Komentari

debelaituzna.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Addicted_Butterfly

    ejla...
    hehe...a ja prva...
    ugl mnoge od nas pokusavaju pobijeci od svega toga da bi nase neko mjesto na kojemu bi pokusale voditi neku normalniji zivot..ali sto ne bi ti faliio on u tom mjestu di ides?
    nadam se da ces naci rijesenje za ovu situaciju....jer to ti jedino mozes...
    pozdrav

    avatar

    31.10.2007. (16:17)    -   -   -   -  

  • Novinarka

    Pa onda si nađi djevca (koji nikad nikog nije pogledao) pa po njemu slini i bit ce nadam se samo tvoj! A danas si baš trebala otići na fax jer bi te ljudi napokon vidjeli kao osobu zdravijeg i prirodnijeg tijela (mase). Živjela!

    avatar

    31.10.2007. (16:26)    -   -   -   -  

  • Novinarka

    I mislim da si u takvom turcu psihički da iz njega možeš završiti na dva načina: Ili da promijeniš način života u potpunosti ili onaj koji ti ne želim, a može ti se dogoditi, da se tim svojim ponašanjem stjeraš u ludnicu (bolja stvar) ili u grob (gora). Vjeruj mi jer sam imala sličnog iskustva. Srećom, uz pomoć najdražih sam sad potpuno zdrava ličnost. :-)

    avatar

    31.10.2007. (16:33)    -   -   -   -  

  • nista posebna

    da meni decko kaze da jedan dio zauvjek pripada nekoj...ja bih obolila na zivce, al, isto tako s druge strane mislim da je u redu sto dio mene, vrlo mali, pripada mom bivsem, jer mi je to bila prva duga veza...ne znam...zasto nesto sto i ja nislim nebih njemu oprostila...valjda zato sto smatram da sam ja losa osoba, pokvarena, pa sve sto mislim ja je lose (iako to nije realno tako) al to je onaj heben emocionalni dio kojem vrlo britak razum ne pomaze niti ga sprijecava da me lomi.
    nisam ni ja isla danas na fax. ne mogu glumit, gledati svaki dan kako svi zderu u menzi, ne mogu pricat i nikako da se prisilim napisati novi post...
    drzi se!

    avatar

    31.10.2007. (19:12)    -   -   -   -  

  • Nesretna i debela

    Draga, jesam li bolje? Ne znam ni sama. Jedan dan je dobro, drugi opet ne... Osjećam kao da me sve oko mene guši...
    Žao mi je čitati da ni ti nisi baš najbolje. Što zbog kila, što zbog drugih stvari... Ali zaista bi voljela vidjeti te sretnu jer si se puno napatila...
    Što da ti kažem... Ne znam ni sama kako bi prihvatila to da mi on kaže da dio njega pripada nekoj drugoj... Samo znam da to nije fer prema tebi, nikako...
    Kao i moja draga Ništa posebna, ni ja nisam išla na faks. Ne mogu podnijeti da me gledaju ovako debelu i ne mogu podnijeti gledati ih kako stalno jedu...
    Nadam se da će ovo stanje proći što prije, za obje... Piši češće, možda ti bude lakše!
    Iskreno, tvoji su mi postovi uvijek bili prekrasni i ti si ta koja je uvijek imala samokontrolu, bila poticaj drugima... Ljubim te!

    avatar

    31.10.2007. (20:06)    -   -   -   -  

  • MissFreaky

    Jako mi je žao što se tako osječaš :(.
    Pratim te od početka (imala sam i prije dva bloga) i znam da si sa dečkom ful dugo. Malo si o tome razmisli - zar bi se on ovoliko vremena trudio oko tebe bezveze? Sumnjam da bi.
    Očito je da te voli do neba... A ti si trenutno u periodu kad nemožeš osmijeh natjerati na lice, ali... I to će doći. I onda ćeš opet biti ona vesela DiT spremna na sve ;).
    Ja jednostavno obožavam čitati tvoje postove... Mislim da si ti jedina Leptirica sa istim blogom koja je ostala... Svaka ti čast ;).
    A što se tiće alkohola i droge - baci to :).
    Ne treba ti to u život... Ok, ponekad možda ;))
    Ali opet, ti najbolje znaš šta i kako napraviti :).
    Šaljem ti pusu, draga i da... Fale mi tvoji postovi :)

    avatar

    31.10.2007. (20:11)    -   -   -   -  

  • Addicted_Butterfly

    ej...
    hvala ti na komentaru...ovo mi je drugi tvoj komentar koji si mi ikad ostavila na blogu...mah..
    ugl ja sebe ne smatram curom koja ima anu ili miu ili sto vec (ali sigurno znam sto je to i znam kako je to cuvati tajnu koju nikome nesmijes reci i znam kako je kad uvijek moras paziti sto govoris kad se radi o hrani i opcenito svim funkcijama tijela,metabolizma..itd.),vec samo curom koja pokusava smrsavit....samo ponekad imam faze očaja kad se stvarno mrzim pa gladujem po 10 dana,ali inace jedem po 100-400 kcala.....
    Ja sam borac i mislim da ova borba sa kilama kod mene nikad nece prestat,tj.bojim se da cu uvijek mariti koliko jedem i što jedem.
    I da...što se tiče blogova...pisala sam ih vec sve ukupno 6 i svaki put kad pisem naiđe neka mulica koja se hvali kako ima anu ili miu i pozli mi samo čitanje takvog bloga.Neizvjesno potice mlade naivne curice da citaju njezine rijeci i da u tim rijecima nadu neku ljepotu,savrsenstvo i pretjerano pokazivanje anoreksije kao nešto što je idealno za njih. Mislim ja ne odustajem pisati blogove zbog njih nego vec zbog toga jer ne mogu tj,nisam takva osoba da idem govorit i podrzavat osobu ako ne podnosim to sto pise....neznam da le razumijes...:)
    Ugl i to ti moram reć:ja sam AD ako ti to ista znaci...hehe...lol...
    pozdrav :D

    avatar

    01.11.2007. (12:17)    -   -   -   -  

  • Lutka sa naslovne strane

    Ei draga...
    Zao mi je sto se tako osjecas...
    A to sto je decko to rekao za bivsu,pokusaj ga shvatiti.
    Jesi li sigurna da on ima tebe u potpunosti?
    Pokusaj se malo opustiti,ne sto se tice hrane,nego bas tebe...
    Razmisli o svemu mirno...I da,on JE tvoj decko.Voli te.Toga si sigurno i sama svjesna.Iako mozda ne zelis priznati.
    Nitko nas ne moze imati potpuno.Niti mi ikaga mozemo imati u potpunosti.
    Drzi mi se...
    Ljubim te.

    avatar

    01.11.2007. (12:29)    -   -   -   -  

  • Addicted_Butterfly

    ej,ja mislim da osobu mozes imati u potpunosti..jer ako se dvije osobe vole nece dopustiti da išta uništi njihovu sreću i neće dopustit da jedna osoba drugu povrijedi!
    eto samo sam u prolazu onako..hihi..
    podzarv

    avatar

    01.11.2007. (19:29)    -   -   -   -  

  • spekolina

    haa??? kaj on sere?!!

    avatar

    01.11.2007. (22:33)    -   -   -   -  

  • psihosavrsenstvo

    jao,uvijek me tvoj post ostavi bez daha..
    tako predivno napisano..
    znam da ćeš sama naći rješenje za sve što te muči..
    jaka si i jaako pametna..
    i sve će proći,jbg,to je život..
    a što se tiče dečka..nema se što reći..
    pusa..

    avatar

    02.11.2007. (14:12)    -   -   -   -  

  • bodom123

    Ne znam koliko sam puta provjerila imaš li novi post u zadnjih mjesec dana, ali isplatilo se. =)
    Čini mi se da pišeš o normalnom strahu, koji ponekad i motivira... Ali ne daj da vlada tobom. Jača si od toga.
    Je, važno je. Ne treba ti nešto usporedivo s drogom ili alkoholom. Vjerujem da možeš sve što želiš, pa čak i željeti što odlučiš željeti. Nemoj birati teži put...

    avatar

    02.11.2007. (15:16)    -   -   -   -  

  • bodom123

    To su riječi tvog dečka? Ja sam svom dečku rekla nešto slično. Voljela sam ga, bila sam sigurna da ga neću prevariti, nije me boljela misao da više nikad neću poljubiti bivšeg i da se udaljavamo iako smo nakon prekida bili najbolji prijatelji, a moj dečko je tvrdio da mi pripada u potpunosti, da me voli više od ičega na svijetu, da mu ne bi bio problem prekinuti bilo koje prijateljstvo zbog mene, ali najtužnije je što se tako i ponašao. I istovremeno me varao. Tako da... Ne treba tražiti savršenstvo jer ono ne postoji. Možda čak ti misliš da mu ona znači više nego što mu znači...
    Ne poznajem te, ali mislim da si predivna osoba i da se nemaš razloga opterećivati.

    avatar

    02.11.2007. (15:21)    -   -   -   -  

  • debela leptirca

    čemu ovaj tužni post,ak je sve ok?
    i sma to znaš....

    avatar

    02.11.2007. (22:45)    -   -   -   -  

  • ugziiugz

    zaboravi tu bivšu njegovu. djelić ti označava tipa 3%, što tebi ostavlja oko 97. to je prilično dobra računica. a i ana ti popušta što je također dobro, s vremenom se navikneš na novo, veće tijelo vjeruj mi.

    avatar

    03.11.2007. (01:16)    -   -   -   -  

  • ugziiugz

    dobro, lažem za tijelo al za bivšu sam ozbiljna.

    avatar

    03.11.2007. (01:18)    -   -   -   -  

  • Raven

    Mogla bi i ja malo čitati Hessea da popunim tu prokletu prazninu u sebi. Moram je popuniti bilo čim, samo ne hranom.
    Bježati je uglavnom reakcija slabića, to se nemože ni nazvati rješenje,. Ali postoje situacije u kojima je bolje na trenutak odmaknuti se od bojišnog polja, razmisliti što je najbolje učinitii vratiti se hladne glave, koliko je god to moguće. Tako trebaš učiniti i ti.
    Za dečka ti nemogu savjetovati ništa određeno. Pusti da se jedan dio stvari odvija sam od sebe. Možda preburno donasiš zaključke.
    A što se debljanje tiče, znam da ćeš ti to opet skinut. Ali važno ti je prvo sredit ovaj košmar u glavi vezan uz ostale problema. Dotada se samo probaj ne prežderavati.
    Nije sve toliko crno kako se čini. "U mom je životu bilo puno groznih stvari, a neke su se od njih doista dogodile"
    Znam da ti to puno ne znači ali tvoji preljepi postovi su poticaji mnogima od nas, neka te ta spoznaja bar malo osnaži.

    avatar

    03.11.2007. (20:46)    -   -   -   -  

  • ponovnodebela

    Hy!Već neko vrijeme čitam tvoj blog i mogu ti samo reći da je odličan.Ja sam nova(što se tiče pisanja bloga)i već se duže od pola godine borim s anom i mijom.Mlada sam(14 god)ali nemoj zato odma mislit da sam damo glupa klinka koja si je umislila da ima anoreksiju.Po tijelu možda i ne(barem sad,a prije2 mj. su mi svi govorili da sam pravi primjer anoreksičarke,mislim,ja znam da nije tako i žalim za tim vremenima,al dobro,valjda ću opet uspjet)al psihički sigurno sam bolesna.Dobro,dad da ne duljim,svrati nekad do mog bloga pa ostavi koji komentar ako hoćeš.Nadam de da imam vašu potporu.PoOzz!!!

    avatar

    03.11.2007. (23:55)    -   -   -   -  

  • ¤crvena¤

    ne zabrinjavaj se oko toga da ce jedan dio njega uvijek pripadati njoj...misli na to da je SADA tvoj, a ono sto mu je nekad bilo jako vazno, ne moze samo tako nestati...znam da ovo sto sam rekla i nije bas utjesno, ali nekako...neznam, sigurna sam da su njegovi osjecaji prema tebi pravi. A ako je ona ostavila neki trajni trag na njemu, to je tako, ne mozes ocekivati da on sve to sto je valjda bilo izmedu njih zaboravi kao da se nikad nije dogodilo...to je bilo, i to je proslost. sada je tvoj i uzivaj u tome :) smjesi se! :D i pisi cesce... ;) pusa!

    avatar

    04.11.2007. (11:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...