Komentari

babylonzoo.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Clear Flame

    Ne sjećam se šta sam sinoć sanjala... al inače, kad se sjetim snovi su mi uvijek jako šareni i bajkoviti i imaju neku ludu nepovezanu radnju... e, ovo mexican flying humanoid, jel to istina?!

    avatar

    31.10.2007. (14:38)    -   -   -   -  

  • Catma

    Ne znam jel` istina,Plamena.Vidiš li šta mi je prouzročila ta nedoumica:)))?!Ne kužim španjolski, samo vidim neke policajce kojima mjere puls i neki dr.mr.koji seriozno i dramatično komentira.Al najbolja od svega mi je muzika iz DosjeaX:))

    avatar

    31.10.2007. (15:46)    -   -   -   -  

  • rorippa

    Tek sam si stavio ADSL pa sam tek sad počeo gledati ove tvoje fore s jubita. Neću pričat o snovima samo prst gore za bruhu i pitam se kako baš nađes sve to, a ovo je fakat prigodno.
    I kad sam već tu, da istresam svoje frustracije dnevnim zbivanjima, kad već nemam svoj blog. Pitaju neki dan na TV ljude što bi da skuže da im je sin gay. Jedan kaže da bi ga prebio, a jedan mlađi tip kaže da se to ne može dogoditi jer se to prenosi genima, a on nije peder.(!) Ponekad se čovjek upita jesu li neki ljudi uopće bili u školi.
    pozdrav

    avatar

    01.11.2007. (07:39)    -   -   -   -  

  • Catma

    Najbolji komentar na takvu hipotetičnu situaciju koji sam ja čula bio je od jedne majke koja je rekla :" Nek bude šta god hoće.Bitno da ima redoviti seks!"
    Što se Yubitoa tiče - ja ne nalazim bruju.Bruja nalazi mene buahahaha.

    avatar

    01.11.2007. (09:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...