Komentari

slonic.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Prijatelj

    .........hm....da........bajka.........a znaš li da sve nama nadraže bajke završavaju vjenčanjem najdražih i najromantičnijih likova?.........a znaš li zašto tako završavaju?...........zato što su i oni što su ih pisali znali da tu bajka prestaje. Počinje stvarnost, borba života u svim svojim smjerovima sa svim svojim lijepim i grdim stvarima.........stvarnost uzimanja i davanja.............ali tu stvarnost ne smijemo početi vagati..........ne početi mjeriti............ja sam tebi dao i napravio toliko a ti meni toliko..............nema u tome sreće...............davati............u svim oblicima davanja.....i u tome imati radost.

    avatar

    10.12.2007. (13:13)    -   -   -   -  

  • Euro

    pozdravljam...

    avatar

    10.12.2007. (13:52)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    A da ti, za promijenu, malo budeš baš sebična? Jer, koliko poštujemo sami sebe, toliko nas i drugi poštuju. I nije to samo fraza koju sam usput negdje pokupila. Npr.: ja sam godinama šutjela i trpjela svakakve gluposti svoje svekrve, te sam bila mala (niska) te sam se seljački oblačila, te je parfem koji sam joj poklonila smrdio, te nisam znala dijete odgojiti, te sam neuredna (sve bi ja to mogla reći i za nju).......ima toga još. Ali, kad me pitala da li ja perem šareni i bijeli veš zajedno (jer mi nije dovoljno blistav, po njenom mišljenju) onda sam joj rekla: da nisam pristojna kako jesam sad bi Vam odgovorila što Vas ide! Uvrijedila se, ali je poslije samnom drugačije razgovarala. I sad kad mi nešto nije pravo, ja rečem, ili pokažem. I što ja više govorim, ona je sve bolja!
    Ili moje dijete......što mu više daješ i ugađaš on više traži. I nema mjeru. Dok ne kažem: Dosta! I on drugačije razgovara..... O mužu ni neću.
    Ne možeš ih sve spasiti i zaštiti! Misli malo i na sebe. Uzmi malo vremena za sebe, uradi svaki dan nešto za sebe. Ili, sjedni pred TV ili uzmi knjigu u ruku i reci: večeras ne moram ništa što ne želim! Jednom tjedno to napravi, opusti se....nikom neće pasti kruna sa glave ako te ne budu gnjavili dva sata! Ja to radim. I baš je dobro.
    Raspisala sam se....... velikuuuuuuuuu pusu ti ostavljam!

    avatar

    10.12.2007. (16:12)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    A ovo sad je neozbiljno-ozbiljan komentar........kažu da se nešto, neka loša energija događa u zvijezdama, zato su ljudi loše raspoloženi .....sve bi to trebalo proći u prvom mjesecu. Dakle, glavu gore, još malo i sve će opet biti super! Sve je to zbog zvijezda :)))))) Ljubim te!

    avatar

    10.12.2007. (16:14)    -   -   -   -  

  • lonewalker

    Hej,majkić!!!!! Šaljem ti bezbroj i pregršt pozitivne energije! Dobrodošla nazad i no sikiriki! Šaljem ti kisić sa veeeeelikim osmjehom!

    avatar

    10.12.2007. (17:11)    -   -   -   -  

  • O.K.

    grlim draga znam da je teško, no osmjehom na licu biti će lakše
    cmoka

    avatar

    11.12.2007. (14:37)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Samim time što želiš zaštiti Tarino srce, ti nisi ubojica. Vjeruj mi nisi. A ako u tebi nešto i jest umrlo, tko kaže da se ne može opet roditi? Možda samo spava... Prepoznala sam se u tarinom srcu koje opisuješ, samo što se ja trenutno ne mogu sjetiti nijedne osobe koja ga želi zaštititi tako kako ti želiš njeno... :o(

    avatar

    11.12.2007. (16:01)    -   -   -   -  

  • Divan -skitnje

    Majkić, osmjeh želim na tvom licu. Tako ti dobro pristaje.

    avatar

    12.12.2007. (00:05)    -   -   -   -  

  • Dajsroak Ubcewqkdoz

    novi blastin 'biljka lose! Postoji svibanj biti neki pokusaj da se natjecaj ce se", nastavio je gospodin Twiggs, find refurbished laptops

    avatar

    30.09.2009. (16:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...