Komentari

elektrokuhinja.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Feisty Kitten

    A bas sam htela da ti kazem da me ovaj donji post o setnji podsetio na Naivan. Super pa sam uzela da je jos jednom procitam. Zovem se crveno sam ostavila posle desetak strana zato sto mi je bilo dosadno ali procitacu. A ovaj Babylon mi isto nesto poznat... Mozda mi je LaLara pominjala?

    avatar

    09.11.2007. (00:20)    -   -   -   -  

  • wtf

    Dopler je genijalan. Dzoanu nisam citala, pravo da ti kazem te korice su me strasno odbijale. Od Pamuka procitala davno davno Belu tvrdjavu.
    Upravo sam procitala Boje prljavstine od Alber Kostria /geopoetika/. Preporucujem. Kratka, jednostavno napisana, bez previse filozofiranja. Sada trenutno citam Price izgubljenih preljubnika od Huan Hoze MIljasa/samizdat/. Ineteresantna knjiga. Za sada. Price su u pitanju.

    avatar

    09.11.2007. (08:26)    -   -   -   -  

  • la lara

    Ja nista od svega toga nisam citala. U poslednje vreme slabo uspevam da citam, od raznog trasha koji pratim na TV i kompjuterskom ekranu, i projektica na kojima radim, mada ni to dovoljno. Bas sam bzvz

    avatar

    09.11.2007. (10:28)    -   -   -   -  

  • etotako

    Sve je dobro.
    Dopler divan :)
    Crveno, prekrasno.
    Istambul jos bolji.
    Naoruzaj se koncetracijom na pocetku.
    I preporucujem Podzemlje. De Lila.

    avatar

    09.11.2007. (13:34)    -   -   -   -  

  • elektrokuhinja

    Feisty, ja ću da se uhvatim u koštac sa Crvenim pa kud puklo da puklo. Valjda neću odustati baš posle 10 strana.

    Wtf, da korice su bezvezne, al je Kupinovo vino odlična knjiga, baš sam iznenadjena prijatno. I, da uzela sam je iz biblioteke tako da nisam ni znala kakve su korice. Hvala za preporuke, geopoetika ne može da omane. A kakva je Bela tvrđava?

    Laro, pa ti si bar poznata kao knjigoljubac. Manje trasha više knjiga:)

    Etotako, jedan glas za Pamuka pribeležen. A De Lila merkam i nemam pojma šta je u pitanju a već mi je neko negde pričao da je dobar. Ah, koliko preporuka. Uvećaće se moja biblioteka ko od šale.

    avatar

    09.11.2007. (18:37)    -   -   -   -  

  • wtf

    pa ovako, prvo da kazem da sam procitala Miljasa, knjiga je interesantna, ima dobrih prica, bas bas. kratke su, na dve strane, a ima ih dosta, pa mi se malo izmesale, pa mi lice sve jedna na drugu,...u principu ima odlicnih prica, ali sve u svemumalo vise preljubnistva za moj ukus : )
    elem, Belu tvrdjavu sam citala jako davno, i tako sam je htela citati da sam samo o njoj mislila dok je nisam kupila. eeee da. knjiga je ok, ali je tesko napisana,...hm...mislim da se i nisam nesto odusevljavala, iako me je tema zaiteresovala.
    etotako mi je slala De Lila - Bodi artist, i nista mi se nije svidela, bas nista.
    eto! dobro jutro!

    avatar

    10.11.2007. (07:39)    -   -   -   -  

  • rossanna

    Uhh, preporuka za preporukom, kad vidim ovako nesto dodje mi da se odmah zaputim u prvu knjizaru ili biblioteku i nadjem sve knjige i citam ih odjednom...Cokoladu sam citala, davno, ne znam ali ocekivala sam vise...atmosfera u knjizi je doduse zanimljiva...i to je prva knjiga za koju cu reci da mi je film bolji od knjige po kojoj je radjen...anna

    avatar

    10.11.2007. (10:25)    -   -   -   -  

  • CrnoBeliSvet

    Dopler mi se svideo, Dzhoanu nisam chitala, Pamuka napustila u trudnoci, mozhda bi mi sada vishe prijao, Videh da volish Markesa, dobra je njegova poslednja knjiga "Sećanje na moje tužne kurve"

    avatar

    10.11.2007. (10:46)    -   -   -   -  

  • elektrokuhinja

    wtf eto sad imamo problem. Kome verovati? Ti ne voliš De Lila a etotako voli.

    anna, već su mi rekli da je film Čokolada bolji od knjige. Meni se Kupinovo vino više svidelo.

    reds, ja uopšte ne znam za novu markesovu knjigu!!! Molim više informacija, da li je prevedena gde si je kupila itd? Da, ja sam totalni markes-fan!

    avatar

    10.11.2007. (20:31)    -   -   -   -  

  • CrnoBeliSvet

    evo, ovde http://www.vbz.hr/knjiga.asp?isbn=9789532019803

    avatar

    11.11.2007. (16:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...