Komentari

vinci.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • stereokemija

    Ah, uživala sam u opisanom pješačenju. Tako bih rado vikend provela u prirodi...kako je došlo ovo hladnije vrijeme, ja se zatvorila u kuću, a znam da to ne valja!
    Kad kažeš Kiza, ja bih da dodam ...a, Komina?!:- ))))))Ne znam da li se sjećaš jedne serije, davno je išla, a likovi su bili Kiza i Komina..btw. ovo samo usput rekoh. Nego, kada si spomenuo upisne teke, da li ti se ikada desilo(puj,puj,puj) da si zalutao?
    Žao mi je što vas vrijeme nije poslužilo i drugi dan, ali vratićete se vi još tamo!...I, čestitam na zvaničnom postajanju planinarom (dva puta sam pisala pionirom, pa brisala!.-))) pozdrav i Zizi!:-)))))

    avatar

    07.12.2007. (00:38)    -   -   -   -  

  • prekobrojna

    Aaaaaah, kako je ugodno ponovo proživjeti one sate!
    Bilo je stvarno nezaboravno!
    Ujedno i tužno što je završila škola. To je valjda jedina škola čijem
    se svršetku ne radujem. Tako brojno i ugodno društvo odavno ne upoznah. Nadam se da
    sa DIPLOMOM neće doći i kraj druženju.
    Sad ćete se vi, iskusni planinari, riješiti nas iz začelja, pa možete pustiti korak. Al, falit ćemo mi vama, znam jato. Nema veze, sretat ćemo se mi po planinskim vrletima, obečavam (ustvari prijetim)!
    Ovo je malo duži komentar, ali znajući da gotovo svi polaznici škole čitaju tvoj blog, koristim priliku da sve pozdravim i svima poželim još puno osvojenih vrhova i vrhunaca (ukradeno od naše Suncokrete2). Pozdrav svima! :)))))

    avatar

    07.12.2007. (06:12)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Baš je šteta šta vas je pratilo loše vrime, ali to samo može biti i dodatan motiv za ponovni pokušaj jer je Velebit veličanstven u svim svojim licima. To je inače hendikep jesenskog termina škole, ali ne sumnjam da će velika većina polaznika ostati "zaražena" virusom planinarenja i općenito boravka u prirodi. U svakom slučaju čestitam na odličnom blogerskom "pokrivanju" svih izleta i predavanja!

    avatar

    07.12.2007. (09:11)    -   -   -   -  

  • borut

    Lijep izlet unatoc kisi, a "ona" fogorafija - kao iz aviona!!!

    avatar

    07.12.2007. (09:39)    -   -   -   -  

  • Objektiv

    jako lijep izlet!

    avatar

    07.12.2007. (10:24)    -   -   -   -  

  • Mima

    Velebit je stvarno sveta planina. Ja ga obožavam. By the way sjetio si me da idem potražiti svoju diplomu od alpinističkog tečaja.Pričala mi prijateljica da je bila na nekom predavanju i da su razgledavali dijapozitive sa Dolomita i drugih mjesta gdje smo penjali i šetali pred dvadesetak godina, pa je i mene vidjela na tim slikama, a i druge, svi onako lijepo mladi i puni volje.Divno je prisjetiti se tih dana, a ti ćeš se stvarno imati čega sjećati.

    avatar

    07.12.2007. (10:39)    -   -   -   -  

  • Penjac

    Moram priznat da me svaki tvoj tekst oduševi, naročito jer znam kako je bilo prošlog vikenda na Velebitu :) Inaće kad nečeš ti već napisat evo mene sa komentarom onda... Više slika sa ovog izleta možete pogledat na: http://www.planinarenje.net/galerija/thumbnails.php?album=17

    Pozdrav
    Bruno Karadža

    avatar

    07.12.2007. (11:18)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Čestitke na uspješno završenom tečaju za, hm, planinara. A sad u alpiniste, vodiče, GSS, instruktore, a neki će možda i u domare kao Mile. Lijepo opisana škola, a kako vidim još vam je i žao što završava. Sjećam se i starog Velebnog, ali i kao ruševine jer sam tuda prolazio do položaja u okolici Gospića. Pozdraw

    avatar

    07.12.2007. (12:52)    -   -   -   -  

  • Vinci

    @stereokemija: bilo je dosad lutanja, u pravilu šumama, ali srećom ipak nikad nismo zalutali ;) a Kize i Komine se još dobro sjećam. pa nisam ti ja baš tako mlad :)) hvala na čestitkama i pozdravima @prekobrojna: ma iako je to bila "prijetnja", veselim se skorašnjim planinarskim susretima s mojim dragim školskim kolegama i kolegicama :) @brod u boci: i ja vjerujem da će većina i nakon ove škole nastaviti s planinarenjem. u biti, to im od srca želim ;) @borut: moram zapamtiti taj izraz - fogografija ;) @objektiv: prekokrasan! :) @mima: i ja ću zasigurno sa sjetom gledati naše školske fotografije, jer mi je doista bilo lijepo i zanimljivo @penjač: uskoro ispravljam tu nepravdu i postavljam link :) @gogoo: tako je! sad nema stajanja. treba nastaviti dalje sa školovanjem ;)

    avatar

    07.12.2007. (13:16)    -   -   -   -  

  • čiovka

    Danas mi nije proklizalo nijedno slovo. Šteta da vas je pratilo loše vrime!

    avatar

    08.12.2007. (12:49)    -   -   -   -  

  • Arathorn

    Lijep tekst, kao i obično. :) Istina, šteta što je vrijeme bilo loše, no to je samo motivacija da se vratite nekom drugom prilikom (tj. novopečeni planinari, znam da si ti prošao dobar dio Velebita). Nažalost, od Troglava ništa ovaj vikend, stojim doma sa temperaturom 38.5 i proklinjem glavobolju. :( Za iduću nedjelju se čujemo...kamo sreće da i snijeg hoće pasti. ^^

    avatar

    08.12.2007. (16:30)    -   -   -   -  

  • joe

    pozdrav svim planinarima i ja bi volija ić u takvu školu kakva je vaša a ne u ovu šta me je sada tokala.

    avatar

    08.12.2007. (19:17)    -   -   -   -  

  • Vinci

    @čiovka: a znaš i sama da je to tako u životu. jedan nam dan sja Sunce, a drugog lije kiša ;) @arathon: želimo ti skoro ozdravljenje i da nam sljedeće nedjelje budeš vodič na Troglav :) @joe: ovo je izgleda jedina škola koju svi školarci obožavaju :)

    avatar

    08.12.2007. (20:34)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Čestitam Na prekrasnom izletu i položenom ispitu kod Nade i ekipe! Hvala ti na snimci sa Kize, jer sam sada vidjela kako je tamo gore. Ja sam stala kod oznake 1278m, pa ipak pogled na kukove i Velebit je bio tako veličanstven da sam proplakala od te lipote! Tješi me što sam na onoj suprotnoj strani, tj. na Bačić kuku ipak ostavila svoj potpis u tekicu. Svi su izleti nezaboravni, a lijepo je kad ti to ovako temeljito pismeno i vizualno opišeš. Još jednom, hvala! :-))

    avatar

    08.12.2007. (22:07)    -   -   -   -  

  • galerije, priroda, kretanje...

    Vidim lijepo vam je bilo. Čestitke na diplomi planinara!

    avatar

    08.12.2007. (23:20)    -   -   -   -  

  • Lagrima

    Vidim da je bilo jako zanimljivo... Kad budete negdi u blizini idem i ja s vama...

    avatar

    09.12.2007. (20:45)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Cestitam 'pravom' planinaru!

    avatar

    09.12.2007. (20:47)    -   -   -   -  

  • HPD Biokovo

    Ljepi izlet,i oni na biokovo vam je dobar iz prošlih posteva.
    aj svaka čast
    by

    avatar

    09.12.2007. (21:00)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    samo da ne bude gluposti - kao ja svojedobno - dva nadobunda friška tečajca - alpinista u stijeni Kleka. rezultat - let od 15-ak metara, dva šava na glavi (od izbjenog klina koji me opalio po običnoj šljakerskoj kacigi), krv svuda (na leđima me ogulilo za par centimetara kože...) kino. hvala dragom bogu što ne postadoh klečka vještica...

    avatar

    09.12.2007. (21:27)    -   -   -   -  

  • Penjac

    @Vinci... Troglav.. hm njam njam.. Ajde ako budete išli javite se i meni. I ja bi iša na Troglav:)

    avatar

    10.12.2007. (08:51)    -   -   -   -  

  • Vinci

    @gustirna: uvijek mi laska kad čujem koliko imam vjernih čitatelja, a posebice onih planinarske orijentacije. iako su mi svi dragi :) planinarski pozdrav! @galerije, priroda, kretanje: a znam da je i tebi tog vikenda bilo lijepo na Rabu :) @lagrima: a baš smo jučer bili u tvom kraju. spustili smo se s Biokova u Bast :) @zvrk: hvala od "pravog" :)) @nino: a sad slijedi još jedan biokovski post :) @seoska idila: zato sam i u prethodni postovima upozoravao da i nakon ove škole još puno toga treba za naučiti o planini i prirodi. ovo je tek bio prvi korak za većinu i sad je na njima da ustraju, a ja im želim puno sreće, volje i strpljenja, jer će im se na kraju sve to višestruko vratiti ;) @penjac: sad je sve u Arathonovim rukama :)

    avatar

    10.12.2007. (12:55)    -   -   -   -  

  • Suncokreta2

    Vinci, nisam se uspila prije javit, post sam odavno pročitala i uživala u svakoj rići. Ne znam zašto mi se filmić ne otvara. Ispalit ću. Iako nismo ni blizu planinarskim afinitetima i sposobnostima, virujem da ćemo se još nekad negdi srest. Jer falit ćete nam vi brzi i sposobni:-)))
    Biće ovaj Biokovski post već u stanju spreman za objavu. A ja još u Velebitu. Šta ću, bilo mi je prvi put... Vidimo se u četvrtak na dodjeli diplome...

    avatar

    11.12.2007. (10:12)    -   -   -   -  

  • Suncokreta2

    Uspila sam otvorit prvi filmić, sad ću i drugi. Ma super je bilo, sad sam toga još svjesnija. Pozdravi mi Dalibora. Srest ćemo se mi , kad tad:-))

    avatar

    11.12.2007. (14:04)    -   -   -   -  

  • Vinci

    @suncokreta2: daj mi ne plaši Dabu! sad će ga biti strah izaći u planinu :)))

    avatar

    12.12.2007. (01:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...