Komentari

blogamimoga.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • Bru†al

    haha ja san oni koji se bija ''igra'' sa pason :D pozz ostavljam

    avatar

    10.12.2007. (08:37)    -   -   -   -  

  • dalmacija moja inspiracij

    pari mi se da san posta stanovnik makarske...niko nima take informacija ka ca je ti mos dat...nemoj mi se sa ofendit...ucines djir po mistu i cap cap blog o tri metra...ajde necu vise sa komplimentima...gren ocistit auto triba se pocet pakovat...ova setimana je za take pripreme...suncana dalmacija nas ceka...

    dalmacija moja inspiracija

    avatar

    10.12.2007. (16:04)    -   -   -   -  

  • Black Borat

    a stvarno na triba dom mladih,da ga imamo nebi se više okupljali na spomeniku i u beogradu,čestitam na godini dana bloga,mi nismo palili vatru u beogradu,pokušavali smo se zagrijat na neki drugi način,pomalo

    avatar

    10.12.2007. (16:18)    -   -   -   -  

  • borut

    E, ovaj put ja glasam i to za Bruna (da ispricao dio price, dakako, jer za citavu nema na blogu dosta prostora)!

    avatar

    10.12.2007. (18:16)    -   -   -   -  

  • dražeN :)

    Nisam baš siguran da si svjesna koliko tvoje fotografije govore. Prva je iako naoko bljedunjava i pusta, zapravo baš sebi samoj suprotnost i odiše snagom i svjetlošću, meni osobno izvanredno, toliko životno da osjećam sol u zraku kao da sam sada tamo, ali na sasvim osobiti način, i većina ostalih je uistinu posebna, mada, ipak moram priznati da sam prema tvojim motivima uglavnom neobjektivan, jer ti imaš privilegiju da se pred tvojim očima i objektivom tako nesebično prostire nevjerojatna kombinacija i kompozicija ljepote koju samo priroda može nanizati. Brunu mislim da znam, a mladi, dragi moji mladi, što reći, Bog im pomogao, jer ljudi su ih pomalo zaboravili, a tek kreću u život. Čudna neka vremena, ali i to je skroz subjektivno, a može li uopće biti drugačije. Moj naklon i iskreni pozdrav :)

    avatar

    11.12.2007. (21:12)    -   -   -   -  

  • Nesvrstani

    Majko mila da sedan i po deca vina košta 80 kn, a jedna litra uja 60! Reci jel to pošteno? Iskemijaju vode i cukra i dvi čevuljice grožđa i onda to prodaju ka da je iz Burgundije a ne iz Župe. A, čekaj, čekaj, počet ću i ja mišat soju, mamu in njijovu i njima i vinarskome lobiju i 0,5 promila...

    avatar

    11.12.2007. (23:13)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Prekrasne fotografije! Vratila si me u djetinstvo! Makaranka?!
    Ja sam otišla iz Makarske sa šest (ili pet?!) godina, kada su se
    moji razveli...
    Pozdrav, Luki+Goldie

    avatar

    12.12.2007. (00:14)    -   -   -   -  

  • pedesetplus

    Baš sam malo prije ostavila komentar u Vice vezano za post o klubu mladih. Vidiš kako smo na istim vibracijama - daj probajmo mladima pomoć da se organiziraju i dobiju prostor. Ponovno hvala na izvještavanju o burnom životu u gradu. Nego zabrinuo me tvoj komentar na Milordovom blogu, daj mala ne padaj u depru - look at the bright side of life - pogledaj - ako nisi, Little miss sunshine i bit ćeš dobre volje danima.

    avatar

    12.12.2007. (00:37)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    @ Satyr: Hej, primate li me na neki party u avetinjski hotel? Radila bi reportažu. Sve ćemo se dogovorit i sve slike mogu biti s leđa. Imena se neće znati... Aj, razmisli pa se javi, može?
    @ Dalmacija m.i.: Pa tko će biti stanovnik Makarske, ako ne netko koga cijela Dalmacija inspirira?! Hvala na komplimentima. I bitno je tko ih daje! Sretan put k nama!
    @ Black Borat: Hvala na rođendanskoj čestitci. Sorry, nisam znala da niste vi palili vatru. Nešto je policajac spomenio... Ma nema veze. Bolje i to nego da se u onom mraku nešto dogodi. I da... Vrijede ista pitanja ko i za Satyra. Ajmo se potruditi oko Doma. Najbolje bi bilo početi s razgovorima na vašem terenu - u hotelu "Miramare".
    @ Borut: I ja glasam za isto. Ali imamo mi i jockera u rukavu ;-)))) Strpljenja, molim! (Oooo, strpljenja mi dajte.... lako je druge moliti, ali da je meni....eh)
    @ DražeN :) : Bila je jaka konkurencija slika s motivom bure. Iako je bilo problematično fotografirati sa slabim aparatom na jakim udarima vjetra gdje treba preduhitriti trenutak udara da bi se uhvatio pravi moment. Ali hvala, hvala i hvala iz više razloga. Ima li netko tko je bio u Makarskoj da voli život na taj način, a da ne zna Bruna?! Mladi - daj Bože da mi se pruži prilika da im dam ruke... A vremena... ma nisu čudna. Uvijek je isto. Stari kažu - u moje vrijeme je bilo bolje, a mladi su uvijek neshvaćeni. Zaključak - stari zaboravljaju da su bili mladi, a normalno je da novo vrijeme nosi nove izazove i zato ih treba prihvatiti onako kako to mladi rade, ili barem djelomično (negdje se ipak treba sresti, je li tako?). Moj široki osmijeh i jednako iskren pozdrav!
    @ Nesvrstani: Ko kaže da je život pošten? Što prije shvatiš da nije, lakše ti je živit. I zašto bi Burgundija bila bolja od naše Župe (ah taj nacionalni ponos)?! I... tako je... mamu im njihovu i njima i vinarskome lobiju i 0.5 promila!
    @ Luki 2: Pozdrav i drago mi je ako su slike lipe (mislim na one iz djetinjstva). Dobrodošla!
    @ Pedeset +: A gledala sam "Little miss sunshine" i ona zadnja scena kad ona pleše i svi se zgražaju, ja sam mislila da će me okinit srce od smija. Ma to za mlade me danima zaokuplja. Ajmo najprije pronaći onu "ostavštinu na papiru". Dom ili klub...! Ma mora postojati način. Sigurna sam. Ma virujem ja da bi i vlast drukčije reagirala kad bi se tome na pravi način pristupilo. U svakom slučaju sam ZA. A Milordov blog - složile su se neke stvari u glavi. Možda je to onako naizgled crno, ali ja mislim da je baš suprotno. Ako ćemo iskreno - nikad mi nije bilo bolje. Ali tko kaže da ja to tako hoću!!! U tome je stvar. Sad ćeš se možda pitat ko to normalan tako misli. Znaš one ljude koji u trenutku imaju sve.... i sve napuste radi neke "ludosti".... E, tako se osjećam. Znam da kužiš... Sve je u biti ok. I hvala ti. Čitam te stalno, ali nekad jednostavno ne znam šta bih rekla. Te neke situacije i problemi me dovedu u poziciju da razmišljam o onom "kruhu povrh pogače".... I stavim se pred zid za streljanje.

    avatar

    12.12.2007. (01:20)    -   -   -   -  

  • milord55

    Ostavljam svaki posao da ti kažem: slučajnost postoji- u okviru neizbježivog određenja sve je prepušteno determiniranom slučaju. Kao svaka materijalna čestica u Brownovom gibanju, zadani smo impulsom, sudaramo se i pravocrtno odbijamo dalje, ovisno o "što nosimo", o kutu pod kojim nailazimo prema "što susrećemo".
    Ja povlačim samo iscrtkane crte, i to samo do pola. Tako nailazeći život lakše struji, a crta se sve manje vidi kako se odmičem.
    Živjeti san, a ne sanjati život, kako to lucidno zapaža naša Anka. On vodi, mi upravljamo, više ili manje u ravnoteži, malo kad bez napora i sigurni.
    Što bi to bio ljudski san? Određenje? Svrha života je samo življenje. Pun život? Je li tko ikada vidio prazan život? Biti uvažen? Koji god misli biti naduvažen, samo je težak. Život bez muke? To ne postoji, jednako kako ne postoji mučan život. Nikada nećemo znati živimo li vlastiti san. Bolje nam je uklopiti se u tuđe.
    Prebolite sebe – to će reći: pogledajmo druge! Pogledajmo druge s milošću. Život ne možeš dobiti ako ga ne izgubiš - tko ima uši neka čuje.
    Pružite ruku dnu – prihvatiti svoju neznatnost, što se meni događa, događa se svima. Dno je samo polazište, temeljni dio, sav moj život je otuda i iznad toga, i neprestano i samo ide uvis. Jesmo li zaista dobro pogledali niska mjesta, kako nailazi plima? Kako saznajemo što vrijedi i kako započinje svaka radost – preko malih stvari. Malo je dovoljno. Siromaštvo je mjera za prazninu
    Ponekad se povlačimo u pustinju, svaki u svoju, jer "ne živi čovjek samo o kruhu …". Poznaš taj osjećaj: najednom staje oluja, na jednoj strani svijeta razmiču se oblaci i ukazuje vedro obećavajuće nebo. To je život i živog i neživog stvorenog. Baš to ti voliš slikati.
    Čovjek je stvoren (tako ja vjerujem) kao nedovršena duša i neće sebe vidjeti dovršenog. Zato živi. Tome služi prostor i vrijeme i mi u njemu.
    Svi smo mi, i to uvijek, tek na početku života. Jesi li zapazila taj fenomen? Tko ljudski mjereno ima malo godina, pa je mlad, kao ti, neka se samo raduje i neka traži čime bi hranio svoju radost, da ne presahne. I tuga je dio življenja, nema bijega, žaljenje ima milih tonova, sva "niska mjesta" su nijanse života. And cheer up! And go on… and so on … and so on... pozdrav od milorda.

    avatar

    12.12.2007. (16:01)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Hvala Ti na lijepom komentaru! Svaka čast na sjećanju - odlično se
    sjećaš - doista sam pisala o bureku s jabukama! :))))
    Hvala na lijepoj dobrodošlici! Čitamo se! Pusa, Luki+Goldie

    avatar

    12.12.2007. (16:10)    -   -   -   -  

  • MASCENA

    U skladu s postom.. jelte...
    Pozdrav, molim Vas da posjetitie mascena.blog.hr gdje u najavama ima nešto više riječi o organizaciji makarskog "nered.festa", koji će se održati u ex ArtCafeu 27.12.2007.
    Cilj programa je okupiti mlade na zajedničko druženje, ali i dobru rokiju, zabavu i energiju uz naše bendove. Ispred svega je jedan oblik "otpora" na ono što nam se svakodnevno servira. A svima je već lagano muka od tih splačina... Mi se samo trudimo, možda u prazno, al trudimo se...

    HVALA!!!
    MASCENA
    PUK

    avatar

    12.12.2007. (18:47)    -   -   -   -  

  • vrgoračka kronika

    e moj nesvrstani, lozu triba, rizat, okopavat, polivat, zajebavat se cilu godinu oko nje i bit stalno u polju, nije to maslina, pa samo malo podastrić i pobrat. i molin te lipo nemoj mi turat masalinovo ulje u prvi plan isprid vina. znan da nije baš primjereno da sad držin crkovne beside, ali moraš znat da je od kad je kršćanstva postoji i maslinovo ulje i vino, ali je vino na oltaru. pozdrav via stupica

    avatar

    12.12.2007. (19:43)    -   -   -   -  

  • ja

    @vrgoračka kronika - samo ti je pofalilo ono AMEN. sve si reka

    avatar

    12.12.2007. (20:17)    -   -   -   -  

  • Istina koja je glupost

    pih.. sve je to u nijansama kako ko voli.. možda i nije, al tko sam ja da to znam..
    nemam fakultet, pička im materina. nemam... nisam pametan, dakle...
    ne znam..
    samo mi se čini da i ja i Satan postajemo neke Picassove izdrkovine

    avatar

    13.12.2007. (00:34)    -   -   -   -  

  • Nesvrstani

    @ vrgoračka: ne bi se tija pripucavat s tobon oko vina, samo mislin da je ovo prilično nerealna cijena za nešto što nastaje iz čiste kemije. Bar ti tamo u susidstvu imaš vinariju pa znaš o čemu govorin. Poštujen trude vinogradara, ali vinari i podrumari su nikakvi. Bar većina njih. Ja bi bez vina moga ijadu godina, ma za peć meso ili ribu, ili začinit salatu mi triba uje. A moga bi priživit i da ga samo supan kruvon. A vinu, vinu je ionako misto za oltaron (i onin pravin i ovin modernin koji niču na svakome kantunu): ništa boje i nije zaslužilo :) Pozdrav under Poganovac.

    avatar

    13.12.2007. (08:25)    -   -   -   -  

  • steady as she goes

    ovo je prvi put da san naišla na nekoga s dugiša ko je svjestan (ne)ljepote tog kvarta. imaš klanjanje zbog iskrenosti. inače, dugičani su ultramegagigalokalpatrioti, jelte?! pozdrav

    avatar

    15.12.2007. (15:01)    -   -   -   -  

  • dražeN :)

    Što je duže gledam, bura mi se sve više sviđa :)

    avatar

    15.12.2007. (17:12)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    @ Milord 55: Eh, da mi je ukrasti malo tvog vremena na nekoj kavi, negdje... Volim slušati ljude koji ne koriste riječi tek da bi nešto govorili. Kako je malo onih koji na pravi način verbaliziraju životne istine u koje su u stanju proniknuti, promišljati, živjeti i prenositi. And I'm going on... and so on... and so on.... The light will stay on....
    @ Luki 2: Ma sve smo se dogovorile. Vidim ja da se blizu onih saborskih prostorija nađe i drugačijih duša...
    @ Mascena: Nikad nije u prazno, pogotovo ako se dobro zabavimo. Samo vi prašite, nek se čuje... Na blogu pročitano...
    @ Vrgoračka kronika: Neću se mišat kad je komentar već adresiran na drugog! A između ulja i ribe ja bih stavila koji lipi bokun ribe. Čisto onako fizički. Ja bi sve.... A šta ću kad sam takva.
    @ Ja: On je svoje izmolio, a mi ćemo reći AMEN. Znaš ono... zajednički... radi kozmičke sloge, kako kaže T.B.F u pjesmi "Fantastična".
    @ Istina k.j.g.: Nisi ti ni lud! Hm, Picasso!!! Znaš kako kažu da je bolje biti malo lud nego malo pametan. ;-))))
    @ Nesvrstani: A ako nema kemije, nije to ljubav....
    @ Nijemi svjedok: Uh, ko kaže da je dobro biti svjestan. A o iskrenosti da i ne govorimo. Ali ne bih se mijenjala. Ja sam kozmo-patriot, što je prošireni skup od lokal- i nacional- i transkontinental-patriotizma. Ali to ne znači da ne mogu volit moj ružni kvart. Di bi mi bili da se voli samo lipo?!
    @ dražeN:) : Ima pjesma koja kaže "Što te više gledam, to te više ne dam". E, sad... koja je to, sam Bog zna....

    avatar

    15.12.2007. (20:55)    -   -   -   -  

  • steady as she goes

    a ne znan, nije stvar voljenja. ima bit da je u nama ipak prisutan taj afinitet za neskladon, nekad potpuna lipota nije lipota. triba je uvik razbit nekin ružnin detaljen!
    samo san tila reć da je ritko koji dugišanin realan pri opisu milog in dugiša. istina, ima svoje čari al miša mu maloga priznajmo da 2 i 2 ne daju 5. zezan se, priznanje mi je simpatično jer je to tako netipično za dugišane! eto, pozdrav!

    avatar

    16.12.2007. (12:33)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Hvala na lijepim riječima! U pravu si, mogu Ti reći! :)))
    Pusa, Luki+Goldie

    avatar

    16.12.2007. (13:30)    -   -   -   -  

  • Bru†al

    hmm a neznan meni je svejedno, al nevjerujem da ce moji prijatelji to tit bas

    avatar

    16.12.2007. (14:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...