Komentari

akstu.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ja

    Branko imaš pravo svaka rič ti je na mistu, ja sam prehlađena i kašljem jer sam se jučer smrzla, dok su domari i ostale indeksonoše grijale guzicu na suncu.

    avatar

    13.12.2007. (11:48)    -   -   -   -  

  • xy

    bravo branko, ja sam razočarana s našim studentima

    avatar

    13.12.2007. (11:49)    -   -   -   -  

  • Andromeda

    također nemam riječi kojima bih dovoljno dobro uspjela iskomentirati odaziv studenata...očito je linija manjeg otpora udobnija...pa za sve one koji su odlučili ići tom linijom bih preporučila neka ostanu u svojim udobnim foteljama u citadele, arkade...mi smo svoje napravili i smrzavali se za papke i beskičmenjake me više nije briga....

    avatar

    13.12.2007. (11:55)    -   -   -   -  

  • Gamby

    Evo sad sam malo gleda statistiku ove ankete na blogu ''Jeli potreban studentski prosvjed?'', e pa da su se svi onih 100 posjetlja koji su se izjasnili sa odgovorom ''Da'' pojavili na prosvjedu možda bi i bio učinkovitiji...

    avatar

    15.12.2007. (23:50)    -   -   -   -  

  • filozofiram non-stop

    I ja sam bila skroz razočarana prosvjedom. Ne znam s kime bih bila više: sa svima općenito, ili sa ovima iz doma. Došla sam na pola i smrzla se: nije mi bilo jasno jel se to pola ekipe razišlo ili nije ni došlo. POrazno je da od 5 000 studenata ne može doći ni 10%. Dobro, NEKI imaju predavanja, ali što pobogu imaju SVI OSTALI redovni studenti kojima bi primaran trebao biti fakultet a ne obilazak kafića okolo njega?!
    Nemam više volje trošiti svoje živce oko toga tko je kriv i za što, i ja se skroz slažem da im pustimo onda na njihovu volju i neka se sami nose sa problemima koji će nas obasuti.
    Jedino je žalosno kaj ćemo i mi morati nositi teret njihove letargije.

    A ništa, mi ćemo si organizirati terapiju, a oni neka kupe maramice i plaču!

    avatar

    17.12.2007. (18:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...