Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (35)

Marketing


  • skaska

    Mislim da kao član DHK nije bil ni na jednoj Skupštini otkad je primljen, a hudo se bojim da ni članarinu ni platil. A kaj se tiče Anouilha, jasno je, tko po njemu kopa ne zna stat. U svakom slučaju (nedajBože svakog) al našoj je prelijepoj hitno potrebna jedna vješto pa čak može i neprecizno izvedena litotomija. A Moni, Moni je bila čeče ćubasta.

    avatar

    20.11.2007. (15:37)    -   -   -   -  

  • halter skelter

    "Ivo Sanader is my friend." Buahahaaa
    Koji je to đir da se šefovi vlada miješaju u političke kampanje u drugim državama? Je li to normalno?

    avatar

    20.11.2007. (16:04)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Što si danas zaboravio učiniti? Mali podsjetnik:
    1. Invoke a terrifying internal and external enemy
    2. Create a special prison system for enemies of the regime
    3. Develop a group of enforcers who work outside the law
    4. Spy on private citizens
    5. Infiltrate opposition groups with secret police
    6. Detain and harass people who have not committed any crimes
    7. Threaten the livelihood of people who oppose, criticize, or expose the government
    8. Control the press and spread disinformation
    9. Convince the public that dissent equals treason
    10. Suspend the rule of law

    avatar

    20.11.2007. (17:39)    -   -   -   -  

  • lolina

    lukav je sanader da bi reč rekla, al iz aviona se vidi da je ovo sve skupa njemu jedna velika tlaka.
    kaj se tiče merkel , se sjećaš blb? zato se sad rohatinski ljuti i drži lojtru predsjedniku i milanoviću. sajam taština;))
    sanader je rođen za predsjednika. dobro zgleda , zna se ponašati i brbljati , kuži biznis...
    samo što nisam čula u 4 god da je on nešto rekao. ne postoji ni jedan njegov citat.
    ne računam onaj s splitske rive.

    avatar

    20.11.2007. (22:19)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Sanader pobjeđuje na izborima. Ima posloženu koaliciju. I to onih na koje Milanović računa.
    A što se tiče predsjednika, polako.

    avatar

    20.11.2007. (23:14)    -   -   -   -  

  • lolina

    piiip

    avatar

    21.11.2007. (10:44)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Vidiš da radi.

    avatar

    21.11.2007. (13:19)    -   -   -   -  

  • lolina

    to ti mene zezaš;)))

    avatar

    21.11.2007. (14:20)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Ne. Rekao sam ti: ne kužim zašto (ako) nije radilo!
    Što se dogodilo? Je li i ujutro bilo nemoguće ostaviti komentar?

    avatar

    21.11.2007. (14:23)    -   -   -   -  

  • lolina

    nisam probala jutros do 10.44 pisalo mi je sinoć da sam mi je blog prijavljen kao spam;) eh.danas šopingiram na veliko;)))

    malo štiva sa ulagačkog foruma "marginaši"(margin kredit) ja , osobno MU zahvaljujem;)

    " I što reći na novu izjavu našeg predsjednika, potpune neznalice , odnosno njegovih savjetnika kada je u pitanju tržište kapitala. Danas je izjavio da su cijene dionica u Sloveniji , na razinama onih od 1992. Pa da li je on i njegovi savjetnici sasvim pri sebi? kome to treba , ćemu ovakve laži i neistine. U mom selu kažu, prvo ispeci , pa reci. A onaj tko se školovao u komunizmu , a veze sa tržištem kapitala nema, može peći do sudnjeg dana. Index SBI20 je 1992. godine bio 1000 , a danas je oko 11 000. Dakle porastao je oko 11 puta. Pa dajte ljudi neka više netko stane na kraj tim političarima. Milanović izjavljuje da pad nema veze sa njim i njegovom strankom ( PKD), nego da se tiće hipotekarnih kredita u SAD-u. Halo"

    Nasuprot Mesiću koji zaziva inflaciju , govori neistine, i radi protiv ove države i ovih građana, u današnjoj Dobro Jutro Hrvatska, na HTV-u mogli smo čuti posve drugačije stavove ekonomista g. Lokina.
    Lijepo je rekao da su izjave nekih političara zadnjih dana ( Mesić Jurčić ) dovele dobrim dijelom do ovakvog pada burze, također je rekao lijepo neospornu činjenicu - oni ( ti političari ) ustvari ne znaju što govore , jer nisu stručni u tom području o kojem su se raspričali, dao je svoju procijenu da razloga za ovakav pad jednostavno nije bilo jer gospodarstvo konstantno bilježi uzlazan trend. Predvidio je inflaciju do 4 % , te time dao još jedan kontrastav gospodinu predsjedniku Mesiću.

    Pa sada hrvatice i hrvati, vjerujte komunistima koji su prošli jugoslavenske škole i pojma o tržištu kapitala nemaju , ili vjerujte relevantnim ekonomskim stručnjacima.

    Najgore od svega je to što se taj isti, naš predsjednik Mesić poziva stalno na obične građane, a upravo je najviše njima naštetio zadnjih dana , nije prodavala ministrica Dropulić dionice, prodavali su mali ulagaći koje je zaveo.
    Strašno, mogu samo reći onu svoju poznatu - Only in Croatia.
    Predsjednik jedne države da radi protiv same države i njenih interesa, kao i interesa običnih građana , malih ulagača, to nema nigdje nego samo kod nas

    avatar

    21.11.2007. (15:00)    -   -   -   -  

  • lolina

    možeš ovo obrisati kad pročitaš.

    avatar

    21.11.2007. (15:04)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Lo, vjerojatno si upisala nekakj kaj Blogu.hr nije po volji; to se i meni dešava na Patologiji. Nemam te namjeru brisati.

    avatar

    21.11.2007. (16:09)    -   -   -   -  

  • crkotica

    ... ja neznam za kog da glasam...

    avatar

    21.11.2007. (16:51)    -   -   -   -  

  • halter skelter

    Znam i ja.
    Dok vi džabalebarite, ja sam prevela jednu divnu pričicu pa vas pozivam da dodjete i uživate na mom.

    avatar

    21.11.2007. (22:24)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Nemanja aa ti? Ti ne voliš intelektualke umjetne inteligencije? šiz 21.11.2007. 22:05

    Šiz, boli me kurac za alke, sinjske i ove druge, umjetne inteligencije. Ozbiljno govoreći, poredak ženskih vrlina koje ja cenim jest sljedeći:
    1. Da je žena objektivno dobra pička, govoreći vašim jezikom, jer ja nikada ženu ne doživljavam metonimijski, s jedne strane, niti s druge odviše verujem u žensku ljepotu. Ali, da skratim čupri, žena mora biti prekrasna.
    2. Potom, mora biti lijepa duša. To je sasvim različito od dobrodušna ili dobra osoba. Ja sam jako pošten čovek: teško da bih i samoga sebe nazvao dobrim, pa kako da to zahtevam od bića čije su prirodne performanse kudikamo nedostatnije od mojih!?
    3. Žena mora da drži tri ugla kuće. Dakle, jebeš ženu koja ne ume da kuva, koja ne zna oko dece, koja se sama ne seti da opere prozore...Dobro, jebeš i ovu koja ume da kuva, mada nešto ređe, jer takvu imaš za po doma, a onakvu...čekaj, izgleda da sam nešto u ovoj dijalektici omanuo: oću da kažem da obožavam žene koje umeju da umese kolač, koje znaju da postave stol i izaberu srebrninu, jebigiga, volim zgodne, njegovane, kultivirane žene koje su suverene u kući. Nije to komplikovano i nisu takve retke. To jedino u ovim sirotinjskim zemljama, gdje je ideal brže bolje fudbaleru popušiti kurac pa onda napisati romansiranu autobiografiju s fotosima ekipe "Dinama", ergo jedino se ovde žene srame veština Ane Ugarković! Jebeš takve žene, ali ti - ja, dozvolit ćeš, jebem malo drukčije.
    4. Žena mora da voli decu! Žene koje ne vole decu, to su bre idioti, a ne žene. O ovome čak ne želim ni da raspravljam.
    5. Žena mora da bude ponosna dok pegla košulju svog muškarca! Peglanje belih košulja za svaku je izistinsku ženu predigra. Ako nije tako, nema tu ljubavi, a bome ni sexa.
    6. Žena treba da zna kad je dosta. Ima jedan trenutak kad je čaša puna i kad je prva sledeća reč kap koja preliva čašu. E, vidiš, sinovac, žena koja zna sa svojim čovekom tako da priča, priča i priča sve do ruba njegova strpljenja, može da se nazove i srećna ali i utecajna žena. Sve ostale, obične su alapaće i ili kući uzgajaju šonje, ili su, kako kaže Goran Bregović, "prevarene".
    7. Na kraju, pre i posle svega žena mora da bude zaljubljena u svoga muškarca celoga života, kao šiparica, kao prvoga dana, kao teenagerka osamdesetih u Zdravka Čolića! Ante Prkačin svojoj je kćerki dao sjajan savet: nemoj popustiti nikada nekome tko te saleće satima i lepo ti priča, ali kad ti zabljesne neka muška mišica ili butina, pa zatreperiš, e kćeri, tome daj! On je naravno to rekao lepše i obazrivije, doličnijim rečima, ali ja sam namerno verističan u opisu i poruci: žena mora da se pali na muškarca ko kudelja na sočivo, bre, je l' to jasno?Inače, nema tu hemije.
    Nadam se da ti je sada gradivo barem malo jasnije.
    Da intelektualke! Jebote, kakve vučine. Navodno da Sharon S. ima IQ oko 154, ali to se odmah i vidi! Umetna se inteligencija prepoznaje, kao lažan Rolex. Moraš to na naučiš, sinovac. NEMANJA 22.11.2007. 14:00

    avatar

    22.11.2007. (14:19)    -   -   -   -  

  • halter skelter

    Nemanjo, sve si točno opisao.
    "Žena mora da bude ponosna dok pegla košulju svog muškarca! Peglanje belih košulja za svaku je izistinsku ženu predigra. "
    "Žena treba da zna kad je dosta."
    "Na kraju, pre i posle svega žena mora da bude zaljubljena u svoga muškarca celoga života, kao šiparica, kao prvoga dana, kao teenagerka osamdesetih u Zdravka Čolića!"
    Ovo da se patentira ko recept za sreću u ljubavi i da se izučava u školama!
    Nego, Nemanja, jedno si zaboravio. Taj muškarac, taj bi morao da bude ko Nemanja, ili baremda tome teži. Need I say more?

    avatar

    22.11.2007. (14:28)    -   -   -   -  

  • nonstalgija

    Uopšte nije važno kakav je taj muškarac, Halter.
    SVE je u ženi.
    A muškarac se modificira prema tom SVEMU - nesvjesno, lagano, mučki.
    Kao što Nemanja ulazi u dušu svake žene.
    Nesvjesno, lagano, mučki, da ponovim.

    avatar

    22.11.2007. (14:57)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Jeste, upravo tako, ali je nadasve zanimljivo gdje je dragi gospodin Bog smestio ulaz u dušu svake žene, gde se ulazi nesvesno, lagano, mučki! Zaigran li si Gospode, pomiluj!

    avatar

    22.11.2007. (16:00)    -   -   -   -  

  • skaska

    Danas je četvrtak. Idealan dan za pileći paprikaš s lulekima i zelenom salatom plus domaći išlereki. kraj. I bi.

    avatar

    22.11.2007. (16:55)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    A nešto kasnije može se popiti i čaj od lipovog kurca.

    avatar

    22.11.2007. (18:38)    -   -   -   -  

  • lolina

    hehhe care , sudeći po tvom osobnom horoskopu zaboravio si samo napisati da tvoja žena mora i u
    65oj biti prekrasna najmanje kao monica bellucci ;)) znači nisu ti dovoljna 3 P pere , puši , pegla , već mora to činiti i prekrasna. i znaš kaj? skroz si u pravu . svatko može imati ono što traži,ma kakav on bio.
    moja mala seka ima IQ 148 i veli pomalo razočarana da je jedini kapital žene njezina ljepota. ja ne vem jel je, vjerojatno nemam toliki IQ.

    pozdrav MP -već sam mislila da te otela ona neman helikopterska;)))

    skaska dobri duh bloga. naj zezat da si danas mijesila luleke.svaka čast;)))

    lepo se mejte

    avatar

    22.11.2007. (18:38)    -   -   -   -  

  • skaska

    je, dok sam ih mesila i rulala pal mi je na pamet slogan "idemo dulje"

    avatar

    22.11.2007. (18:59)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Lolipop, zapravo ne znam kaj da ti odgovorim na ovu opasku o 65-toj, jer, ako ti odgovorim onako kako sam htio da bude, možda će biti smisleno i bogu i ljudima ugodno za čuti, ali sam ću sebi zvučati licemjerno, ili, uzmem li se blagonaklono, u najmanju ruku navinoidealistički. Naime, sve što mogu ponuditi holivudska je razglednica: ljubav moga života i ja sjedimo na trijemu, u predvečerje (naših) dana, i gledamo dokle nam pogled seže - pod nama se, jer kuća je na brdu, stere dolina pretvorena u vrt, našim radom, mukom i ljubavlju, i tu gdje je bila divljina, sada je ostenzivna definicija smisla našeg života: jedan uredan, uređen, bolji svijet! Iz doline, of course, stižu dva, tri automobila, prepuna djece i unuka, i pripreme za sutrašnji rođendan, moj ili njen, svejedno, mogu započeti!
    Nažalost, sve je krenulo naopako: prije par godina, u nekom usputnom razgovoru, u sebi sam izbrojao ljubavi svoga života, žene s kojima sam bio duže od godinu dana, djevojke koje sam zaista volio i zaista vjerovao da su ako ne prva, ali onda jedina i zadnja žena toga života: nabrojao sam ih osam.
    Osam!
    I kaj sad da ti kažem!? Ne, ne mora u 65 izgledati kao Monica Bellucci, jer, kako se stvari razvijaju, izgledati će tako nekako, ali će imati 25-30, budući da ljubavi moga života nikako da odrastu.
    Ili ja bolujem od neizlječive neofilije?
    Što misliš, Lastane?

    avatar

    22.11.2007. (21:45)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Da, Lo, zaboravio sam...koliko je stara mala seka?

    avatar

    22.11.2007. (22:02)    -   -   -   -  

  • halter skelter

    Balerino ti znašta da te ja volim i cenim oduvek i iskreno, i kad pročitah one slatke reči "I ja bih se igrala, Halter", srce mi je zadrhtalo od radosti. Ipak , s gornjom se tvrdnjom ne mogu složiti. Mišljenja sam da ženu ženom čini muškarac i, naravno, obratno. Tj. posve jednostavno, uz pravog ćeš procvjetati, a uz krivog uvenuti.

    avatar

    22.11.2007. (22:32)    -   -   -   -  

učitavam...