Komentari

akstu.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • ups

    Znači okrećemo oštro u lijevo. Sad smo socijalisti, komunisti i anarhisti. Da li prosvjedujemo u srijedu???

    avatar

    17.12.2007. (19:48)    -   -   -   -  

  • ja

    Ne ne okrećemo u lijevo, nego se želimo udružit sa kolegama iz različitih djelova Hrvatske jer zajedno smo jači...

    avatar

    17.12.2007. (19:51)    -   -   -   -  

  • ja

    I ne, ne prosvjedujemo u sridu zar misliš da bi kogo doša? je boli svih ona stvar

    avatar

    17.12.2007. (19:53)    -   -   -   -  

  • AKSTU

    Ne skrećemo nigdje, politika nas ne zanima.

    avatar

    18.12.2007. (09:34)    -   -   -   -  

  • ups

    Tko je spomenuo politiku? Ja nisam! No očigledno ti je u podsvjesti, pa ste pokazali pravi razlog udruge, tj. da se leaderi AKSTUa politički afirmiraju. Do sada sam prosvjedovao, više ne!! I idem sutra platiti dom!

    avatar

    18.12.2007. (19:36)    -   -   -   -  

  • Rinchy

    poštena borba za prava studenata koje svi studenti u svakoj normalnoj zemlji zaslužuju nije ni komunizam ni socijalizam ni bilo koja druga politička opcija, nego traženje prava civilnog naroda, prava koja nam pripadaju i koja s punim pravom zaslužujemo. ako postoje slabići koje se živo fućka šta ih netko odozgora iskorištava i pravi budalu od njih ˙( a slab odaziv studenata na prosvjedima to je nažalost i dokazao) ne treba vrijeđati one koji imaju petlje i živaca da pored takvih pasivaca i dalje daju sve od sebe da isprave nepravdu prema studentima, jer upravo je to ono što AKSTU pokušava, jer radi se o poštenim studentima koji nisu u ništa boljoj poziciji od ostalih studenata. a kad već spominješ ispolitizirane studente, takve nećeš ni ti ni bilo tko drugi naći u AKSTU-u nego zna se već gdje, pa možete otprilike pogoditi koja je to najpoznatija fakultetska organizacija koja se javno deklarira kao ona koja pomaže studentima u borbi za njihova prava, a nema se petlje ni obraza pojaviti na niti jednom organiziranom prosvjedu od strane AKSTU-a unatoč brojnim prozivkama. mislim da je svaka daljnja riječ suvišna, pa vi prosudite tko se bori za studentska prava u praksi i zbilji, a tko samo u teoriji i onda kad to odgovara višoj sili!

    avatar

    18.12.2007. (23:51)    -   -   -   -  

  • AKSTU

    @ups, ne pametuj, dođi u AKSTU i lipo vidi jer tko politički afirmiran, a nemoj ovako bezveze klapat. A tvoja rečenica Znači okrećemo oštro u lijevo. Sad smo socijalisti, komunisti i anarhisti sigurno nije imala veze sa politikom nego sa pošumljavanjem. Lipo se uključi pa ćeš sam sve vidjeti. Ono što se ne vidi na blogu je činjenica da smo mi neke ljude koji su se htjeli afirmirati preko nas otjerali, kao i neke koji su nam htjeli nametnuti neke svoje politike. Vidiš, ali ti to ne znaš, već govoriš napamet.
    @Rinchy, sve si rekla, vjerovatno si bila na našim sastancima, pa zato i možeš govorit kompetentno.

    avatar

    19.12.2007. (10:17)    -   -   -   -  

  • ja

    ti Ups odjebi s ovog bloga i plati dom, boli me k....,tvoja prva rečenica je davala naznake provociranja, žal mi je što sam pala na nju...dakle zaključak: ODJEBI!!!

    avatar

    20.12.2007. (11:33)    -   -   -   -  

  • ups

    Pokazali ste pravo lice, sad još i psujete. Neću se spuštati na vašu razinu! Sretan vam Božić, ako ga slavite!!!?

    avatar

    21.12.2007. (10:50)    -   -   -   -  

  • ja

    ajme što smo fina gubica...takvi su rođeni u kući bez vode i struje...sretan ti Božić

    avatar

    21.12.2007. (12:47)    -   -   -   -  

  • ja

    i još nešto...sigurno si ti hdz-ovski plaćenik..kojemu je dato 100kn da surfa i piše komentare....e pa za tvoju informaciju Mi nismo i nećemo prodat svoju dušu ni livima ni desnima...i to je naše pravo lice

    avatar

    21.12.2007. (12:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...