Komentari

kikovica.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Anti - Bane

    Sivilo je stanje svijesti koje smo sami izazvali zatvarajući se u svoje čahure samozadovoljstva i opuštenosti, prouzročeno nekreativnošću i otuđenošću od ljudi.
    Pritom ne mislim na one koje znamo, nama bliske i istinske prijatelje, one sa kojima dijelimo najskrivenije tajne, nego na upoznavanje novih ljudi, njihovih navika, sitnih svakodnevnih običaja i u krajnjoj liniji samo gledanja njihovih lica koja izražavaju razne osjećaje i emocionalna stanja u koja ih dovodi druženje sa nama.
    Više mi znači vidjeti radost na licu neke osobe koju sam tek upoznao i iskreni osjećaj prihvaćanja (ne nužno i slaganja sa mojim idejama), nego da gledam lice "prijatelja", starog i dragog, koji me kao sluša, a zapravo je u svijetu svojih briga i problema, i ne obazira se na ono šta nu govorim.

    Malo sam zakomplicirao komentar, sorry. :-)

    avatar

    12.12.2007. (19:18)    -   -   -   -  

  • sestra

    ....dođe mi majke mi da uzmen nekad kantu benzina , šibice i da te zapalin da goriš ko krijes.....
    ali, nije ivanje pa se moram strpiti.
    Postoji u našim glavama jedna super opcija na koju moraš kliknuti kad je ovako. Zove se vizualizacija. I da se nebi zajebala slučajno, ne vizualiziraš prošlost, nego budučnost.
    Padajući u procjep ovoga sada trenutka, stojiš, nemićeš se i ko u živom pjesku toneš sve dublje. Pokreni svoju misao na bolje. POKRENI JE NA NAS!!!!
    Kreni u glavi na najbolji Božić do sad, na najjači smijeh koji si ikad čula i na najbolji osječaj ljubavi koji znaš da postoji. Kad emotivna inteligencija prepozna osječaj koji si mu ponudila, tjelo će samo dalje naći načina da nastavi.
    samo se treba sjetiti!!!!
    voli te sestra

    avatar

    12.12.2007. (19:54)    -   -   -   -  

  • najdraža susjeda

    ja ću tvojoj seki posudit kantu benzina i šibice! :)

    cula sam nedavno jedan dobar recept za ovo stanje svijesti..zove se One night with "after dark"...bit ce ti bolje, vjeruj mi..samo javi vrijeme i mjesto :)

    avatar

    15.12.2007. (19:11)    -   -   -   -  

  • ccrider

    Spreman sam na another night. Recept će biti provjeren. Mogu samo reći, dragi psihijatri, mi imamo lijek. Stvorena je Wonderland, ali je do državljanstva težak i dug put. Zakon je samo jedan, prilika je jedna, tko je ne iskoristi, bye,bye. Ali onda je državljanstvo neupitno i trajno.
    I na kraju, Kika očekujemo rast, :).

    avatar

    16.12.2007. (19:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...