Komentari

tweety2.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Mima

  Draga moja, i ja ti volim tu popularnu psihologiju. Pročitam nešto, to me ponese, oduševi, par dana iz toga crpim neku pozitivnu energiju, a onda shvatim da nema ničeg što nas tako temeljito prodrma kao vlastito iskustvo. Kada mi sami shvatimo neke stvari, onako iskustveno, iz dubine, to je pouka za pamćenje, a ono što čitamo od drugih, to je pomalo kao dim na vjetru.Čovjek se kroz život mijenja, mijenjaju ga prvenstveno vlastita iskustva i doživljaji, ono što ti je sada tako važno, za koju godinu će ti možda biti smiješno, ali u jednom se slažem s tobom: treba iskoristiti svaki dan jer se vratiti neće. Pitanje je samo, kako iskoristiti, jer svi pod tim mislimo na nešto drugo. Drago mi je da se opet čitamo.

  avatar

  30.11.2007. (21:16)    -   -   -   -  

 • Run

  ne volim kada blogeri štampaju svakodevno štruce teksta tek tolko da se neš napiše ... al opet ove tvoje pauze su takve da čovjek već pomisli ko je sad ova ;).

  avatar

  30.11.2007. (22:36)    -   -   -   -  

 • daj SANJAJ

  .........danas mi se to jednostavno NE DA...
  mrka sam, čangrizava, nervozna - bez pravog razloga..
  .ili ga MOŽDA samo NE ŽELIM sebi PROZNATI

  avatar

  02.12.2007. (17:39)    -   -   -   -  

 • filozofije jednog leptira

  vrlo zanimljivo izneseno mora priznat. No reci cu ti da sam primjetia da sam ja t prestala radit. Unazad nekolik mjeseci prestala sam raditi ono svoje budem kasnije i budem kad bdem tara i tak dalje. Od oe godine pocela sam dii puno stvari koje nisam stiazal prije. No zelim ti cestit i blagoslovljen Bozic u krugu tvoje obitelji....

  avatar

  27.12.2007. (12:53)    -   -   -   -  

 • pegy

  Nadam se da u ovom vremenu što te nema na blogu dobro izkorištavaš vrijeme. :) Sretna ti nova 2008. gdje god bila i što god radila. :)

  avatar

  10.01.2008. (15:11)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...