Komentari

danzametak.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • DoKoSkE

    daklem, ovako!
    iz mojeg kuta gledišta, malko si ti to sve prepovršno promotrio. svakoj borilačkoj vještini u njezinoj suštini je najvažnija upravo ta folozofija koja je tebi neinteresantna. dah je od neizmjerne važnosti i vježbanje istog nije nikako traćenje vremena. kata (iliti "balet") je borba sa zamišljenim protivnikom, a u doslovnom prijevodu znači forma ili sjena, što znači da je kata samo vanjska manifestacija onog što se događa na suptilnijim nivoima, a što je zapravo i cilj takve vještine. unutarnja promjena. vještina je samo alat za postizanje iste.
    ne znam što ti točno tražiš, ali prava i izvorna borilačka vještina nije pusto lamatanje, znojenje, a NAJMANJE obična makljaža gdje ćeš naučiti kako nekog dobro izdevetati. sasvim suprotno!
    ja sam 4 godine trenirala nešto što se zove Kempo. najtoplije preporučujem izuzetno kvalitetnu školu Bijeli Lotos. ona će sasvim sigurno zadovoljiti tvoje apetite za fizičkim naporom, no napominjem, ako isključiš filozofiju, isključio si esenciju vještine. sretno! :)

    avatar

    11.12.2007. (11:11)    -   -   -   -  

  • astrodrom

    Ako se ne varam, čak dva puta (a možda i više hi, hi, hi) upotrijebio si riječ balet. Pa što čekaš? Ili u najmanju ruku ples sa zvijezdama. :-)

    avatar

    11.12.2007. (11:33)    -   -   -   -  

  • danza.....

    @crvena, znao sam da tu ima nešto! Bilo bi glupo isključiti esenciju vještine, šta bi onda ostalo. u manje od dva sata i ne možeš biti drugo doli površan... nemo da se ljutiš, bilo je ovo iskreno laičko viđenje ;-) hvala ti na iscrpnom opisu.
    @astro, pa, protiv plesa sa nikolinom pišek ne bih se bunio. sad kad je ispala iz plesa ;-)

    avatar

    11.12.2007. (11:51)    -   -   -   -  

  • cacamezakarto

    Reminiscencija na prošli post + pitanje: napokon da je još netko skužio da truba zvuči savršeno! Dijelim tvoje oduševljenje. Ak imaš kakvih CD-a za spržit sa zvucima trube/saksofona, reci vel, pa će te ona ugnjavit da si ja spržim! :)

    avatar

    11.12.2007. (14:36)    -   -   -   -  

  • bastard

    opa , dokoske udara do kosti ... razmišljao sam i ja o nečemu takvom pa me baš zanimaju dojmovi, prvi i drugi :))

    avatar

    12.12.2007. (02:14)    -   -   -   -  

  • danza.....

    #ćaćo, imao sam prije Fanfare Ciocarlia, u sklopu priprema za njihov koncert na koji na kraju nisam išao. Al ne mogu nać, biće da sam pobrisao. Ma imaš te glazbe za džabe na internetu. ja koristim e-mule. zastarjelo, znam ;-p
    #bastard, idem večeras pogledat trening na jednom drugom mjestu, i do idućeg ponedjeljka nadam se da počinjem. bojim se da će presudna bit udaljenost od mene doma. nemoj samo razmišljat. poduzmi nešto. makar ko ja, obilazak klubova. ;-) eto, crvena me bas motivirala. eh, da mi je taj kempo malo blizi.......

    avatar

    12.12.2007. (09:40)    -   -   -   -  

  • DoKoSkE

    ma daj ne cendraj, pa mobilan si! nije kempo u karlovcu!
    ajde baš mi je drago da sam te motivirala, što god odabrao. nije mi bila namjera ispasti aždaja, ali valjda sam nekako osjetljiva na tu temu jer je značajna u mom životu....:) a i znam koliko koristi može donijeti ako se promatra iz ispravne perspektive.

    avatar

    12.12.2007. (10:09)    -   -   -   -  

  • vel

    Trust me ... ni ona ni ja ne znamo kaj je e-mule haha Mislim, kad ti veliš zastarjelo nama je čudo tehnike. :)

    avatar

    12.12.2007. (10:46)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...