Komentari

amerikanac.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • jja

    Radim na faksu i naravno da sam protiv da netko tko nije svojim sposobnostima na regularan nacin zasluzio mjesto docenta - isto i dobije. Iako, imamo sad i bodovanje koje daju studenti pa bi takav lik ionako ubrzo nestao, pod pretpostavkom da poducava samo reda radi.

    A da sam sad taj doc i da imam takvu dilemu - 150 tisuca necega je jako malo za to da ja nemirno spavam i da imam opterecnu savijest, dapace i puno vise novaca je malo za takvo sto. A poziciju docenta ne bih na taj nacin prihvatila, bilo bi se sram onih koji su ju svojim trudom i znojem zaradili.
    Ne treba biti pohlepan, obije se to u glavu. Ambiciozna sam vrlo ali napisao si da tip ima onu super placu i sad da si ide unistiti i miran san ali ajde ako je nemoralan onda barem ugled - jeftino se prodao.

    avatar

    02.12.2007. (22:59)    -   -   -   -  

  • Frulićka

    A što reći na ovo? Mogu samo "objestiti facu" :o(.
    Netko će reći da sam budala ali uvijek mi je pojam napredovanja značio napredovati u znanju a ne novcu. Prihvatila sam stipendiju za van i magistrirala baš iz tog razloga. Isto tako razmišljam i izaći iz te svoje "branše" jer nema tog novca koji bi me zadržao pred mirnim snom i zbog kojeg bi pogazila svoje emocije. Bolesna ambicija nije ambicija......

    avatar

    03.12.2007. (07:49)    -   -   -   -  

  • ljelja

    To ima ime: gaženje po leševima.

    avatar

    03.12.2007. (16:24)    -   -   -   -  

  • stefica

    eh uvik nam je malo..a ja bas mislila kako je 500K lipa placa, izgleda da se varam...a jel ko umra u sveucilisnoj bolnici?? Jednom, doduse prije 15tak godina, dok sam jos zivila doma, jedan covik je reka, ne isplati se blamirat ispod 100,000 dolara..ali inflacija je ucinila svoje, ja bi sad rekla 1M :-))

    avatar

    03.12.2007. (16:50)    -   -   -   -  

  • Sandy

    ja ne bih. kao sto je jja napisala, vaznija mi je moja savjest, nego $100'000 vise na racunu. uostalom, sto vise imas, to si vise pohlepan, ali ne i vise sretan.

    avatar

    03.12.2007. (22:05)    -   -   -   -  

  • ja

    hm.. lako je napisat komentar ´ja nikad be bi´..
    ali mislim da bi malo tko uspio bit i dosljedan toj odluci..
    inače užas..korupcija na sve strane

    avatar

    03.12.2007. (23:20)    -   -   -   -  

  • Amerikanac

    @ all
    osim sto su nasi kardiolozi nemoralni pa za pare salju pacijente u losije bolnice, a kako su mogli prihvatit posao docenta na papiru bez da se ikad pojave ne faksu i da odrzu ijedno predavanje. I onda se ja cudim kako obicni ljudi gube povjerenje u doktore, pa i ja vise ne znam kome da vjerujem.
    Ma umiru pacijenti nakon bypass-a u svakoj bolnici, samo sto u sveucilisnoj umiru vise (statisticki gledano), odnosno veca im je sansa da nesto podje po zlu i da umru.

    avatar

    04.12.2007. (01:20)    -   -   -   -  

  • Rajčice, jeftino

    Strasno je u sta se svijet pretvara, i svaki dan je sve gori. Kako daleko cemo otici sa tom nasom pohlepom?

    avatar

    04.12.2007. (01:51)    -   -   -   -  

  • Chicago Chick

    mrzim pohlepne ljude. ne znam ni jednog sretnog pohlepnika, to su obicno najveci dramaticari. a za sveucilisne bolnice mi se uvijek cinilo da su dobre jer zaposljavaju strucnjake koji predaju o tim bolestima :). ali ja ti od medicine pratim samo ono sta izadje u novinama grada u kojem trenutno zivim. ako se razbolim, bacit cu opsezno istrazivanje :)

    avatar

    04.12.2007. (01:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...