neki svoj razlog zbog čega piše blog; netko čini to iz čiste zabave, netko da bi nadahnuo ostale blogere, netko da bi imao neki "ispušni ventil", a netko (kao ja, npr.) da bi zapisao negdje lijepe, ružne misli i događaje. ja svoj blog ne pišem isključivo da bi ga netko čitao. dakako, drago mi je kad netko podijeli vlastito mišljenje sa mnom i kad pročitam neki lijepi komentar. ti ne moraš pisati blog iz istog razloga. to je svačiji osobni izbor.

    ako si htio reći nešto na cinično-sarkastično-mamuran način - mogao si. reci što god hoćeš i što god misliš. meni je drago kad netko iznese svoje vlastito mišljenje, bez obzira podudara li se s mojim ili ne.

    mislim da si ti prvi bloger koji uopće zna po čemu je moj blog dobio adresu. da, Siamese dream mi je jako drag album. Smashing Pumpkins sam zavoljela baš zbog tog albuma. :)

    sretan Božić! :)

    avatar

    25.12.2007. (16:39)    -   -   -   -  

  • Dom za vješanje

    Pročitala sam prva dva reda i zaključila... Ne seri ninđa! Ajd se ostavi ti knjiga kako ne bi došlo do ovakvih postova. Fino ti piši o čemu najbolje znaš i umiješ, a to su udavače, mjuz i mamurluk :-) Stay cool

    avatar

    26.12.2007. (08:35)    -   -   -   -  

  • Malena

    Vidim da tu pričate o blogu i nekome tko umre.. Ja sam bila na jednom blogu od cure koja je umrla u prometnoj. I ništa, blog ostao kakvog je ostavila.
    Blog je ono kakvima se želimo prikazati, najčešće. Ja se želim prikazati onim što jesam, bez laži... briga me hoće li me zato netko ne-voljeti, a ako me netko zavoli - super! Neznam u biti ćemu mi služi blog, ali ja oduvijek volim pisati...kao i čitati... pa je blog nešto što moram imati :) Nije da radim prezentaciju sebe ni ništa sličnog, ali uvijek mi je zanimljivo čuti i tuđe mišljenje o nekoj situaciji i slično! :)

    avatar

    26.12.2007. (17:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...