Komentari

slavonijanino.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Girly girl

    Stojim iza svega što sam rekla ili učinila. U tom trenutku mislila sam da je tako najbolje. U tom trenutku nisam znala drugačije. Sad se ne mogu vratiti natrag i učiniti drugačije.
    Poznato mi je ovo, jako poznato. :) Svima drugima znam savjetovati što da učine. Mogu pričati s njima o svemu i pomoći im... a kad se sama uvalim u sličnu situaciju - ne znam što bih i kud bih sa sobom. Obožavam slušati druge i pomoći im ako ikako mogu. Točno znam što trebaju učiniti, no sasvim druga priča je kad si ti na njihovom mjestu. Upravo zato imamo prijatelje koji će nam savjetovati što da učinimo kad smo u takvoj situaciji. Mislila sam da neke stvari nikad ne bih učinila, no kad prevladaju osjećaji nad zdravim razumom... teško je slušati ono što ti govori razum. Da, napravila sam neke gluposti. Zato što nisam znala drugačije. Mogla sam drugačije, no nisam htjela. Ponekad donesem neke odluke i mislim da mogu pridržavati ih se, no ipak se slomim i vratim na staro.
    Vidim kako funkcioniraju stvari u životu i svjesna sam toga. Mogu vidjeti svoje greške i znam što točno radim krivo. Teško mi je shvatiti ljude koji pronalaze isprike za svoje ponašanje i koji ne vide da ono što rade nije ispravno i fer prema drugima.
    Pozdrav! ;)

    avatar

    20.12.2007. (12:10)    -   -   -   -  

  • devojka od cokolade

    ne mogu procitati ceo tekst...ne vidim desni deo...pogledaj...ili je samo problem u mom kompu...

    avatar

    20.12.2007. (19:34)    -   -   -   -  

  • Natural Blondie

    Hay! Evo, samo da ti poželim sretan Božić i novu 2008. godinu te da ti se svi snovi i želje ispune..:)

    avatar

    24.12.2007. (12:52)    -   -   -   -  

  • Sophie

    Takva sam i ja,kad treba nekome savjet uviejk sam tu prva,za pomoći,ali čim sam ja u pitanju,nemogu si pomoći.tj.neznam.a tako je svakome od nas...
    i najvažnije SRETAN TI BOŽIĆ I da ti nova godina donese ono što protekle nisu u potpunosti..puno sreće,ljubavi i zdravlja naravno...neka ti se želje ispune...poz

    avatar

    24.12.2007. (18:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...