Komentari

pipipiaf.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • http://mrak.org

    vidiš, mene najviše iritira onaj "E baš zato" (koji je u kombinaciji s naglaskom...)

    ali sve je to ok, ako ovi misle da je to cool, onda super, neka oni žive s time kasnije

    avatar

    15.11.2007. (14:42)    -   -   -   -  

  • pegy

    Moje se mišljenje s tvojim u nekim dijelovima podudara, a u nekima ne. Smatram da sve osobe koje imaju hrvatsko državljanstvo trebaju imati pravo glasa. Ne mislim da bi oni trebali utjecati na neke stvari koji se tiču samo nas unutar Hrvatske, već da bi morali imati utjecaja barem na neka pitanja uključujući i ono što se tiče njih samih. Ovo što si nabrojila, pitanja na koja Kovač ne zna odgovore nedvojbeno, ne znaju nažalost ni mnogi od onih kojima je Hrvatska zemlja u kojoj žive. Imam dojam da je dobar dio stanovnika Hrvatske previše okrenut kupovini, dobrim autima (na kredit), lagodnom življenju bez rada i sl. pojavama kojih vani (na zapadu) ima puno manje i koje me osobno puno više smetaju nego ovih par reklama. Također me smeta ovo cajkanje, posebno onih koji se kite nazovimo velikim hrvatstvom. Degutantno mi je to. Što se sportaša i kampanje tiče, ne zamjeram im, mada mislim da ja tako ne bih. Svi oni rade prodavajući ono što mogu. I Mišo Kovač, i Nina Badrić, i Let 3 pa i ovi sportaši. Neki pak to ne žele. Zato, među ostalim, posebno cijenim Slavena Bilića.

    avatar

    15.11.2007. (17:44)    -   -   -   -  

  • kora-kri

    Svaka ti cast za ovaj post, izvrsno napisano.
    Iako mi je vec muka od predizborne kampanje i poruka koje nam salju.
    A narocito od toga tko nam ih salje.

    avatar

    16.11.2007. (02:17)    -   -   -   -  

  • m.

    E pipi, nema te dugo, ali zato kad se javiš, pogađaš "u sridu". Pitanje je može li se išta od negativnoga što si nabrojila promijeniti? Tko? I kako? Što možemo mi pojedinci kojima je rođenjem namijenjena, a voljom, vlastitom odlukom i srcem smo odabrali ovu Lijepu našu kao jedino mjesto na kojemu želimo živjeti i ostati zauvijek? Ne zamjeram onima koji su iz različitih razloga odabrali druge sredine, njihova volja, ali ne mogu prihvatiti da njihova volja bude odlučujuća u tome tko će donositi pravila igre po kojima ćemo mi ovdje živjeti. Poštujem njihovu radost (kako kaže Kovač) kada igraju za Hrvatsku, ali bih još više poštivala da barem malo više dijele našu sudbinu. Ne bih im oduzela pravo da se i u našemu Saboru čuje njihov glas, ali nemaju pravo odlučivati o našim životima.
    I opet - što možemo učiniti. Jedino ono što nam demokracija pruža: preuzeti najmanji dio odgovornosti za zajednicu i dati svoj glas onima za koje odlučimo da su najviše u skladu s našim vlastitim htijenjima, bez obzira na sva naša nezadovoljstva nemamo pravo reći "gadi mi se politika", neću glasati. Moramo. Ili da i sami uđemo u politički ring. Treće opcije odgovoran član zajednice nema.
    Pipi, proći će izbori, a ti nam onda ponudi svojih tekstova, ljudskih, toplih, kulturnih ... Što više bude takvih kao ti, cajke će, ako i ne zamuknu, imati manje prostora. Pozdrav ti lijepi, i čuvaj se autobusa s likovima pol.prvaka i prvakinja.

    avatar

    16.11.2007. (21:59)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    najgore od svega mi je što se za reklamu koristi Oda radosti... kad započnu prvi taktovi, moje čedo zaustavi sve radnje, stane pred TV i otvorenih usta pilji do kraja reklame. tada oduševljenje kulminira gromkim pljeskom. plašim se za budućnost njezinih pol. oprejeljenja. kome da se žalim? ;)

    avatar

    17.11.2007. (08:13)    -   -   -   -  

  • Nemam pojma - slike

    Ima jedna dobra stvar u tome što su izbori prošli... Kovača ću gledati samo kada igra za reprezentaciju... :-)). Mene je puno više iznervirao neki vrlo pristojan mladić iz Argentine, treći naraštaj iseljenika, koji ne govori jezik svog djeda, koji nikada nije bio u Hrvatskoj, koji nema namjeru doći u Hrvatsku niti kao turist a smatra da ima pravo glasati jer Hrvatskoj želi samo dobro. Čovječe pusti me da živim loše zato jer sam ja tako odlučio a ne zato jer mi ti, koji nemaš pojma o meni, želiš dobro.

    avatar

    26.11.2007. (10:52)    -   -   -   -  

  • free

    iskreno, zlo mi je već od cijele te priče, no ovaj mail je pogodio tamo di treba :) možda jednom ljudi prestanu biti glupe ovce. ili barem nađu boljeg pastira.

    avatar

    28.11.2007. (14:15)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Opet si nam negdje nestala, ali ja znam reći "jednom bloger-uvijek bloger"...
    Želim ti sve najbolje...

    avatar

    31.12.2007. (00:04)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Opet si nam negdje nestala, ali ja znam reći "jednom bloger-uvijek bloger"...
    Želim ti sve najbolje...

    avatar

    31.12.2007. (00:12)    -   -   -   -  

  • Fubar Surabenu

    dobih i ja taj tekst, šta je je, smiješan je. ugl. čitava ta kampanja mi ide na ulala i fala bogu da je završilo, no onda se sjetim da zapravo sve kreće ispočetka i prokljinjem sve po spisku

    avatar

    05.01.2008. (18:48)    -   -   -   -  

  • pegy

    Ovdje ću komentirati zadnji post, jer nešto ti ne radi tamo komentiranje. Ili meni nešto ne radi kod tebe. :) Sretna ti nova 2008. u otkrivanju svega lijepoga pa i vlastite autentičnosti. :))

    avatar

    09.01.2008. (12:20)    -   -   -   -  

  • poeta doctus

    sori, ova slamnigova pjesma sa strane - kak se zove?! pliz...

    avatar

    23.02.2008. (13:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...