Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • co_brays

    ma ostvarili su oni puno toga - 35 KM cesta (ne znam kako su nadodali onih 400), korupciju, pljačku, otvorenu suradnju s organiziranim kriminalom....

    avatar

    04.11.2007. (22:11)    -   -   -   -  

  • U.M.P.

    HDZ = jedini dobar izbor.

    avatar

    04.11.2007. (23:18)    -   -   -   -  

  • Živim fotografiju

    Osim Gotovine, ima HDZ još ostvarenja. Šteta što i njih nema u spotu. :)
    mR. President - kako je HDZ jedini dobar izbor? Nisu li imali četiri godine da pokažu koliko dobar izbor zapravo jesu? Što je dobro u tome da za ulazak u NATO ne žele raspisati referendum? Stoka sitna zuba ima šutjeti? Ili nešto drugo? Zbilja mi se sad ne da pisati o svim "ostvarenjima" HDZ-a, ali što je u njima dobro? Uključujući i ovo ostvarenje u ovom spotu za koje se sa splitske rive orilo da se neće dogoditi?

    avatar

    04.11.2007. (23:56)    -   -   -   -  

  • nema me

    čemu sad hračkati po HDZ-u??? oni rade sve ono što mi svi želimo (!) a nemamo muda to učiniti. Hourvati su poznati po tome da išču da netko sve napravi umjesto njih i da dođu na gotovo. zato im gotovina i toliko imponira!!!! na početku rata bila je sintagma, "samo da se riješimo srba i teći će med i mlijeko". hdz je dobio odriješene ruke da to sredi, da ne kažem konzesusom hourvatskog naroda. i kaj bi mi sad htjeli? organizirali smo rat da s svi obogatimo !!! jer smo takvi lakomi i pohlepni gotovani, ia to što su se samo neki obogatili, a ne svi, ježi ga. igra je odigrana! tko je jamio- jamio je. izaberemo li bilo koju hourvatsku stranku bit će sve to isto sranje. jednostavno to nije narod koji može zna i hoće stvoriti državu u punom smislu te riječi. jer temelji na kojoj se izgradila hrvatska država u još su većoj banani nego temelji kupske uličice. i da! i za to što su temelji hourvatske države loši kriva je elektra! ako smo živjeli u "mraku", za sve je kriv električar koji je upalio svjetlo.

    avatar

    05.11.2007. (01:08)    -   -   -   -  

  • www.hdz.eu

    www.hdz.eu - pametnome dosta, a ostali će ionako glasati za HDZ :-))

    avatar

    08.11.2007. (16:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...