Komentari

branitelj.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • kecoland

    Kako nas branitelja nema nigdje, ni na htv, ni u javnosti osim u crnim kronikama kad se netko od nas upuca, tako moj prijatelju, nemaš kud staviti tu temu, treba se udružiti (blogeri)
    tražiti rubriku koja bi zadovoljila blogere koji pišu o domovinskom ratu i ljudima nakon njega,
    za sada smjesti u umjetnost, jer umjetnost je biti u ratu, a, sada to sve promatrati i ne ubiti se.

    branitelj .

    avatar

    12.12.2007. (17:12)    -   -   -   -  

  • Kapljice Ljubavi

    Prijatelju, srdacno te pozdravljam i želim ti reći da sam ja pokrenula moj blog upravo na Dan
    državnosti i posvetila ga svom suprugu pripadniku 4.gardijske brigade koji je dao život za Domovinu 1991. Bilo bi mi drago da navratiš na moj blog. Božji blagoslov uz srdačan pozdrav!

    avatar

    29.06.2009. (13:51)    -   -   -   -  

  • Ponosni

    Kako nema nas branitelja u medijima...
    A kako nema vise nas branitelja tamo gdje je ljudima potrebna pomoc, gdje su bolesni, gdje su napusteni, gdje su otpusteni? Zasto braniteljske udruge ne ucinu nesto za drustvo, nego se uglavnom zale da su oni ugrozeni? Evo, borili smo se za drzavu, a sada neka se drzava oduzi nama? Ja jesam za prava branitelja, a sto dalje? Znam da borba nije zavrsila, iako imamo hrvatsku pusku (jurisna) na hrvatskom ramenu (Afganistan) i hrvatsku lisnicu (radnicku) u hrvatskom dzepu (tajkunskom). Sve smo izopacili. Borba tek pocinje. Jedno je imati kucu (drzava), a drugo imati sadrzaj u kuci (postene sluzbe, radna mjesta, standard...).
    Ajmo slucaj po slucaj. Kako cemo pomoci malim bolesnim andjelima? Idemo, dijete po dijete. Ajmo branitelji.

    avatar

    29.06.2009. (14:24)    -   -   -   -  

  • Tamo gdje je srce

    Zanimljiv komentar na tvoj post dao je (davno 2007.) Kecoland. Slazem se da se za pocetak moze staviti u kategoriju umjetnosti. Ali u ovu kategoriju moglo bi se staviti jos puno toga kao npr. kako prezivjeti ili ostati normalan gledajuci TV program.
    Mozda bi trebalo uvesti kategoriju "cudo Bozje" jer zaista jest cudo Bozje sto jos ima optimisticnih ljudi koji jos uvijek vjeruju da ima nade za nas.
    Pozdrav
    BTB

    avatar

    06.07.2009. (22:37)    -   -   -   -  

  • Tamo gdje je srce

    Veseli me da si i ti nasao nesto ohrabrujuce u mojim postovima. Sto se tice Kolibe, preporucena je i od Don Bloga u postu od 20.05.2009. Mozda i ti udjes u klub "Koliboljubaca"
    Planiram (za prijatelje koji je jos nisu citali) napraviti PowerPoint prez. s najljepsim citatima koji su me dirnuli pa ti mogu poslati mailom. Moja adresa je tamogdjejesrce@yahoo.com. Pa ako te zanima, posalji svoju.
    U svakom slucaju zelim ti Bozji blagoslov do sljedeceg citanja :-)

    avatar

    08.07.2009. (21:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...