Komentari

blablatronik.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Pucanj na mjesec

    Tko je veća budala: budala, ili ona koja ju prati?

    avatar

    04.11.2007. (10:37)    -   -   -   -  

  • blablatronik

    you got the point... no ponekad nekog voliš i misliš da će se možda nešto promijeniti.. kalasična iluzija koja prati čovječanstvo oduvijek.

    avatar

    04.11.2007. (11:27)    -   -   -   -  

  • trill

    Nevjerojatno...
    Ljubav u sebi ne uključuje kontrolu, pogotovo ne takvu i ne u tim godinama. I ja neopisivo volim svoju djecu i brinem za njih, volim da su mi blizu i da ih viđam čim više, ali ovo je stvarno pretjerano. Moja kćer ima 17 godina, dakle 10 godina je mlađa od tvog bivšeg dečka, imamo pravila oko dolaženja kući i učestalosti izlazaka, ali ne tako stroga. A sasvim sigurno joj nikada ne bi zaključala vrata i ne pustila ju u kuću ako zakasni. Ma čak niti da napravi nešto strašno, kažnjivo zakonom, roditeljska kuća uvijek mora biti mjesto gdje su djeci vrata širom otvorena i gdje su dobrodošla.
    Bojim se da je taj Tatica jako emocionalno bolestan čovjek...i da, moram se složiti s tobom da su njegova djeca i sama postala emocionalno labilna, da se tako izrazim, jer tako strikno slušati roditelje u tim godinama, oko tih stvari je...nemam riječi. Ajde da su maloljetni, to bi bilo već ok, ali sa 24 i 27 godina nisu više djeca nego odrasli ljudi.
    Znaš, drago mi je da ti je taj dečko bivši....

    avatar

    07.11.2007. (17:35)    -   -   -   -  

  • blablatronik

    TRILL- :-D kao prvo hvala na ovako lijepo komentaru, sretna sam sto jos ima normlanih roditelja... A kaj se tice decka, da ija sam sretna. .:-D

    avatar

    08.11.2007. (21:15)    -   -   -   -  

  • Anti - Bane

    Dobro. Netko, ne netko, nego svi su u toj familiji ludi, ili su gledali previše nekakvih bolesnih sapunica. Dobro je da je bivši.
    A ti samo nastavi dalje u revijalnom tonu. ;-)

    avatar

    09.11.2007. (21:10)    -   -   -   -  

  • Wuevnut Ig

    Kipling je ucinio vise nego u ovoj prici predstaviti karakter refurbished laptops on sale

    avatar

    30.09.2009. (11:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...