Komentari

dreamofyou26.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Dreamer...

    i hej ljudovi koji ste se zabrinuli za mene, hvala vam na komentarima i kaj ste me tu dolazili posjetiti dok me nije bilo... tak da znam da ne pišem bezveze :-) ...hvala puno!

    avatar

    13.12.2007. (00:11)    -   -   -   -  

  • F.a.C.a.

    ma daj ruska knjizevnost je tako dosadna...dobro ne sva,ali vecina je.......mozda je to zato sto ipak nisam fanatik knjiga pa......ugl, konacno da si napisao post,vec je bilo malo cudno da tak dugo ne pises....i da, ak te ova sanjek gnjavi tu,samo reci,dobit ce ona batina...:)))))))))
    pozz frende...:)))))

    avatar

    13.12.2007. (01:28)    -   -   -   -  

  • nada

    ...zagrljaj s velikom količinom c-vitamina tebi prijatelju...
    ...u životu ima trenutaka,kada nekoga tako snažno trebaš,da ga želiš izvaditi iz svojih snova kako bi ga konačno zagrlio...zatvorivši oči,progledala sam, i shvatila da je savršenstvo tek pokus svih naših težnji prema boljem,i da je istina da ne cijenimo ništa što imamo,dok to ne izgubimo...mnogo radim,malo strepim i neprekidno vodim unutrašnje dijaloge sama sa sobom...ideje su jedini pravi bitak svijeta....nek te dodirne ova moja misao,s nadom da ćeš razumjeti....nisam te zaboravila,samo....

    avatar

    13.12.2007. (11:52)    -   -   -   -  

  • till

    ej ne sekiraj se ....bilo je i meni zako da se i ja skinem iz tog bloga....otisla mi je vrabčica :-( jako mi je zao.....ona me je i nagovorila da otvorim blog, da ustvarjam....a sad ode....
    di se ti skitas? nema te nikud?

    ljepi ljepi pozdrav,

    avatar

    15.12.2007. (08:10)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    ...toliko te nije bilo, moj Dreamy da je nastao urnebes kad si se pojavio i sve se zablokiralo , vidiš hihihihihihihi
    osmijeh , prijatelju :-))

    avatar

    15.12.2007. (12:32)    -   -   -   -  

  • Doll

    hello Dreamer :) vratio nam se i još bolje nas našao :) bar se nisi živcirao što su blogovi zadnjih dana štekali i nisu se postevi mogli objavljivati...ja čitam šta mi dođe pod ruku i kad mi dođe, zadnje čitala "Ljubav je sjebana" portugalskog pisca, stoga...ne mogu komenirati ništa više :) uživaj u zimskim radostima, snijeg vam je pao, a?

    pozzZ

    avatar

    15.12.2007. (13:21)    -   -   -   -  

  • Plaavusha

    hej, ma ne štrajkam, bila sam isto prehladjena...:) a ovo šteka, sad sam napisala odgovor na komentare i nije mi prihvatilo pa moram ponovo ma joj sve šteka...ja već jaaaakoo dugo nisam pročitala neku knjigu ma joj ne stignem fakat:) kam ideš za novu?:)pozdrav

    avatar

    15.12.2007. (16:35)    -   -   -   -  

  • vrapcic

    ne odustaj od pisanja gdje bi ja onda virila
    veliku pusu ti šaljem

    avatar

    16.12.2007. (12:16)    -   -   -   -  

  • Dreamer...

    @Sanjek - vidiš i meni se ta knjiga sviđa iako je malo čudna... ponekad mi fali tema i onda pišem i bezveze ali nekak mi je fora ovaj blog pa ne želim odustati :-) ...pozdrav.
    @F.a.C.a. - a ovu priču ti ja znam zbog filma i serije a ne knjige, al nemoj nikom reći, vidiš da tu pametujem :-))) ...ja mislim da su knjige super i obožavam ih ali ih ne čitam što zbog ljenosti što zbog nedostatka vremena... al možda se popravim, ono kakti nova godina, nove odluke i te gluposti... ma Sanjek mi je skroz dobra :-) ...veliki pozdrav!
    @nada - pa da znaš da sam te već htio prozivati da di su komentari :-) ...znaš, dođu takvi trenutci, imaš pravo i full si to dobro nekako rekla... ideje, eh, volio bi da sam još malo veći pametnjaković pa da mogu smišljat još veće ludorije :-) ...pozdrav tebi draga prijateljice!
    @till - hej, pa jelda? i tebe je to razljutilo, kaj ne?.. mislim moramo nekak tu ptičicu natjerat da opet piše, skroz me nekak to bilo rastužilo... a skitao sam se samo po stanu i kljukao tabletama, ali sad sam tu pa ću se skitati za pravo :-) ...veliki pozdrav!
    @Vitae... - ma to sam ja namjerno napravio cijelu pomutnju... hahaha... veliki pozdrav tebi draga frendice!
    @Doll - natjeravale su me neke moje frendice strendžerice da idem radit snjegovića u 5 ujutro porukama, al sam morao objašnjavati da nema baš toliko snijega, pa sam se nekako izvukao :-) ...al možda još malo padne, volim ja to iako je onda cijeli kolaps u prometu :-)
    @Plaavusha - gle draga, nemoj mi se izvlačit, dugo te nije bilo, već sam htio zvat HIS, SIS i kaj sve već nema da te idu tražit... ni ti ne stigneš knjige, ha? pa već po dosta stvari vidim da mi to po istom principu :-) ...nova, Prag...ljubomorna, ha? :-))) kiss-kiss
    @vrapcic - gle, ptičica, stvarno nije fora, ajde ti lijepo opet počni pisati tak da mi svi budemo sretni, ha? jel može? a fališ jebemu miša :-))

    avatar

    16.12.2007. (15:06)    -   -   -   -  

  • prorok

    Dobro jutro i prijatan
    početak tjedna želim.

    avatar

    17.12.2007. (07:05)    -   -   -   -  

  • F.a.C.a.

    gle moja draga sanja, ja da dreamera samo malo potaknem, mi bismo te docekali na jednom cosku, i en bi se ni snasla...mi bi te oteli i vise se ne bi ni sjecala niceg:)))))))) samo......problem je kaj ja dreamera ne poznam,ali ipak siguran sam da bi ga mogao potaknut na tu akciju, bez brige:))))))
    dreamer, ne obaziri se ti previse na ove nase gluparije:))) pozz jos jednom....

    avatar

    17.12.2007. (22:34)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Brrrr ovdje je hladno... nemam pojma kako je kod tebe ...kako god, topli pozdrav :-)

    avatar

    17.12.2007. (23:15)    -   -   -   -  

  • Black Goddess

    Zanimljivo. Pozdrav.

    avatar

    18.12.2007. (18:30)    -   -   -   -  

  • Arvena

    Ćao prijatelju! Da ne pomisliš slučajno da sam napustila tvoj blog. Ne - ne!!!
    Samo, malo manje od uobičajenog stignem na net i dva puta kada sam ti probala ostaviti komentar nešto je štekalo. Čitam ja tebe i pratim redovoto, bez brige budi :-)))
    Pozdrav!!!

    avatar

    19.12.2007. (22:08)    -   -   -   -  

  • zvuk

    Pozdrav

    avatar

    20.12.2007. (21:03)    -   -   -   -  

  • till

    something new maybe????
    ljepi pozdrav,

    avatar

    20.12.2007. (23:01)    -   -   -   -  

  • štrumf

    hej dreameru :) yes, it is me... i'm still alive. i just don't have the time.. ok, i'm lying. ofcourse i have the time. but just don't feel like reading this shitty posts written by kids dissapointed in their 15-years-old life. today... i got some free time and i kinda wanted some inspiration.. so i remembered you. and once again, you are apsolutely worth reading.

    avatar

    21.12.2007. (10:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...