Komentari

rugbymakarska.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • otrov

    HAHAHAHA

    avatar

    18.11.2007. (22:33)    -   -   -   -  

  • macko

    a daj kralju sereš ga na veliko;)

    avatar

    19.11.2007. (17:26)    -   -   -   -  

  • asdfjklč

    ma pusti ga macko uvik su in drugi krivi

    avatar

    19.11.2007. (19:11)    -   -   -   -  

  • rugbymakarska

    Činjenica je da ste igrali s igračima koji nesmu igrat, da niste znali nema problema,al ste to napravili svjesno i da se makarska žalila srali bi po nama , a luka je trener Nade i prima plaču u nade i prema tome je u sukobu interesa i nije smio sudit.

    avatar

    19.11.2007. (19:32)    -   -   -   -  

  • macko

    hahahahhahha onda niti jedan sudac u hrvatskoj nebi smia sudit ejr je svaki u sukobu interesa a to sta se tice igraca ste vi mogli davno rjesit...ali su nasi gentelmenskim pten se dogovorili sa pacon i dragon i osin toga ja znan sve sta se desilo jer san bia tu kad su se svađali oni stari van prdonja od delegata i cvita...tako da mislin nemoj pizdit kvake;)

    avatar

    19.11.2007. (22:02)    -   -   -   -  

  • mali brat

    PROBA.

    avatar

    19.11.2007. (22:38)    -   -   -   -  

  • rugbymakarska

    Poanta ovoga svega je to da je nada prava nebi opće pitala dozvolu , nego bi igrala s momčadi kakvu ima,nemogu drugi ispaštat radi vaše greške.Dovela je Pacu i Dragu u nezavidan položaj jer je njima u interesu da se nesvađaju zbog reprezentacije. Makarska se ponila fer i korektno a nada nije. Kažeš paco je gentelmenski se dogovorio oko igrača, nakažeš da se bunio i tio se žalit na suca, al se i od toga odustalo jer nebi bilo nikakvog efekta.Neznan jesi li primjetio da Drago nije bio ni upola žestok ko u međusobnin utakmicama prije kad nije bio izbornik( neznan da li znaš onda kad je lova buku kraj terena u splitu i sl.), ja ti garantiran da nije u toj ulozi da van ovo nebi prošlo.Oče li van Zagreb dopustit da igrate s takon ekipon.? Nevirujen, Bit će zanimljivo oće li nada postupit ko mi ako budemo u takvoj i sličnoj situaciji. A delegat je samo napisa napomenu i NEMOŽE se žalit on već samo klub. AL neda mi se raspravljat više o tome, nadan se da će te pobijedit Zagreb u finalu i sanjan da dođemo u finale i mi i vi ove eksperimentalne interlige pa da bude pravi meč s kompletnin sastavima..

    avatar

    19.11.2007. (22:39)    -   -   -   -  

  • mali brat

    @ Makarska rugby. Stvar je pravno vrlo jasna. S obzirom da je igrać Mario Dragičević registriran za drugu ekipu Nade , a igrao je za prvu ekipu Nade nelegalno, Nada gubi utakmicu 20:0 bez borbe. Ovu utakmicu povjerenik natjecanja HRS-a mora po službenoj dužnosti registrirati 20:0 za Makarsku rivieru, bez obzira da li se Makarska riviera žalila. Nikakvo stajalište Izvršnog odbora RK Makarske riviere ne može promijeniti to. Jer delegat Davor Đapić je nelegalno igranje Maria Dragičevića zapisao u zapisnik.
    Ako povjerenik natjecanja HRS-a ne registrira utakmicu 20: 0 b.b. za Makarsku rivieru to je protiv pravilnika o odigravanju utatakmica pod nadležnošću HRS-a.

    avatar

    19.11.2007. (22:56)    -   -   -   -  

  • malo veći brat

    mislite da biste dobili Nadu i da nisu igrali napomenuti ljudi??????
    teško, bez obzira na sve dobili ste svoje na vašem terenu.
    NADA je dokazala da je bolja od makarske i po onakvim uvijetima

    avatar

    19.11.2007. (23:28)    -   -   -   -  

  • rugbymakarska

    možda se krajni rezultat ne bi prominio ali Dragičević je da skor iz kojega je pretvoreno znači + 7 poena za nadu, a nije isto igrat kad je rezultat 13 : 0 i 20:0. Upitno je koliko igrača još nije smilo nastupat. Al ovo je presedan i ako nada prođe nekažnjeno( ako ne izbacivanjem kupa, onda barem novčano ili suspenzijon igrača), postavlja se pitanje čemu sva ova pravila.Neman ništa protiv nade i njenih igrača osobno ( većinu smatran prijateljima) ali bi mi ko sportašu to bila osobna zadovoljština, jer pokazuje da su pravila pravila, i da vrijede za svakoga, bez obzira što je greška nastala neznanjen vaše administracije.Nažalost to nije samo jedna utakmica, nada igra i finale, vjerovatno s iston ekipon i vjerovatno osvaja kup i niko se neće za nekolko godina pitat kako su osvojili trofej( ako osvoje) već će pistat osvajač kupa za 2007 NAda- Split. NE želim se više vračat na ovu temu, ostaje gorak okus nakon ovakvih stvari i daje stojin pri svome da se Nada nije ponila fer i da nije uopče trebala pitati dozvolu za spomenute igrače upravo zbog toga i činjenice da ima velik broj zamjena. Mali brate: virujen da znaš bolje od mene, ovo tvoje je bilo logično i meni, ali su mi rekli drugačije.

    avatar

    20.11.2007. (09:56)    -   -   -   -  

  • macko

    rugbymakarska ne seri bogati vise...ja osobono znan dragu cili zivot jer sna iz Igrana i znan brate kakv je on covik i iz ragbia i iz vaterpola...i znan da bi se oni tuzil ida to njima smeta..
    i on i paco... o kojoj reprezentacij iti pizdis zans l iuopce kad je iduca utakmica reprezentacije i protiv koga...muci molin ze...vidi se da nemas pojma...
    ...a i ako ti se ponisti utakmica...necete dalje proc jer ce se trebat igrat nova jer je ovo bilo neregularno...a poznavajuci dragu i pacu vi necete tit igrat tako da ti se psie pobjeda nadi opet...
    A sve u svemu ti sereš na andu oces da ja seren aml opo markarskoj...Di su se prosle godine trebale igrat finale u Splitu jeli tako ali mi smo pristali igrat kod vas...Di je ona utakmica kad su kamenja letala...Di van ej runto koi je spiru bzvz slomia ruk una sedmici...ma os jednostavno da ti kazen SA VAMA SE NE MOZE IGRAT NEGO DIVLAJCKI KAD STE DIVLJACI CAST IZNIMKAMA...ja sna iz vasge kraja dol ipa znan o kome prican;)

    avatar

    20.11.2007. (10:42)    -   -   -   -  

  • rugbymakarska

    Moraš svatit da je MOJE OSOBNO mišljenje da je JEDAN od razloga nežalbe i taj šta su Paco i Drago ( što njih dva nisu rekla) na čelu reprezentacije, to nisu rekli ni Paco ni Drago, ali uvik bi se moglo tumčitako dođe do nekakve svađe da je to zbog revanšizma što bi negativno utjecalo na svetinju REPREZENTACIJU. GLAVNI razlog je taj da Makarska NIKAD nije NITI će pobjeđivat za zelenin stolon i činjenica je da smo mogli pobjedit 20 : 0 da smo se žalili, ali tu nema zadovoljstva i bez obzira ako povjerenik natjecanja registrirat utakmicu 20 : 0 za makarsku,makarska NEĆE igrat finale s Zagrebon jer žalbon i takvin ulaskon u finale niko ne bi bio sritan. Ne napadan ja Nadu, nego smatran da se nije ponila sportski i fer, jer ako je već napravila propust ( jeli zbog ne znanja ili bilo čega drugog) triba snosit odgovornost.,makar SIMBOLIČNU. Činjenica je i ta da je Nadin propust i to što sudac Bartolić nije doša u makarsku, a to je već stvar vaše uprave a ne trenera i igrača koje ja smatrana prijateljima i pravin sportašima... Reprezentacija sljedeću utakmicu igra 19.04.2008 najvjerovatnije u Makarskoj, te 10.05 u Rigi protiv Latvije. A to da smo mi divljaci i da se samo divljački može igrat protiv nas neželin ni komentirat, dovoljno govori o tebi i tvojoj kulturi. Moga si primjetit da ja nisan vriđa nikoga i niti ću to nikad napravit, pogotovo ovako anonimno...

    avatar

    20.11.2007. (11:49)    -   -   -   -  

  • rugby

    Malo nas je al nas ima....,

    avatar

    20.11.2007. (19:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...