Komentari

vampyricaddiction.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • DiT

    Mala, ti i mozes sve sto pozelis! Citam ovo ovako mamurna i neispavana, i ne mogu vjerovati u kolliko djelova prepoznajem samu sebe...Ma sto djelova, prepoznajem se u cijelom postu! Da budem sretna sto postoji jos netko kao ja ili tuzna sto i ti prolazis kroz ovaj pakao?
    Glasovi u glavi. Koliko god se trudila, nikad ih nisam uspjela izbjeci. Cak ni u trenutcima kad sam imala savrsenu samokontrolu. Ni sama ne znam zasto, uvijek mi je to nesto govorilo da sam glupa i nesposobna. Slaba. I da uvijek moze bolje! Ne znam, cak sam u jednom periodu bila uvjerena da sam luda! Ponekad je tako sigurno pobjeci u vlastiti svijet, ali i nije najpametnije rjesenje. Jer opet se zatvaras. Opet prozivljavas ista sranja, sama. Zarobljena u okovima vlastitog uma.
    Pokusaj ne ici iz krajnosti u krajnost. 1500kcal zvuci ok. Sad si bas glupo zvucim, jer ni sama nikad nisam znala pronaci onu zlatnu sredinu. Ili voda ili se idemo ubiti od hrane. I riganje kao secer na kraju. 48kg. Sve se bojim da ni tad neces biti sretna. Mala, nas problem nisu kile. Jer da jesu postigle bi taj cilj i bile sretne. To je ocito nesto puno dublje, a ja sam slaba i lijena kopati ispod povrsine...
    Kaj se faksa tice, nemoj biti blesava kao ja i razmisljati na "s tim faksom nema posla ni para" nacin. Oduvijek sam zeljela na pravo ili na komparativnu knjizevnost i filozofiju. Zanimao me i nutricionizam, ali bila sam uvjerena da na to necu upast. Upisala sam ekonomiju i nije da nisam zadovoljna, ali tako sam zavidna kad vidim decka kako uci Hegela i hindu!
    Daj si vremena i dobro razmisli. Sto god odlucila, neka to bude ono sto volis. I sto te tjera naprijed.
    Ljubim te

    avatar

    04.11.2007. (10:40)    -   -   -   -  

  • MissFreaky

    Jako lijepo pišeš. Zanimljivo :).
    Razumijem te u potpunosti ;).
    Ja sam, hvala Bogu, odagnala te "zle" misli iz svoje glavice...
    Nadam se da ćeš i ti to jednom moći...
    Jer, kad gledaš svijet kroz ružićaste naočale - sve je prekrasno ;).
    Istina, ima zla i svega toga...
    Ali opet... Stvari postanu puno, puno ljepše nego prije :).
    Draga, znam da ćeš doći do tih 48kg...
    Jer ipak... Težiš savršenstvu, ne? ;)
    A za tebe je taj broj savršenstvo i ja te podupirem u tome :).
    Ne znam šta da više kažem...
    Ja jednostavno ne znam pisati :)
    Uvijek počnem od sredine i završim na sredini :)
    Nema ni kraja, ni početka :)).
    Aj, pusa!

    avatar

    04.11.2007. (13:40)    -   -   -   -  

  • ¤crvena¤

    djelomicno se pronalazim u tvojim rijecima. ja isto imam negativan stav, koji me zapravo vodi u jos goru situaciju. neznam kako ti pomoci, jer sam u istom govnu. neces vjerovati, ali i ja imam potpuno iste zelje za faks, ali POTPUNO, cak i taj nutricionizam, ali sve sam to odbacila iz istih razloga koje si ti navleai odlucila se definitivno za arhitekturu. mislim da to mogu, i zato sad sve svoje snage ulazem u pripreme za taj faks. tesko je upasti, ali mislim da sam dovoljno sposobna i da ce se trud koji ulazem isplatiti. :)
    ajde bit ce bolje, jedna stvar koja je dobra kad se pocnes zalit je ta sto sad znas koji su tvoji problemi pa ih mozes pocet rijesavat...ne daj se! :D

    avatar

    04.11.2007. (16:41)    -   -   -   -  

  • I don\\\'t give a fuck fo

    eei..nebi trebala imati takav negativan stav..mislim prava ti to govori..ja sam isto takav pesimist..u nekoj cak dobroj stvari ja sve okrenem tak crno da to izgleda...stvarno sam nepopravljiva, ali barem se tjesim ..vidim da nisam jedina...to mi daje snage.. :))
    drzi se!
    kizz

    avatar

    04.11.2007. (19:02)    -   -   -   -  

  • Nesretna i debela

    Draga, ti zaista i možeš sve što poželiš! Samo je potrebno pronaći u sebi malo snage... I ja isto vjerujem da ću jednom imati 48 kila, znam da hoću... I u potpunosti se pronalazim u tvojim riječima o hrani jer i ja, kao i ti neprestano mislim na hranu... Ona me sputava i kontrolira, a vrijeme je da ja počnem kontrolirati nju... Želim ti svu sreću ovoga svijeta, zaista želim!

    avatar

    04.11.2007. (21:01)    -   -   -   -  

  • preko trnja do zvijezda..

    ej...zaista jako dobar post!imamo isto mišljenje..tako i ja uvijek mislim da sam bezvrijedna i da ne zaslužujem njihovu pažnju!nemam uopće samopouzdanja!i mislim da će se to riješiti ako smršavim jer onda mi nitko išta neće moći reći,onda ću si biti zgodna!nadam se da će zaista onda prestati moje negativno razmišljanje da sam ispod njih!sretno i uspjet ćemo!pusa i hvala na podršci!

    avatar

    04.11.2007. (23:45)    -   -   -   -  

  • bodom123

    Nemam nekih savjeta u vezi nutricionizma (osim frendice koja je na tome prva godina - peti put, iako time ne mislim ništa krivo... uglavnom), jer sam ipak izabrala psihologiju. =)
    Ja sam još uvijek uvjerena da će problemi u glavi nestati s viškom kila... Ali ok, u drugačijoj smo situaciji. Svejedno ti želim puno sreće.

    Što se realnosti tiče, ne vjerujem ni u kakvu objektivnost, jer će netko možda jednom sjebati teoriju o gravitaciji (ili o bilo kojem pojmu realnosti) kao što su sjebali ravnu ploču Zemlju i sl.
    A i ideja subjektivne realnosti (budući da su moždani procesi popraćeni ili uzrokovani kemijskim procesima, kako znaš doživljavaš li ti objektivnu realnost ili ti netko umjetnim putem uzrokuje kemijske procese koji stvaraju "osjećaj" realnosti?)...mi se sviđa. =)

    avatar

    05.11.2007. (02:27)    -   -   -   -  

  • ratniksvjetlosti

    kontrola,kontrola i kontrola....teško je ali nije nemoguće...bitno je da ideš korak po korak...za sve treba muke, truda i vremena pa tako i za uspostavu kontrole
    šta se tiče faksa...upiši ono šta voliš...tako su ti veće šanse da ćeš imat bolje ocjene (lakše je ućit ono šta te zanima) pa se možda istakneš među ostalima a tada nećeš imati problema sa traženjem posla...ma bitno je da završiš ono šta voliš jer to će ti biti zanimanje za cijeli život, pa dobro razmisli

    avatar

    05.11.2007. (18:15)    -   -   -   -  

  • Addicted_Butterfly

    hej...
    prvo moram spomenut da mi toliko lupa srce poslije ovog proćitanog posta da se osječam tako jadno...prepoznajem se u ovom postu,pogotovo u ovom gornjem prvom djelu.
    Kad sam ja počela sa svime ovime,nisam se još mrzila toliko da bi si dopustila neko pretjerano gladovanje jer sam jednostavno smatrala da mi to ne treba,da se ne mrzim toliko.Poslije kad je sva ta mržnja počela rasti,razvijati se i probijati moje srce shvatila sam koliko se mrzim,koliko me kao i tebe,hrana koći u svemu sto radis.
    Ja se stavim da cu ucit i samo drugi momenat me gledas kako pisem dijete,kako plačem,kako vježbat ispod kreveta,kako vrišćem i stenjem unutra u meni,a svjesna sam da nesmijem vikati da me ne cuju.
    Jer tko najbolje skriva bol od leptirica?
    Jedino dobro u svemu tomu je da sam to naucila...kontolirati svoju bol,svoju mrznju,svoje osjecaje i sve to trpati u sebe...ali opet znas koj je bio rezultat svega toga kod mene...ruka je ozdravila,ali dusa i sve sto u meni postoji nije...
    Postajem mizantrop. Sve doživljavam kao konkurenciju, kao neprijatelj. Svaku rijeć šale okrećem protiv sebe:
    Oni su toliko intaligentniji od tebe, talentiraniji, zanimljivi. Ne, ti nisi vrijedna njihove pažnje.

    Svaki jebeni dan,svaki jebeno rpokleto stvoreni dan ja se tako osječam...kad pričam s nekim toliko sam dobro uvjezbala gumljenje da mi je to postao hobby...nabijem osmjeh i cini se da sam s njima u krugu razgovora,a ubiti misli su u nekom totalno drugom mom vitrualnom svijetu.Primjer:Danas sam pričala sa frendom o modi i tome i kad sam čula riječ debljina,skoro sam zaplakala na mjestu razgovora.Govorim skoro jer me steglo srce kad sam cula tu imenicu i nastojala sam ne pokazati tu intrigu tom riječju.
    Raven,razgovarale smo mi već o tim 48... rekla sam ti ubiti savjet koji ti već dobro znaš,samo ga treba ostvariti tj.njime napravit neko djelo...ja sam sigurna da ces ti uspjeti,u tome ja ne sumnjam najiskrenije. 2000 kcal je ko bog prema onim 7-8 tisuca (aaaaaa) koje si prije jela.Samo kad se sjetim kad si mi sve to pričala ...aaaa....hoću vrištat!!!
    Ja ti STVARNO od srca zelim da budes jaka,sredi sve to u glavi iako znam kako je to tesko jer i ja to pokusavam sad pobjedit tj. bar nekako iščupati ono normalnog života is sebe što znam da još postoji u meni.

    avatar

    06.11.2007. (02:18)    -   -   -   -  

  • ¤girl wiTh BrOkeN dreAms¤

    eeei...samo ti zelim reci za onu dijetu..ja ti ne jedem vrhnje nego bas jogurt najcesce activiu ili bio aktiv...joj obozavam to...heh...ae drzi se!
    LUV YA

    avatar

    08.11.2007. (21:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...