Komentari

dreamofyou26.blog.hr

Dodaj komentar (26)

Marketing


  • F.a.C.a.

    sve mi je to nekak poznato....nije mi se u potpunosti dogodila takva situacija, fali jos samo ovo da se doseli u moj grad dolazeci s nekim drugim:) ko bi reko da si napiso post nakon samo nekoliko dana....cudo:)))) ccc, ne putujes sad.....ajd citam te i dalje, cujemo se majstore:)))) pozzz

    avatar

    29.10.2007. (23:40)    -   -   -   -  

  • Dreamer...

    zaostatci od prošlog posta, a i odmah odgovor i na nove :-)
    @Doll - zakaj? pa nema niš čudno u prošlom komentaru.. ili ni ja ne kužim, a nisam ni pijan :-) ...pozdrav mala!
    @nada - morat ćeš mi dati malo smisla za organizaciju, jer sam ja totalno neorganiziran i samo me dobro pamćenje izvlači iz rasula koje mi prijeti :-)) ...da znaš i mene baš raduju ovi komentari jer su pozitivni i dragi i pametni, a i lijepo je vidjeti nekoga tko toliko pozitive širi oko sebe i nastoji pomoći ljudima kojima je to potrebno... svaka čast za tebe! iskreno! i veliki pozdrav i ostani i dalje uz mene, može? :-)
    @F.a.C.a. - pa nije baš najsretnija situacija, jelda? srećom je prošlo puno vremena, pa je malo nekako lakše... nekad bi mrzio cijeli svijet zbog toga :-) ..ne putujem, nažalost, tamo negdje do nove godine... a onda se nadam izbjeći onu nesretnu Kolumbiju :-))) ...pozdrav tebi.. i brz si, ja tek objavio, kad već komentar :-)

    avatar

    29.10.2007. (23:40)    -   -   -   -  

  • F.a.C.a.

    isse...si vidio ovo??? u isto vrijeme smo ostavili komentare??? ovo mi se nije nikad dogodilo...:D

    avatar

    29.10.2007. (23:43)    -   -   -   -  

  • till

    Dreamer ja bi se na tvojem mjestu borila za nju...a ne da pustis da ti ode nesto dobro od tebe. Ipaj zivis samo jednom i treba iskoristiti svaku sekundu zivota......a ono kod mene...skoro da ...jako slično meni....;-))))

    avatar

    30.10.2007. (06:13)    -   -   -   -  

  • nada

    "Izvor naše sreće je u subjektivnim osobinama:
    plemenitom karakteru,poduzetnom duhu,
    sretnom temperamentu,vedrom umu i
    zdravom tijelu." (A. Schopenhauer)

    ...ma ne ide mi pisanje danas,pa ti poslah poruku ovu s nadom da će tvoja strpljivost biti nagrađena ...a ja vjerujem u postojanje telepatije...pa tko zna...ajde još se nećeš pravo ni snaći, san će ti postati stvarnost,a ljubav putokaz....hvala ti na kom!

    avatar

    30.10.2007. (09:43)    -   -   -   -  

  • Marissa

    Lijepo od tebe što joj želiš sreću jer to je dokaz prave ljubavi.S druge strane pretužno mi je bilo za čitati.Ne znam jesi se pokušao boriti za nju ponovno,ali možda bi uspjeo,tko zna?! Nikad ne znaš.Meni se znalo dogoditi da nikad nisam ništa rekla da bih za par godina saznala da je i taj dečko isto to želio.Znam kako je teško ne sjećati se,a još je gore kad znaš da si ti na neki način ipak malo kriv zbog prekida.Ako misliš da ima ikakve šanse probaj.pozdrav:)

    avatar

    30.10.2007. (19:30)    -   -   -   -  

  • carla

    U ovom postu si Dreamer u pravom smislu riječi..rekla bih da maštaš o ženi koja pripada drugome...dobro, bila je tvoja pa je sve to prirodno i normalno.. Ali je li i zrelo i pametno ne bih se usudila procjenjivati..
    Imam ti jednu priču koja mi je isplivala iz sjećanja dok sam čitala tvoj post.. Kroz čitavu srednju školu, provlačila se kroz moju stvarnost i snove jedna ljubav prema bivšem momku...na jednom partiju sam ga upoznala sa prijateljicom, oni su se zaljubili i uskoro i vjenčali. Poslije toga sam ih susretala zajedno u gradu, a ona bi ga uvijek odvukla u drugom smjeru da se ne susretne samnom...
    Vjerujem u ljubav, ali ponekad nas život uči da je naša ljubav postala bivša.

    avatar

    30.10.2007. (20:13)    -   -   -   -  

  • Doll

    hej...pustila sam suzicu, ali nije važno.. ;)) kad bi bar sve moglo biti kao u snovima..kad bi barem ponekad mogli vratiti vrijeme...opet bi sve isto učinili..zašto onda žalimo? zašto onda uvijek sve nanovo analiziramo? kad znamo da bi sve isto bilo..jer za sve postoje razlozi..

    "Sad me vodi jer će duša skončat
    Bez jubavi moje
    Usne žedne nek mi liči kapja njezine lipote
    Ej vapore, ej vapore.." - to mi sad svira..pa...laku noć, mačak ;)

    avatar

    30.10.2007. (22:38)    -   -   -   -  

  • Dreamer...

    a ne ne, morao sam opet čitati što sam napisao zbog ovih komentara :-)) ...ne ne, nema tu ponovne borbe, to je sve prošlost i tamo će i ostati...
    @F.a.C.a. - pa morao sam updatirat svoj koment kad si tako brz :-))
    @till - hej, ma ne, pa ja sam sad ipak u drugim pričama, ovo je samo nešto lijepo iz daleke prošlosti... a ono kod tebe je lijepo :-))
    @nada - ne Nado, pa i tebi ne ne... strpljivost u ovoj priči je odavno završila... druge su priče počele i za njih ćemo se sad brinuti... ne više za prošlost... tamo nema sreće :-)
    @Marissa - ma ne, pa borio sam se ja dugo ali to nije bilo to i gotovo :-) ...samo vidiš, ne mora sve bivše biti i loše... nevjerojatno ali istinito :-)
    @carla_bruni - drago mi je da si rekla kako sam opet Dreamer u ovom postu, jer sam malo kao izgubio nit i svidjelo mi se da mi se ovo zavrtilo u glavi i isplivalo na "papir"..i da na neki način maštam o tuđoj djevojci, a to i nije lijepo... ali nema straha da ću ikome nekoga preotimati, a ni to više nije maštanje, tek prisjećanje na neke stvari :-) ..pozdrav! :-)

    avatar

    30.10.2007. (22:40)    -   -   -   -  

  • Plaavusha

    hej dreamer, znam kak je to...ponekad se sve čini tako nepravedno, sve je kao u sbu a opet ne može se održati, ali baš zato....zato i ne može, postoje razlozi, vjeruj ...mislim da iz nekog razloga treb atako biti...pozdrav veliki;)

    avatar

    30.10.2007. (22:43)    -   -   -   -  

  • Dreamer...

    vidim da svi vole komentirati istovremeno sa mnom :-) ...pa za vas dvije još jedan odgovor :-)
    @Doll - ali ja ni ne želim natrag... drago mi je da mi danas to ipak ne znači toliko kao nekad... i da mogu dalje... i da idem dalje... i obožavam ovu pjesmu koju si stavila :-))
    @Plaavusha - joj, svi me utješili danas :-) ...ma ok, život je često nepravedan po mnogim stvarima, ali nije ovo taj slučaj... sve je to normalno i tako je moralo biti :-) ...da znaš da mi je jako drago vidjeti tvoj komentar :-) ...pusa!

    avatar

    30.10.2007. (22:51)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Hej Dream...
    samo topli noćni pozdrav !

    avatar

    31.10.2007. (01:23)    -   -   -   -  

  • vrapcic

    dreamy samo jedna velika pusa

    avatar

    31.10.2007. (20:27)    -   -   -   -  

  • ~*Moje Pjesme Moji Snovi*~

    post je tako tužan..................

    Ljubiti moze biti lijepo, a moze i boljeti, ali jedno je sigurno-nekog moras voljeti.

    pozzzzzzzzzzzzz

    avatar

    01.11.2007. (00:46)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    ...a ona te vjerovatno pozna i bolje no što misliš i zato ne nabacuj facu i ne škilji... budi baš takav kakav jesi, dražesni :-)

    avatar

    03.11.2007. (11:18)    -   -   -   -  

  • Arvena

    Jedan kasno subtonje-noćni pozdravčić! Šta da kažem na tu čežnju? Ja sam svoju za večeras utažila! :-))) Doći će i tvoj trenutak!

    avatar

    04.11.2007. (00:34)    -   -   -   -  

  • Dreamer...

    evo jedan kasni odgovor :-)
    @Vitae... - ma da, pa da ne ispadnem cool frajer? no way!... gluma i samo gluma :-) ...ma šalim se, ma tako je svejedno zapravo, sve je to samo priča iz prošlosti... ništa više... pozdrav ti ovako kasni! :-)
    @vrapcic - ma ptičice, ja sam vas sve tu raznježio, samo puse i tješenja stižu... mora sljedeći post biti bedast :-)
    @moje pjesme... - ma to nas društvo pritišće, kao moraš nekog voljeti.. ma tko kaže?... ma ja baš neću! :-) ...šalim se... ljubit je uvijek lijepo :-)
    @Arvena - čežnju pokušavamo izbaciti iz života kao takvu :-) ...a drago mi je da si ti svoju utažila... zvuči jako dobro :-) ...veliki pozdrav u isčekivanju trenutaka, brzo će oni, brzo :-)

    avatar

    04.11.2007. (02:21)    -   -   -   -  

  • Plaavusha

    evo, samo jedan pozdrav....dragi dreamer i hvala na kasnonoćnom komentaru ;):)

    avatar

    04.11.2007. (13:02)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Čini li se to meni, Sanjalo ili si ti u posljednje vrijeme sav okrenut sjećanjima i prošlosti?
    Neki umni, kažu kako bismo bili sretniji da se ne okrećem...a li tko to može!?
    Osmijeh i topli pozdrav

    avatar

    04.11.2007. (15:12)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..hehe eto jos jedan dokaz da nije samo isprazna fraza kad se kaze da vrijeme cini svoje.. doduse kako kome, ali vecinom se sve s vremenom smiri.. iako ponekad osjecaji nikad ne utihnu sasvim nego zauvijek ostaju dio nas.. i tko zna, mozda je tako bas moralo biti, samo ne tada nego sad.. no vjerujem i osjecam da ces se ti s tim znati nositi, koliko god da si pomalo skeptican oko toga.. i ne skilji, nego razvuci taj svoj lipi smajl i pokazi sebe u pravom svjetlu.. znat ce to cijeniti.. pozdrav ti veliki!

    avatar

    05.11.2007. (21:25)    -   -   -   -  

  • till

    cekam novi post.:-) kako si?

    avatar

    07.11.2007. (06:11)    -   -   -   -  

  • Dreamer...

    @Plaavusha - a pa i jedan pozdrav mojoj najdražoj plavojki... i sviđa mi se način na koji ti radi mašta... kaj mogu, moja je sigurno prljavija od tvoje :-))
    @Vitae... - ma ja mislim da ti se samo čini.. zapravo se dosta bavim sadašnjosti, ponešto i budućnosti (vjerojatno skoro putovanje) :-)) ..ma ne, možda ovaj post malo daje krivu sliku, više i ne mislim o tome previše, nastao je samo kao posljedica razmišljanja o mogućem susretu... dobro sam zapravo... malo ciničan, al ok :-))
    @sireničica - lijepo je ponovno dobivari komentare od tebe skitalice :-) ...skužila si poantu, da, iako sam glumac i neću pokazati ništa prema van :-))
    @Sanjek - da, slažem se, samo mislim da s vremenom ipak sve mora postati samo lijepa uspomena i ništa više, a mislim da je kod mene to uglavnom i postalo... nadam se :-)) ...pozdrav
    @till - heeeej, pa baš dobro, a ti?... novi post obećajem.. a sutra ili u petak... potrudit ću se sad kad znam da ti čekaš, deal? :-))

    avatar

    08.11.2007. (00:28)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Hej cinični...evo ti pusa za vrijeme pojavljivanja...baš sam koma prehlađena, nos mi curi k'o bebi u vrtiću , promukla sam i sve je sivoooooo..razvedrio me tvoj komentar!!!
    Di ćeš sad opet, Šime jedan!?!?!

    avatar

    08.11.2007. (00:45)    -   -   -   -  

  • till

    nema novog posta hm...jesi zaboravio? ;-)))))

    avatar

    09.11.2007. (07:12)    -   -   -   -  

  • Doll

    elo! samo da te pozdravim malo :) prije izlaska, hehe

    pusaaa

    avatar

    09.11.2007. (20:39)    -   -   -   -  

učitavam...