Komentari

drinica.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • Suncy-Ri

    Draga Drina!

    Eto ,pišem ti iz Rijeke i zbilja želim svako dobro u dalekom Ekvadoru . Tvoji tekstovi i fotografije djeluju inspirirajuće, otkrivaju zbilja novu dimenziju ljubavi koje smo tako malo svjesni ovdje kod nas...Svjedočenje Nikole Babića u Rijeci malo me trglo te sam počela posjećivati stranice "zdenca" i kontaktirala ih...pa sam tako došla i do tvoga bloga...Blagoslovio Vas dobri Bog...

    avatar

    14.11.2007. (22:27)    -   -   -   -  

  • Drina

    Draga Suncy!
    Puno ti hvala na javljanju i podrski!
    (cini mi se da ovakvi kontakti spadaju u "moralnu podrsku" vanjskih suradnika Zdenca : ), i moram priznati da stvarno puno znace, i veliko su ohrabrenje i poticaj!)
    I veliki pozdrav citavoj Rijeci, koja mi je ostala u najljepsem sjecanju, jos iz vremena kad sam bila tamo na susretu s Papom na Duhove 2003! I svi ljudi iz Rijeke koje upoznam su stvarno super!!! Sjetila sam se i jedne drage Kate, koja je isto iz Rijeke, a ovo ljeto smo se zajedno zatekle u Splitu i skupa s dragom Antonijom pjesacile (i ne samo to : ))) nasoj Gospi sinjskoj iz Solina! I tako, draga Suncy, veliki pozdrav i blagoslov tebi i citavoj Rijeci!!!

    avatar

    16.11.2007. (00:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...