Komentari

babylonzoo.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • NEMANJA

    Da si se isti čas vratila na mjesto zločestoće i tamo se kreveljila! Dat ću ti ja durenja i uzimanja krpica, uh...balavica!

    avatar

    09.11.2007. (22:22)    -   -   -   -  

  • Catma

    pozzz .....zdrav care nemanja.očeš i ti vizu?
    il češ žabu lizat?

    avatar

    09.11.2007. (22:26)    -   -   -   -  

  • prljava igra (!)

    halter drzi nemanji sise

    catma, daj poradi na razmaku nakon beznacajnih znakova interpunkcije

    mozda se i zajebavash
    ipak, bicu opak i reci kao o tome jos nisi razmisljala

    i znaj- ovo ti govorim iz naklonosti: da bi skratio posao u ovaj pozni chas i da bi moj prikaz bio shtao jasniji reci cu ti ono shto inache nikada ne chinim, a i ne znam koji me djavo sada na to tera- svidzash mi se: iz volshebnih razloga.

    avatar

    10.11.2007. (03:19)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    I ja bih jedan I -antipod. Gdje je Catmar? Blizu Unutrašnje Mongolije?

    avatar

    10.11.2007. (09:21)    -   -   -   -  

  • Catma

    Da,hvala.Hoću.Baš sam jutros ustala,eto pijem kavu i pomislila kako je tu došao red na jedno veliko spremanje,ono,po staroj kršćanskoj..."pred svojim pometi".Sad ću se bacit na sintaksu,gramatiku i pravopis.Šta ćeš...tako ti to ide...došao car Vaseljene u posjete,krehnuo nešto,otjerao mi sve cure s bloga s kojima sam dosad kavu pila...a ja sam samo mala država u nastajanju,nije pristojno da me još u razvoju guze i Turci i Avari i klonovi i mutanti.Vidiš kako se zamišljeni dvorski band zamišljenog Catmara LET3 proveo u susjednoj Hrvatskoj.Ja sam sve dala od sebe da ih obranim,pa rekoh "Bolje čep u guzici nego u gubici",al mene niko ne sluša.I sretna sam da je tako.U toj susjednoj zemlji itak završiš u zatvoru,makar je razlika u točno jednom slovu.
    Pazit valja na pravopis,mudro zboriš.
    Jedan prijedlog,kad si već tu.Catmar se sprema na izbore.U nedostatku logistike i stručnog kadra šakom i kapom dijeli funkcije.Nudim ti mjesto ministra obrazovanja.Razmisli pa javi.

    avatar

    10.11.2007. (09:38)    -   -   -   -  

  • Catma

    Catmar može biti antipodni otok ispod mora bilo kog pravog otoka.Može biti i Undeground,ako je neko veće kopno u pitanju.Mongolija....vrlo privlačna zamisao.Hoćemo ju razraditi?Catmar je Zubu,da budem iskrena,trenutno samo jedna mogućnost s puno potencijalnih varijabli.Otvorena je za suradnju kreiranja kompletne posade.Treba nam u mašti prizvati Gusare s Kariba i neku slatku crnu Tiu Dalmu da nagovori Jacka (koji je trenutno moj alter-ego jer se osjećam baš kao on kada je zaglavio u antipodnom svijetu) da se vrati tj. okrene na pravu stranu.Drž čvrsto kormilo,priveži se za pramac,zna bit nezgodno:)):((ne opasno...samo...nezgodno

    avatar

    10.11.2007. (10:31)    -   -   -   -  

  • Catma

    Uh eyes, dreams, lips.
    Pomislila sam da bi ovo što sam napisala tebi kao odgovor u komentar moglo tebi zazvučati uvredljivo.
    A nije mišljeno tako.
    Možda da se okrenemo nekoj lijepoj poeziji, u njoj je sve dopušteno, bitno je kako uhu zvuči.
    Ja ću ti se ispričati što nisam ostavila komentar na tvom blogu.Malo mi je teško danas čitati staroengleski. Više sam za neki light izričaj.
    Subota je, valja se opustiti...

    avatar

    10.11.2007. (11:53)    -   -   -   -  

  • fru fru

    Ciganko jedna!;)

    avatar

    11.11.2007. (10:04)    -   -   -   -  

  • Catma

    :)) klijentele ne fali....samo mi malo dojadilo odgovarat na pitanja el če Juan oženit Esmeraldu il če šta. To su me uglavnom pitali, al to sve piše u TV -programu.Il znaju susjedi šta imaju satelitsku.
    Pa ja napravila svoj da malo promijenim profil klijentele :)))

    avatar

    11.11.2007. (12:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...