Komentari

glassanchi.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • little bluestar

    Hej Ančice, vidim svi smo se lagano vratili.....kako sam podnjela ....teško, jako....lakša sam za puno novaca, teža za koju kilu :))) i živaca je puno manje!!!!! Sad sam na poslu i odmaram živce....da ne vjeruješ....

    avatar

    27.12.2007. (09:03)    -   -   -   -  

  • malenimoj

    zadnjih godina s obzirom na puno kredita ne trošim mnogo ... ne odlazim u velike centre u predprazničke dane jer to je prestrašno...
    osim darova za djecu, nisu nešto pre skupi ove godine kupila sam si digitalni aparat, božićnica je sjela pa da i ja sebi nešto priuštim.. a što se tiče djece u velikim centrima to ti je in... bolje bi bilo da ih izvedu na snjeg... da si samo vidjela moja dva anđela nakon tri sata grudanja... crveni, mokri do gaća ali tako sretni....

    avatar

    27.12.2007. (09:26)    -   -   -   -  

  • Genijalni Ud.

    Svaki post me iznenadi. Meni ja draga tražila nešpto božićno, korisno, znak pažnje, da mene i nu razveseli. Znam da je željela crvenu spavaćicu al je ipak dobla puricu.

    avatar

    27.12.2007. (10:11)    -   -   -   -  

  • sopot1.blog.hr

    Ovaj Avenue Mall je prava zaraza, uvijek me privuče, ni sam ne znam kako...

    avatar

    27.12.2007. (12:49)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    ma mi tebe čekamo :)) blagdani su :) normalno je da si u gužvi :))

    avatar

    27.12.2007. (14:30)    -   -   -   -  

  • inspektor Clouseau

    Vidim ja da ti ništa ne kužiš , ali zato imaš mene da ti objasnim :))
    Živiš u liberalnom vremenu kad je sve dozvoljeno i slobodno, čak i da se ugrozi tvoja sloboda. Tako i " roditelji" te "vesele" dječice ne žele sputavati (normalni ljudi bi rekli odgajati) svoju djecu. Neka se djeca vesele, igraju, trčkaraju po šoping centru dok se mamice odmaraju od šopingiranja. "Pa to su samo djeca! I gle onu tamo kaj se duri, pa nije joj ništa, mali se u igri slučajno zaleti u nju a ona kakva je nespretna ispale su joj stvari iz ruke i još je skoro pala. Gle ju, kak se pjeni, ta stvarno ne voli djecu, krava. Nego di sam stala, znaš da onaj moj sutra ide na domjenak kod bla,bla,bla..." tako ti je to kod nesputane dječice i njihovih roditelja.
    Zato, što manje u šoping centre i bit će sve u redu. Inače, vidio sam baš danas u jednom dućanu polovicu purice! Sad je kasno, sad su odojci na redu :))
    Sad kad malo bolje razmislim, ja sam idealan muškarac, sam idem u šoping :))
    Pozdrav

    avatar

    27.12.2007. (16:22)    -   -   -   -  

  • ANCHI, i to je život !

    @N@ LITTLE: odmaraj, luda noć tek dolazi, budi spremna...

    MALENI MOJ: vidiš, ti si mama koja definitivno nisi u mom postu. Ostani takva, uživaj sa djecom na livadi, na snijegu a ne na mramoru.

    URANOVA PIKULICA: pozdrav strpljenju...

    INSPEKTOR: živjele purice i odojčeki na farmama...
    ps: jesi ju nabavil?

    avatar

    27.12.2007. (17:22)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Došlo mi je da jednog malog šutnem nogom. Nisi jedina.

    U biti to je pokazatelj /trceca djecica/ kako roditelje boli briga. Bas evenju-mol i nije neko presigurno mjesto za pomladak.

    avatar

    27.12.2007. (18:23)    -   -   -   -  

  • inspektor Clouseau

    A ne, ja ti to ne kupujem!
    Kad mi zatreba ja odem s ministrom u lov, he,he...
    Pozdrav :))

    avatar

    27.12.2007. (19:14)    -   -   -   -  

  • otkucaj

    Mislim da pretjerana briga i ispunjavanje skoro svih želja dovodi do ovakve djece kakvu opisuješ; nikad mi se nije desilo da se jedna od mojih kčeri šupa u trgovini jer nije dobila ono što želi, jer samo onaj jači stisak ruke zna što znači; rekla bih da mnoga djeca preodgajaju svoje roditelje...poklone za ovaj Božić sam kupila ranije, nisam čekala u redovima, ali sam se zato u kuhinji vrtila skroz u krug; štednjak, stol i sudoper i nikako izaći iz tog začaranog kruga. . .pozdrav ti ostavljam

    avatar

    27.12.2007. (22:11)    -   -   -   -  

  • skaska

    najtužniji mi je prizor, a doživjeh ga često kad tam neka teta na informacijama tam nekog šoping centra javlja nekoj mami da je njezino dete čeka na tim istim informacijama. Meni uvijek padne na pamet isto pitanje: jel ta mama uopće skužila da joj nema deteta.

    avatar

    27.12.2007. (22:35)    -   -   -   -  

  • Lakeisha

    Sretan ti Božić sa malim zakašnjenjem i želim ti sve najbolje u idućoj godini. ma ja ne volim te šopinge općenito. ne volim trčanje iz butige u butigu, isprobavanje stvari, previše izbora oko npr. jednog običnog šala. te šopinge smatram nužno zlo, al sve se da otrpit za svoje bližnje!

    avatar

    27.12.2007. (23:45)    -   -   -   -  

  • 0b0jen0_carstv0

    što reć.. Blagdan u kojem bi trebali biti radosni samo zbog činjenice da je to dan na koji svi ne radimo i imamo vremena za najmilije pretvara se u raskošno trošenje..No, pustimo sad naše moderno peglanje kartica..

    Želim tebi i tvojoj obitelji svako dobro povodom ovih Blagdana! Puno radosti, zdravlja i međusobne ljubavi.. a onda i ostaloga! Zahvaljujem ti na predivnoj poruci na mom blogu! kisses

    avatar

    28.12.2007. (00:26)    -   -   -   -  

  • 0b0jen0_carstv0

    što reć.. Blagdan u kojem bi trebali biti radosni samo zbog činjenice da je to dan na koji svi ne radimo i imamo vremena za najmilije pretvara se u raskošno trošenje..No, pustimo sad naše moderno peglanje kartica..

    Želim tebi i tvojoj obitelji svako dobro povodom ovih Blagdana! Puno radosti, zdravlja i međusobne ljubavi.. a onda i ostaloga! Zahvaljujem ti na predivnoj poruci na mom blogu! kisses

    avatar

    28.12.2007. (00:27)    -   -   -   -  

  • odmak

    Ja sam grozno organizirano čeljade. Obavljam sve mjesecima prije, ali onda dođu djeca i unučad sa novim idejama pa sve ispočetka. Ali i ranoranilac sam(sve groznije od groznijeg) pa to obavim dok mame i njihova djeca spavaju.
    A o odgoju ni riječi. Ni riječi ni o kaficu u velikim centrima. Ni riječi o karticama. Ni riječi o blagajnicama koje ne idu na more (jer su u principu podplaćene),ni riječi o redu iza mene. Sve si ti to i još više u ime svih nas progunđala.

    avatar

    28.12.2007. (10:10)    -   -   -   -  

  • Bitter

    Ma gadi mi se to što će današnji roditelji svoje klince obuć u najbolje moguće marke, počet s tim od malih nogu, ali neće ni prstom mrdnuti oko odgoja...I onda se događa upravo to da se ponašaju gore neg majmuni, a u kaj se to razvije nakon par godina? U odvratno biće od svojih 15 godina koje u 3 ujutro maltretira ljude u tramvaju. I slično. Zvučim ko stara baba, ali u moje doba to tak nije bilo. Pozdrafff!

    avatar

    28.12.2007. (12:52)    -   -   -   -  

  • Đus

    mah, meni svi ti centri i centrići ogadili svaku ljepotu blagdana...
    želim puno zdravlja i ljubavi!
    pozdrav

    avatar

    28.12.2007. (14:28)    -   -   -   -  

  • bloganje

    na početku 12 mj sam jedva čekala blagdane, a sada, kad su došli, najradije bi sve prespavala i probudila se na tri kralja!
    Previše su nas opteretili s tim kičom i kupovanjem i svake godine počnu sve ranije i ranije. Gledala sam neke strane kataloge i već krajem ljeta su počeli s tim božićnim ukrasima. I to samo za ovih par dana

    avatar

    28.12.2007. (15:57)    -   -   -   -  

  • lučica

    Mala trgovina užasa ...pozdrav tebi

    avatar

    28.12.2007. (18:27)    -   -   -   -  

  • provinciopolis

    Bio sam u CC.Crossu u Turbo Limaču i to uz ogromnu psihološku pripremu jer se grozim potrošačke kulture i hrpe primitivnih dvonožaca palih pod utjecaje fensišmensizacije i apsolutno iskrivljenog sustava moralnih i inih vrijednosti,a koji shoping centrima zamjenjuju livade,plaže,brda,doline i roštilj u dvorištu...Išao sam tamo isključivo jer mi je to najbliže mjesto u kojem ću pronaći poklon za djecu.I došao sam tamo u zimskoj jakni i kapi jer je vani bilo oko nule,a kad u Turbo Limaču radnice rade u kratkim rukavima !!!!!!!!!!!Nevjerojatno.I kaj ja sad tu mogu ????????Mogu se jebat jer živim u Rvackoj koja je usrana.Sretan Božić želim cijeloj kugli Zemaljskoj !!!!!!!!!
    Jel nekog briga kaj smo se preznojavali u tom dućanu ??Nije i zato mi se sve više gadi kaj sam Hrvat.I zbog svega navedenoga i zbog još mase toga.Ne predajem se u nadi da će Hrvatsku karakterizirati moji istomišljenici,a ta nada sve dublje tone u utopiju,al nema veze.Nema predaje,nema prodaje !! :):)
    Sretna ti Anchi i 2008.g. !!
    Pozdrav krijesnici :):) uz najljepše želje...Kiss :)

    avatar

    28.12.2007. (23:07)    -   -   -   -  

  • turnir-sisak

    sudjelujte i vi u velikoj inventuri 2007.godine na studiosus.blog.hr-u. Glasujte za osobu i ne osobu godine te glasujte za događaj koji je po Vama obilježio godinu na izmaku. Dođite i posjetite studiosus.blog.hr.

    avatar

    28.12.2007. (23:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...