Komentari

washingtonrocks.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Taajni svijet

    A Bogati, tebi dobro krenulo...

    avatar

    02.11.2007. (00:51)    -   -   -   -  

  • vega.bloger.hr

    zgodno... baš me zanima kaj će si ovi naši izvuć iz ormara u slijedeća tri tjedna..
    pozdrav

    avatar

    02.11.2007. (11:27)    -   -   -   -  

  • Optionmaster

    Ma daj malo o ekonomiji i Stock MArketu Bojane . Vidis li ti ovaj volatility u DOW Jones-u, -360 pa +200 i tako vec nekoliko mjeseci. Nafta na ludjackih $93/barelu, kako i commodities i zlato. Nemres vise kupiti karton Orange Juice-a bez $5-$7, benzin je -uh!- a Bernanke stalno tvrdi da NEMA inflacije (naravno kad core number izbacuje energiju i hranu)!
    A tek dolar koji se strmoglavio u ponor, pa moj ovdje kanadski dolar koji je 1999 bio 64 vasa centa je odjednom je ojacao na $1.10 americkih. Pa onda Bear Market na trzistu nekretnina, sub prime mortgage-i defaultiraju ko nezdravi, potrosac je izgubio kasicu-prasicu u vidu home-equity loan-a, banke padaju (Meryl je imao 8 milijardi$ gubitaka) a Stock MArket je na all-time-high! Politika je sekundarna.. Nas zanima EKONOMIJA, LOVA, ZARADA i protok kapitala i kako eventualno zaraditi na informaciji! Na Hilary i Obamu mi (ostatak svijeta ) ionako ne mozemo uticati.. Vi bute opet izabrali nekog kauboja ili stocara ili polumrtvog slagiranog ratnog Vijetnamskog veterana koji reklamira Viagru a mi (ostatak kugle) bi se onda trebali za to sekirati.. kak ne.! Dolje politika, gore ekonomija! Pozdrav i malo sale ne skodi, ha ha..

    avatar

    03.11.2007. (13:15)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    Welcome back :-))))

    A propo Woodstock-a, tu sam vijest primjetio u jednom kratkom postu na Economistovom blogu Democray in America, i ono što mi je upalo u oči je kritičan stav koji je prema tome zauzet (čini mi se da su koristili riječ silly).

    Tu sam se malo iznenadio jer se to meni čini kao baš cool stvar !? Ako (kad ;-) dođem u SAD, svakako ću poći do Woodstocka. A i monumentalni značaj koji Woodstock ima, i to ne samo za SAD !, svakako opravdava "pišljivih" ;-) milijun dolara. Di je McCain bio kad su izglasali stotine milijuna za bridge to nowhere na aljasci !?

    I jedno pitanjce - čitao sam da je McCain u (anti)reklami koristio izraz "tied up". Mislim da bi bolji prijevod bio "vezan" nego "spriječen" (a i nekako mi efektnije zvuči ;-)

    avatar

    04.11.2007. (00:19)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    Ne znam na koju foru mi je nick promijenjen u "št", ali eto, da record-iram :-)

    avatar

    04.11.2007. (23:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...