Komentari

sobazataga.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Freedom Of Heart

    wow.. Ostala sam bez teksta.. Možda je to sudbina.. Ono o čemu pišem.. KO zna..
    Svaka čast na postu.. Ne znamo da li je to baš slučajnost. U Qur'anu je mnogo toga zapisano. I zaista sve se počinje ostvarivati..

    pozdrav :)

    avatar

    11.11.2007. (13:33)    -   -   -   -  

  • dora zg

    a gle, ima neš u toj numerologiji...
    to je činjenica...
    jebiga...
    ne znam kaj reći...
    a over slike u bivšem postu...
    ajmeeeeeeeeee
    sad ek vidim kako zaista nisam premršava
    daleko od toga

    avatar

    11.11.2007. (13:55)    -   -   -   -  

  • dora zg

    užas...
    ovo me je fakat dirnulo..
    jeboteeeeeeeeeeee
    kako me ubija bespomoćnost

    avatar

    11.11.2007. (13:56)    -   -   -   -  

  • .....so much that it hurts.....

    ...hej...
    thx na komm...
    itala sam malo tvoje postove... sviđa mi se kako razmišljaš... stvarno su me neke stvari fascinirale...
    a to što se tiče svih tih brojeva... sudbina ili vračke? ? ?
    to nikada nećemo saznati...
    u današnje vrijeme više neznamo u šta da vjerujemo...

    ...uživaj...
    ...pufa...

    avatar

    11.11.2007. (16:03)    -   -   -   -  

  • ...zivi kao da ne postoji sutra...

    ...ajme...ostala sam bez teksta...(po prvi put..hehe..)..sve je to nekakva sudbina..vjerujem da se sve dogada s razlogom..

    avatar

    11.11.2007. (19:31)    -   -   -   -  

  • crna

    e mala imam novi dizaj pa navrati

    avatar

    11.11.2007. (21:44)    -   -   -   -  

  • ...zivi kao da ne postoji sutra...

    evo mene..u prolazu..imam novi post..i daj mi please javi kad ti napises novi jer ja inace dodem do tebe tek kad ga ja napisem..a tad se skupi puno posteva..pozz

    avatar

    12.11.2007. (20:10)    -   -   -   -  

  • M@RINCI

    Ej vidim da si ti meni ostavila komentar pa eto da sad ja i tebi ostavim koment iako malo kasnim....

    joj ovo s brojevima je da nemožeš vjerovati..... stvarno prečudno....al svako malo tako nešto s brojevima..... malo zastrašujuče...

    A i ovaj post prije....tj. mail.... to sam i ja prije dobila pa se zapitam malo.... nije baš lijepa slika...

    navrati još koji put do mene

    avatar

    12.11.2007. (20:20)    -   -   -   -  

  • treba samo slušati, gledati i imati povjerenja

    fakat je ovo s brojevima čudno...al ima nešto u tome...
    sorry mala kaj se tak često više ne vidimo....nadoknadit ću ti to...
    pusekkkkk

    avatar

    13.11.2007. (12:43)    -   -   -   -  

  • ...zivi kao da ne postoji sutra...

    ej..samo da ti javim da si krivo shvatila nismo mi bili u vezi godinu i pol..bili smo svega par dana..nismo mogli zbog te moje "best" frendice..jer je i ona bila u njega..a meni je prijateljstvo uvijek bilo i uvijek ce i biti vaznije..jer u zivotu steknes samo par dobrih prijatelja dok decki imas na bacanje..(tak se kaze..,a sad dal je istna..)..

    avatar

    13.11.2007. (13:39)    -   -   -   -  

  • .....so much that it hurts.....

    ...hej...
    evo da te pozdravim...

    ...uživaj...
    ...pufa...

    avatar

    13.11.2007. (22:04)    -   -   -   -  

  • ...zivi kao da ne postoji sutra...

    Ne moras se osjecati glupo..nebi niti ja bas shvatila da sam na tvome mjestu..vjeruj mi..nisam detaljno sve bila opisivala zato sto je meni bolno..a i kad bi neke osobe dosle vjerojatno bi odmah shvatile ciji je to blog..a to ne zelim!!Ja i ta cura smo bile best frendice oko dvije godine..mozda manje..ne znam tocno..taj decko je iso(i jos ide) s njom u razred ja ga inace nisam niti zamjecivala,a kolko znam ni on mene..,al upoznala je ona mene sa tom ekipom..postali smo super frendovi,mogla bi rec i najbolji..i jednog dana meni su rekli da se je on u mene..a tada nisam bila u njega..bio mi je ful zgodan,..i pito je on mene i ja sam pristala..moja mi frendica nije htjela priznati da joj to smeta,al ja sam to znala,i pokusala sam s njom pricat al nije htjela,uostalom procitala sam poruke njenom mobitelu(inace nismo imale tajne jedna pred drugom i citale smo si medusobno poruke)..i vidjela sam poruke koje je ona poslala nasoj zajednickoj frendici..u porukama je pisalo da ona stalno place i da voli tog decka..ja sam ju pitala jel to istina..a ona mi je uzela mobitel iz ruke i nista nije rekla..sto me je povrijedilo jer ako smo nas dvije best frendice onda si valjda trebamo reci sve..al nije vazno,vise,..znam samo da je taj decko poslije bio s tom nasom zajednickom frendicom..al se pitam kako to da joj onda to nije smetalo..mozda samo ipak nije htjela da ja budem sretna..il ne znam..!!?!!razocarala sam se u prijateljstvo i to jako..a taj decko dok je bio s tom curom..znala sam da voli mene..nemoj me pitati kako..jer ne znam odgovor na to pitanje..al sam znala..i danas kada se mi pogledamo ima nekakve kemije u nama al mislim da nema sanse da bi opet bili zajedno..ne zelim prozivljavati to sto sam prozivljavala kada smo prekinuli..ne znam dali ti se desilo ikad..ako nije nadam se da ni nece..al poslije prekida ja sam za njega bila kurva..on ni dan danas ne zna pravi razlog naseg prekida..mozda mi je to govorio zato sto je bio povrijeden..mozda jer sam ga previse razocarala..stvarno ne znam..A sto se tice te frendice..mi smo na bok-bok..mozda jos popricamo o necem..al nikad vise necemo biti nista vise od obicnih frendica..jer ono sto mi je napravila..da oprostila sam joj..al samo zato sto nisam htjela bit takva kakva je ona..da unistavam tudi zivot..al mogu jos samo rec da je ona nasla opet novu best frendicu i drago mi je zbog nje..a jel mozes pogodit kaj je njoj napravila??bila je s deckom u kojeg je ta njena best frednica zaljubljena..i znala je da joj to smeta..al ju nije bilo briga..i ta joj je frendica oprostila i opet su si best i sve je opet super..stvarno ne razumijem takve ljude..raspisala sam se..evo nadam se da si sad shvatila!!..pusa..

    avatar

    14.11.2007. (12:05)    -   -   -   -  

  • chokilada

    Bok, drago mi je da ti se sviđa moj post i pjesma. Jako me je Toše nadahnuo i žao mi je da me je nadahnula upravo njegova smrt. Ali mislim da je to baš i bio njegov cilj i svrha njegova života da nadahne sve nas koji smo ga voljeli, da postanemo svjesniji i da postanemo bolji ljudi i da stvaramo umjetnost.

    Ja ga isto stalno slušam i ponosna sam jer sam imala priliku jednom ga na kratko barem uživo čuti, a nikad neću zaboraviti i sama sebi oprostiti što nisam otišla na promociju u Tvornicu.

    Ali što se može. On je uvijek tu negdje blizu mene i znam da je ostavio dio svoje dobrote i ljubavi sa svima nama, tako da je dok god ga mi čuvamo i slušamo on i dalje živ.

    Čitamo se i dalje.

    Veliki pozdrav.

    E da, i ja sam Ivkica, tj Iva. :)

    Uživaj

    avatar

    14.11.2007. (22:03)    -   -   -   -  

  • crna

    e mala navrati kod mene imam novi post

    avatar

    14.11.2007. (23:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...