Komentari

foolishgames.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Tinolovka

    ...jest ali rijetko tko...

    avatar

    16.11.2007. (15:33)    -   -   -   -  

  • sadangel

    duša čini čovika ,bez obzira koliko se ti mjenja izvana i karakterno -dušu nika nećeš moć prominit . Mnogi problemi i situacije koje ti život stavi na put promjenit će te i izgradit kao individuu ali dušu ne možeš minjat .Ćud ...nikako , možeš se pravit da si netko ko nisi ali to će ti kad tad izać na vidjelo . Pod takvim mudrim izrekama se sve vidi , a ova je po mom mišljenju određena za muški spol jer ipak se oni u velikom broju prepoznaju u ovoj izreci nego mi!
    ŽIVILE ŽENE

    avatar

    28.11.2007. (18:19)    -   -   -   -  

  • sadangel

    SA SAN SE TEK OBADALA DA SI SPOMENULA DRUGU PRILIKU ! Za mene osobno ta opcija ne postoji ,tj ja sam osoba koju kAd jednom zajebeš kod mene si prekrižen za vjeke vjekova . Možda će se takva osoba u mom životu i dalje nalazit ali mi sigurno neće predstavljat osobu koju prije je . Pružiti nekom drugu priliku ? ma zašto ? Pr . uzmi u obzir momka , ka bi mene moj dragi prevari ma nebi mu to oprostila ni da mi kupi dijamante , da mi piva serenade...ni slucajno . Bez obzira koliko jubav s tvoje strane bila jaka ka ti tako neko napravi znači da te ne poštuje i da ne osjeća intezitet ''onog'' nečeg među vama , a uostalom znači da te i ne voli . Pa zašto se onda ponižavat ,mislit bit će bolje kad se takve osobe nikad ne mjenjau . KoLiko imam prijatelja koji su ušli u brak samo zbog diteta i koji mi se jadaju kako tu osobu ne vole i kako ih jedino drži dite i ništa drugo . Što će ti takav život ? Onda bi stvarno nekom dala drugu šansu ? JA NE !

    avatar

    28.11.2007. (18:26)    -   -   -   -  

  • Genijalni Ud.

    Napokon zanimljiv post. Znaš ja mislin da se čovik u svojoj suštini nikad ne mjenja, ali ako čovjek postupa po savijesti i odluči može biti bolji. To ti je isto kao da rečeš da je hrabar onaj koji se ne boji, ne hrabar jer onaj koji usprskos strahu nešto napravi, tako i čovik može bit bolji, bit dobar i biz u zabludi. A opraštanje je najveća vrlina. Jeba što volin filozofirat.

    avatar

    28.11.2007. (18:39)    -   -   -   -  

  • Genijalni Ud.

    E i u petak sritno...

    avatar

    28.11.2007. (18:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...