Komentari

photopublika.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • NF

    ma koji arlović, mi koji smo prvi put glasali za njih glasali smo za milanku i mladu ekipu i nećemo nikad više ako se opet počnu preseravati :p

    avatar

    15.12.2007. (21:26)    -   -   -   -  

  • laserko

    mislim da ce seljaci ove seljake sto trgujus hdz objesiti za jaja i mislim da za 4 godine ta stranka nece vise postojati jer su izdali birace jer biraci nisu htjeli vladu koja je imala kradja kao sve skupa vlade do sad,tako pise po novimama naravno moraju to dokazati ali nece jer je hdz jos 4 godine na vlasti i sve ide u zaborav,ali dosta politike

    avatar

    15.12.2007. (23:13)    -   -   -   -  

  • kemikica

    prejadan ispada zoki, prejadan! nisam član, navijač niti glasač te stranke, iako sam s te strane političkog spektra, ali nadala sam se da neće uspjeti sve usrati kad su ga greškom izabrali za predsjednika stranke, ali uspio je. Toliko puta progutat sam svoje stopalo (ponekad su mi jebene američke izreke), toliko malo pameti, toliko loše vođena kampanja, toliko očitih i neoprostivih pogrešaka - jučer navečer sam imala jedan trenutak kad sam ISKRENO pomislila "fala bogu da ovaj kreten nije pobijedio!".
    ne vjerujem da može dovoljno naučit o politici da ima smisla da ostane na čelu te stranke, ili će za 4 godine SDP biti u onom položaju u kojem je sada HNS. stoga, kao jedinu mogućnost vidim smjenjivanje njega sa mjesta šefa SDPa, dolazak Antunovićke (da je ona bila predsjednica drukčije bi SVE sad izgledalo) i krvav rad u Saboru: dolazak na svaku sjednicu, borba sa Sanaderom za svaki jebeni zakon - a sanader će imati toliko malu većinu da bi to moralo biti tako, a ne da se puštaju gluposti i pizdarije bez borbe!

    avatar

    16.12.2007. (10:41)    -   -   -   -  

  • mihaelbudrovic

    Slažem se s kemikicom, SDP treba smijeniti Milanovića i dovest na čelo Željku Antunović, onda će puno bolje proć na izborima. Željka Antunović je vrlo sposobna žena jasnih socijaldemokratskih uvjerenja, bivša potpredsjednica vlade i ministrica obrane, dugogodišnja najbliža suradnica Ivice Račana, praktična katolkinja(što je rijetkost u SDP-u) i nema komunističku prošlost, a ne jedan Milanović, kojemu su titoizam, komunizam, ateizam i jugounitarizam vrlo bliske ideje, a uz sve to je i prebahat, prearogantan i preneiskusan.

    avatar

    16.12.2007. (15:24)    -   -   -   -  

  • Brunhilda

    ma to natezanje je fakat postalo prenaporno!!

    avatar

    21.12.2007. (10:03)    -   -   -   -  

  • o kosjenki i regoču

    nadam se da je pročitao tvoj post. čestit Božić tebi i tvojima!!!

    avatar

    24.12.2007. (19:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...