Komentari

nabrzaka.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Oprosti Alane

    jedva sam ceko novi post da mogu opet bit dosadan i komentirati! cudim se da autorica bloga nije napisala da je schumacher nedavno vozio motor na nekoj stazi, i tek za mrvicu bio sporiji od svjetskog prvaka (ili tako nesto). mislim da mu nedostaje formula 1, i da se vjerojatno dosadjuje, i da gleda svaku utrku i navija za jedinog dobrog tamo, svog brata Ralfa! otiso je kad je bio najveci, bas kao Stulic i jos neki pametni, Jordan je otiso pa se vratio, ali on je Jordan, a najgori primjeri su Suker, Boban, itd, koji su morali igrati kad je bilo prekasno... mislim da je autorica bloga trebala napisat Schumacherov broj mobitela, jer ne znam kak ona misli da ga mi imamo???!!!

    P. S. LET'S GO RALF, SCHUMI - HELP YOUR BROTHER!

    avatar

    15.11.2007. (17:17)    -   -   -   -  

  • Primicanje katastrofa

    Zanimljivo je kako se čak i ja, kojemu Michael nikada nije bio, hmm...osobito drag, nađem suočen s misli kako mi upravo on nedostaje. Valjda s vremenom polako počinješ zaboravljati sve ono loše što je netko napravio na stazi i počinješ cijeniti sve one dobre stvari...možda bih baš za njega u ovom kontekstu mogao upotrijebiti onu izreku : "Čudno je koliko boli kada prijatelji odu, a iza njih ostane samo tišina."

    P.S. Nadam se da život ne prestaje u trideset i osmoj! :-)

    avatar

    20.11.2007. (18:35)    -   -   -   -  

  • nabrzaka

    Moj prijatelj Ante zahtijeva da ovaj post nadopunim komentarom kojim priznajem da je baš on, eto, oduvijek imao pravo u vezi Schumija i da je Schumacher car. Ante, care, ako te to veseli, evo priznajem :-)

    avatar

    07.02.2008. (22:12)    -   -   -   -  

  • Applmxet

    kaze -'No; 'i kada je drugi covjek mu donosi hranu, on kaze -'No;', ali best refurbished laptops

    avatar

    01.10.2009. (16:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...